Şimdi Ara

Araç Kiralama Sıcak Fırsatlar (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.238
Cevap
327
Favori
487.122
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ultraslan_34

    quote:

    Orijinalden alıntı: içinizden biri

    Arkadaşlar bugun küçük bir kaza geçirdim. İlk kazam diyebilirim. Sokaktan kafayı çıkarttığım gibi bir anlık dalgınlığıma geldi soldaki dobloyu görmedim yan taraftan vurdum. Benim aracın sadece tamponu vidalardan çıktı birde nikelajı kırıldı. Plastik yani. Hemen aracım kiraladığım yeri. Dedim böyle böyle abi kucuk bir kaza geçirdim. Karşı tarafla konuştu. Sonra tekrar benle konuştu açıkçası çok rahatlattı beni. Sanki bir rent a car değil de aileden biri gibiydi. Sağolsun sayesinde tutanak tutmadık. Sanayii ye gittik adamın aracında 125tl hasar vardı. Dedim usta ben sana vereyim parayı sen yaptır yada yaptırma kendin bilirsin dedim çektim gittim.

    Kiraladığım yer Budget falan kiralayan kişiler elazıp fiat otomativ sahipleri. Büyük ihtimal aracı kendi servislerinde yaptırıcaklar. O yönden baya rahatladım açıkçası. Sağolsunlar alırkende , herhangi bir sorunda da çok yardımcı oldular. Bakalım yarın arabayı bırakacağım. Şuan mobilde olduğum için resim yukleyemiyorum. En kısa zamanda editleyeceğim.

    Allah kimseye kaza bela vermesin.

    Hocam araçlar kaskolu sigortalı zaten siz neden karşı tarafa para ödediniz ki?Tutanak falan tuttursaydınız polisle.Bu gibi durumda bunu sizin kaskonuz karşılaması gerekiyor.

    Yani normal araçlarda böyle de rent a car da sistem farklı mı işliyor?

    Hocam açıkçası tutanak ile uğraşmak istemedim. Zaten o an yetişmem gereken bir yer vardı fazlasıyla geç kalmıştım zaten. Rent a car sahibiylede goruştum çok fazla hasar yok aranızda anlaşın gerek yok tutanağa dedi. Bende verdim. Yapıcak bir şey yok hocam :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • cumartesi garentadan araba alacaktım sorunlar yaşadım sosyal medya ve şikayetvara yazdım biraz önce genel müdürlükten biri aradı olayı konuştuk mağduriyetimi gidermek için 2 alt grup fiyatından indirim yapacağını söyledi linea fiyatından 87 tlye focus dizel 2015 rezervasyonu yaptılar memnuniyetmi sağladılar 2 gün mini sigorta dahil 184 tlye geliyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 16 Kasım 2015; 11:53:38 >
  • 1 aylık araç kiralamam gerekiyor ( bayiden sıfır araç aldık gelmesi 1-1.5 ay sürecek) o yüzden istanbul içi rahatca kullanabileceğim az yakan beni üzmeyen fiyatı düşük bir şey arıyorum önerileriniz ne olur?
  • arkadaşlar enterpries te internetten kiralamaya %25 indirim var ayrıca anadolujet bileti olana extradan indirim varmış bu ikisi birleşiyordur tahminen bu firimayı tavsiye etmiyeniniz var mı ve anadolujet bilet kodu olup verebilecek varsa sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzmir-deü-1994-tarsus İ kullanıcısına yanıt
    tavsiye ederim, gayet iyilerdir
  • 166 liraya Mercedes cla200 amg kiraladım ;) on numara araç tek sıkıntısı benzin felaket gidiyor ama araç süper

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 33ahmetselim33

    tavsiye ederim, gayet iyilerdir

    Çok sağolun hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar,
    21-22 Kasım tarihlerinde Gaziantep'teydim. Budget'tan 2 günlüğüne araç kiraladım.
    Ford Fiesta veya benzeri araç (Günlük 126,63 TL) seçmiştim, yeni kasa Hyundai i20 geldi. 35.000 km civarındaydı, ben de 500 km civarı yol yaptım ve depoyu fulleyince 100 TL mazot aldı, kmde yaklaşık 20 kuruş civarı yaktı.
    Vodafone Red ile mini hasar güvencesi dahil 140,30 TL (Günlük 70,15 TL) geldi. Artı 300 TL provizyon çektiler. Vodafone Red şifresi de istemediler, ben söyleyince onu da yazalım kağıda dediler.
    Budget'ın normalde Gaziantep Havalimanı’nda ofisi yok, seyahate 1 gün kala aradılar ve beni havalimanının çıkış kapısında karşılayacaklarını söylediler. Uçaktan indiğimde ellerinde ismin yazılı kağıt ile bekliyorlardı.
    Aracı teslim alırken 3-4 yerinde derin çizik vardı, ufak tefek çizikleri söylediğimde sorun olmaz dediler, teslim ederken de aynı şekilde kabaca aracı incelediler. Araçtan ve Budget’tan çok memnun kaldım, tavsiye ederim. Aracı yine havalimanında teslim ettim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatogun -- 24 Kasım 2015; 9:51:28 >




  • Avis ya da budget ta hopi paraciklsriyla ödeme yapan var mi?
    Odemeyi hopi paraciklari ile yaparken vodadone veya baska indirim iptal oluyor liste fiyatindan düşülüyor diye bir sey duydum ama dogru mu acaba.

    MH aradım onlar da bilmiyor.Papagan gibi 20 hopi paracaginiz 3 kat degerli diyor.Ben hopi kampanyasindan faydalanmayi gectim vodafone indirimim ile kendi paraciklarimi kullaniyom istiyorum.Yani iki kampanyaya katilmamis oluyorum bu olmasi lazim normalde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dollar rent a car dizel otomatik 2015 b segment 70 tl c segment 102 tlden veriyor bence güzel fiyat manueller 110 120 tlden veriyorlar dollar dan kiralayan varsa bilgi verirse iyi olur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 24 Kasım 2015; 14:32:45 >
  • europcar'dan 6 tane fırsat kodu almıştım ancak hepsi bitti. keşke 10 tane daha alsaymışım. eğer elinde olan varsa ve kullanamayacağını düşünüyorsa aynı fiyattan satın alabilirim. bir mesaj kadar yakınınızdayım :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İMAX 3D

    dollar rent a car dizel otomatik 2015 b segment 70 tl c segment 102 tlden veriyor bence güzel fiyat manueller 110 120 tlden veriyorlar dollar dan kiralayan varsa bilgi verirse iyi olur

    Merak edip baktım fakat otomatik dizel değil otomatik 'benzin' araçlara 70-76 lira arasında 2 farklı fiyatları var.2 model mevcut Corsa ve Yaris.Benzin otomatik araçlara göre gayet iyi fiyatlar bence değerlendirilebilir.Yaris'i test etmek istiyordum müsait bir zamanda bu fiyat'a almak istiyorum aracı kısmetse.
  • CBGProd kullanıcısına yanıt
    ben baktıgımda hepsi dizel otomatik görünüyor hiç benzinli görmedim siz hangi ofisten baktınız
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İMAX 3D

    ben baktıgımda hepsi dizel otomatik görünüyor hiç benzinli görmedim siz hangi ofisten baktınız

    İstanbul AHL ve İzmir ofislerinden 27-28 Kasım arasında baktım.Hatta İzmir'de Otomatik olarak sadece Yaris var 76 liraya.Dizel/Manuel Linea-301-208 vs. 70 lira çıkıyor iki şehirde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CBGProd -- 24 Kasım 2015; 18:31:40 >
  • CBGProd kullanıcısına yanıt
    bende 28 29 kasım atatürk iç hatlar için baktım hepsi dizel otomatik görünüyor
  • Ben ekran görüntüsü atıyım size.Sizin dediğiniz tarihleri ve yeri seçtim ve hiç bir üye girişi vs. yapmadan verdiği fiyatları atıyım.Yanlışlık olabilir o zaman B segmentinde Dizel otomatik sadece Polo var zaten oda 89 lira falandı.Filosunda zaten tek B'den Polo dizel/otomatik var.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CBGProd -- 24 Kasım 2015; 18:50:26 >
  • CBGProd kullanıcısına yanıt
    ben hepsini dizel görünce benzinli gözden kaçmış şimdi gördüm demekki benzinlide varmış
  • 391tl ceza yemişim bugun budgettan aradılar. 70lik yere 92 ile girmişim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İMAX 3D

    ben hepsini dizel görünce benzinli gözden kaçmış şimdi gördüm demekki benzinlide varmış

    O dediğiniz araçlar o fiyat skalasından olsaydı eğer direk 1 aylık kiralamamı yapmıştım.Şimdi Off Season dönemi başlıyor firmalar için çok uygun fiyatlara uygun araçlar kiralayacağımıza inanıyorum.Takibe devam.
  • CBGProd kullanıcısına yanıt
    garenta focus dizel 3 gün 250 tlye kiraladım alırken depo beyaz çizginiz biraz altındaydı bugün öğlen arabayı teslim ettim 19 km kalana kadar kullandım petrol ofisinde fulledim 46 lt 173 tl tuttu

    galiba 25 30 tl fazla yakıt aldı ordan zarar ettim 17154 km de aldım 17754 km de teslim ettim genel olarak araba iyiydi trend x ti ama donanımlıydı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 25 Kasım 2015; 9:35:18 >
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.