Şimdi Ara

Araç Kiralama Sıcak Fırsatlar (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.233
Cevap
327
Favori
486.570
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • çift kredi kartı ve 2300 tl üzeri limitin varsa sorun yok avis ve budgette yaş sınırı yok genç sürücü paketi ekleterek istediğin mercedes bmw volvo modellerini kiralayabilirsin genç paket extra 100 150 tl kiralamana eklenir yaş sınırını kaldırır genç paket almazsan sana 3 serisi vermezler focus bile alamazsın fiesta linea grubundan araba verirler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 26 Ekim 2015; 8:36:08 >
  • izmir havalimanından en uygun fiyat veren, sorun çıkartmayan "kurumsal" firma hangisidir?
  • Sixt de sanırım genç sürücü paketi yok diğerleride çok pahalı sixt den 450tl ye 6 günlük 3 serisi rezervasyonu yaptım ama vermezlerse diye başka bir firmadan 6 gün için 350tl ye pejo 301 rezervasyonu yaptım. 6 gün için 100tl fark 3 serisine değer çok uygundu.


    @photo_canon1

    Turkcell indirimi varsa sixt uygun izmir için başka bir firmada erboy rent a car ikisini tavsiye ederim. Erboyda fiyatlar 59tl günlük dizel pejo 301,fiesta vs veriyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scheisse -- 26 Ekim 2015; 15:06:43 >
  • cogu firma c segmenti arabaları 25 yaş altına vermiyor genç paket sunmuyor sunanlarda haftalık kiralamalarda 100 150 tl fark istiyor mercedes bmw audi volvo gibi arabaları firmalar gençlere vermiyor genelde 27 yaş üzeri kişilere veriyorlar sixt te büyük ihtimal 3 serisini sana vermezler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Luftfahrttechnik

    Sixt de sanırım genç sürücü paketi yok diğerleride çok pahalı sixt den 450tl ye 6 günlük 3 serisi rezervasyonu yaptım ama vermezlerse diye başka bir firmadan 6 gün için 350tl ye pejo 301 rezervasyonu yaptım. 6 gün için 100tl fark 3 serisine değer çok uygundu.


    @photo_canon1

    Turkcell indirimi varsa sixt uygun izmir için başka bir firmada erboy rent a car ikisini tavsiye ederim. Erboyda fiyatlar 59tl günlük dizel pejo 301,fiesta vs veriyorlar.

    sixte bmw 3 serisine 6 gün için 450 liraya kiralama yapabilir miyim???
  • photo_canon1 P kullanıcısına yanıt
    Tarihlere göre fiyatlar değişiyor. Kiralamak istediğiniz tarihte bmw 3 serisi uygun fiyatsa turkcell %25 indirimle düşüyor. Tabi kiralama koşulları çok ağır 30 yaş üzeri olmak, 2 ayrı kredi kartından en az 3000tl çekilmesi vs.
  • Arkadaşlar budget ile 3 günlük i20 kiraladım ama vodafone kısmından acaba şifre isterler mi gidince? Ofiste ödemeli?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İMAX 3D

    çift kredi kartı ve 2300 tl üzeri limitin varsa sorun yok avis ve budgette yaş sınırı yok genç sürücü paketi ekleterek istediğin mercedes bmw volvo modellerini kiralayabilirsin genç paket extra 100 150 tl kiralamana eklenir yaş sınırını kaldırır genç paket almazsan sana 3 serisi vermezler focus bile alamazsın fiesta linea grubundan araba verirler

    Abartma hocam defalarca avis, budgettan kiralama yaptım genç sürücü paketi maksimum 40 TL idi.Öyle 100-150 lira gibi bir fark istemiyorlar.Hatta bazı yerlerde 20 TL falan oluyor araca göre değilşiyor.Ama gördüğüm en fazlası 40 liraydı şu ana kadar.
  • ultraslan_34 kullanıcısına yanıt
    asıl sen araştırmadan abartma budgette genç paket alınca mini sigorta ve mesuliyet sigortası da ekleniyor ozaman günlük 50 tlye geliyor3 gün kiralarsan 150 tl ekleniyor 20 tl olan yerler sadece genç paket veriyor başka extra çıkmıyor biraz arastir görürsün biliyorum ki söylüyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 26 Ekim 2015; 20:36:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • avisde genç sürücü 40 lira.
    garentada ise 20 lira , ancak genç alırsan full kasko sigortası da almak gerek o da 20 tl toplamda 40 tl ödemen gerek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben araştırmama gerek yok zaten her zaman kullanıyorum.Tek gün için yazıyorum ben siz 3 gün için 100-150 lira yazmışsınız direk insanlar yanlış anlar.Yine de ek sigorta olsa dahi günlük 40 lirayı geçmiyor.
  • ultraslan_34 kullanıcısına yanıt
    asıl sen insanlara yanlış bilgi veriyorsun budget web sitesinden hesapladim günlük genç paket mini sigorta mesuliyet sigortası dahil 48.38 tl extra ücret ekliyor araştırmadan burada bilgi verme



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 26 Ekim 2015; 20:49:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam hocam ha 40 ha 48 amma sinir yaptın yahu 100-150 lira değil neticede günlük diyorum bende zaten.Ne bu şiddet anlamadım ki niye saldırıyorsun?

    Yukarıda arkadaşta yazmış garenta da 40 diye.Herkese böyle hücum mu etceksin "HAYIR 48 NOKTA 38 KURUŞ" diye.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ultraslan_34

    Arkadaşlar bu hafta sonu arkadaşımın düğünü için gelin arabası olcak bir araç kiralıcam.Ben bmw 3 serisi ya da mercedes c serisi düşünüyorum.Sizce en uygun fiyata nereden bulabilirim.

    Not:Budget uygun geldi.Bu sınıftaki araç donanımları hakkında bilgisi olan var mı?Arkadaş biraz donanımlı gösterişli bir araç istiyor.


    Daha önce kiralamam olmadı fakat kurumsal bir firma olduğunu biliyorum Corporent gerek firma olarak gerek ikinci el satışı olarakta takip ediyorum.Genelde VIP kiralama yapan bir firma zaman zaman reklamlarınıda belki görmüş olabilirsiniz.Araçların paketleri hepsi tatmin edici yüksek paketler BMW'ler falan M Joy paket falan skalasıda baya büyük bir inceleyin derim.Bir dönem ücretsiz Havalimanı teslimatı vardır şimdi var mı bilmiyorum arayıp sorabilirsiniz.

    http://www.corporent.com/
  • CBGProd kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler inceledim gerçekten güzel donanımlı araçları var fakat fiyatları biraz tuzlu geldi.Neredeyse budget tan iki katına geliyor.
  • ultraslan_34 kullanıcısına yanıt
    Evet diğer firmalara göre tuzlu maalesef ama donanım falan arayanlar için iyi fiyat diyebiliriz.Sanırım firmada ekstra kasko falan yok hepsi dahil diye biliyorum.Birde Garenta yeni E serisi getirmişti 200 TL'ye onada bakabilirsin.
  • Aman Erboy'a bulasmayin...Bos sozlesmeye imza attiriyorlar ve kaza halinde hasar,aracin tamirde gecirdigi zaman gibi talepleri olan bir taahhutnameleri var...
  • maqician kullanıcısına yanıt
    Açıkcası ben uygun fiyatlı diye çok kez kiraladım herhangi bir sorun yaşamadım. Hatta bir kere kaza dahi yaptım tabi suçlu ben değildim ışıklarda arkamdan vurdular adamlar ilgilendi baya herhangi bir ücrette talep etmeden provizyon bedelini hemen iade ettiler. Bence böyle kazalar adamların işine geliyor sigortadan parayı alıp aracı tamire sokmuyorlar bakarsanız çoğu arabasının tamponu hasarlıdır.
  • Avis'i tavsiye ederim arabaları sıfıra yakın oluyor. Bizim kiraladığımız 100 km' deydi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cllyldrm -- 27 Ekim 2015; 8:41:53 >
  • ultraslan_34 kullanıcısına yanıt
    sen budgette genç paket 40 tlyi geçmez max okadar çıkar diye idda ediyorsun yanlış bilgi veriyorsun bende yanlışını düzelttim saldırdıgım falan yok doğru bilgiyi yalan yanlış gibi gösterme
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.