Şimdi Ara

Araç kiralama aşamaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Avis, budget gibi şirketlerden araç kiralayanlar süreç nasıl işliyor anlatabilir misiniz aklımın ucundan kiralamak geçiyor da, güncel prosedürü merak ettim. Şimdiden teşekkür ederim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • Merhaba, özellikle online kiralamayı tercih etmeye çalışıyorum. Yolunuz böyle olacaksa, internet sitelerinden aracı teslim alıp bırakacağınız yeri zamanı belirleyip ödemeyi yapıyorsunuz ve rezervasyon tamamlanmış oluyor. Sonrasında teslim alacağınız yere gittiğinizde ilgili firmanın şubesine gidiyorsunuz, kredi kartınızdan provizyon çekiyorlar, imzalarınızı alıyorlar sonrasında teslim noktalarına yönlendiriyorlar ve aracınızı teslim alıyorsunuz.
  • harunresitz kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim hocam, bir sorum daha olacaktı.Provizyonu pos cihazından mı çekiyorlar yoksa kredi kartı bilgilerinizi veriyorsunuz,oradan mı çekiyorlar?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9888 -- 14 Mart 2018; 0:11:8 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garentada provizyon ve kiralama bedelini mail-order dan çektiler,pos cihazı yoktu.Hatta sorun yaşadım,kartım mail order a kapalı olduğu için

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50₺ fazla verin kurumsal yerden kiralayın. Kasko da yaptırın ne olur ne olmaz. Mahalle esnafına kredi kartı bilgisi verilmez. Rent a car dükkanlarındaki tipler at hırsızı gibi oluyor paranızı bu tiplere kaptırmayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zx6r

    50₺ fazla verin kurumsal yerden kiralayın. Kasko da yaptırın ne olur ne olmaz. Mahalle esnafına kredi kartı bilgisi verilmez. Rent a car dükkanlarındaki tipler at hırsızı gibi oluyor paranızı bu tiplere kaptırmayın.

    Genç sürücü paketi olduğu için mecbur alacağım zaten hocam

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düzgün çalışan tüm kiralama firmalarındaki araçlar rentacar kaskolu oluyor. Küçük hasarlar için ise ayrı bir sigorta yaptırılır. Mutlaka bu sigortadan da yaptırın. Cam, lastik, far vs sigortasıdır. Dolu depo alırsanız dolu depo teslim edin. Yoksa tekrar doldurma ücretini provizyondan keserler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.