Şimdi Ara

Araç kiralama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi akşamlar herkese. Trabzon'da üniversite okuyorum. Arkadaşlarla 1 günlüğüne araba kiralamak istiyorum. Avis'e baktım. 1 günlük Fiat Egea(genç sürücü, +genç sürücü olduğumdan süper mini hasar dahil) 185 lira tutuyor. Sizce uygun mudur? Merdiven altı yerlerden kiralamak istemiyorum. Avis ve Budget dışında firma aklıma gelmedi. Budget'in genç sürücü fiyatını bulamadım. Sizce böyle bir plan yapmak mantıklı mıdır?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Biraz fazla ver kafan rahat olsun .Merdiven altı dediğin yerlerdende kiralasan en kötü 140-150 alacaklar bir günlük olduğu için.Merdiven altı yerlerde normal kasko var .Eğer kaza falan olursa çok yorarlar seni

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kredi kartından belli bir miktar güvence çekiliyormuş galiba. 500 lira limitli kart yeter mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: johnny-bravo

    Kredi kartından belli bir miktar güvence çekiliyormuş galiba. 500 lira limitli kart yeter mi?

    İlk önce hayırlı yolculuklar dilerim, şu aralar işim gereği sürekli araç kiralıyorum ve bu kiralamaların hepsi kurumsal firmalardan sana önerim şu olur, öğrenci olduğunuz için bu aralar en uygun fiyatı sixt rent a car veriyor. Clio 1 günlük ücreti 69-79TL 21 Yaşından büyüksünüzdür diye tahmin ediyorum. Ortalama 1 hafta budget'ten araç kiralama deneyimim oldu merdiven aldı araçları daha iyidir o kadar söylüyorum. Aldığım aracın yakıt ışığı yanıyordu sağ lastikte stepne takılıydı ve aracın içi leş gibiydi. Budget'ı bu yüzden tavsiye etmiyorum avis'te bana göre öyle ikisi ortak çalışıyor gibi birşey sanırım servisleri ortak çalışıyor.
    Central kiralamayı önceden çok kullanırdım fakat dizel otomatik olarak polo ve clio araçları geliyor ve önceden nitekim iyi olan fiyatlarına zam yaptılar 1 günlük dizel/oto fiyatı 135TL !
    Garenta genel olarak en pahalısıdır ama en sorunsuzudur.
    Size son olarak diyeceğim km sınırı olmayan firmalara bakın kira sözleşmesinde yazıyor central ve budget km sınırı bulundurmuyor.




  • Garenta'nın bayağı indirimleri oluyor zibuzi,turkcell sarı kutu falan sitesini incelemenizi öneririm.
  • Catalcalii kullanıcısına yanıt
    Mesajınız için teşekkür ederim öncelikle. 19 yaşında olduğum için fazla seçeneğim yok. Avis ve Budget dışındakiler sanırım 21 yaşından küçüklere vermiyor. O yüzden Avis'i düşündüm. Ama dediklerinizide araştıracağım, tekrardan teşekkürler...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.