Bildirim
Araç Karşılaştırması
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
45e civic mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Kişi doğdu, öldü, sözü kaldı, bak! Özü gitti insanın, adı kaldı, bak! -
harbiden ne civic miş... 11-12 yaşındaki araca 45 bin verilir mi arkadaş?
_____________________________ -
cıvıce 35'e kadar verebilirim işin içine bmw girerse 45 e çıkarım anlamında yazdım yani bütçe 45-50 arası bunda anlamayacak ne var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elweda -- 7 Nisan 2016; 13:59:28 >_____________________________ [α]ωαу [ƒ]яσм [к]єувσαя∂... -
arkadaşlar cahilce yorum atacaksanız atmayın fikir istedik sizden ister 50 veririm ister 100 veririm parazit yapmayın _____________________________ [α]ωαу [ƒ]яσм [к]єувσαя∂... -
quote:
Orijinalden alıntı: elweda
cıvıce 35'e kadar verebilirim işin içine bmw girerse 45 e çıkarım anlamında yazdım yani bütçe 45-50 arası bunda anlamayacak ne varda sırıttın ?
Civice 35de verilmez. O yıldaki çoğu araca bindim, sürdüm aralarından en kötüsü civicti. İlla Japon istiyorsanız mazda 3, toyota corolla, 2011 mitsubishi Lancer falan bakın daha iyi araçlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Kişi doğdu, öldü, sözü kaldı, bak! Özü gitti insanın, adı kaldı, bak!
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler