Şimdi Ara

araç kaplama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
12.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aracımın tavanında azda olsa güneş yanııı war arabam lacivert siyahla kaplatmak istiorum ama nerden bilen war mı ist anadolu yaksında?

• Bu işlemi en bildik vede en iyi yapan firma Maslak Atatürk San. Sitesinde PROTAK isimli firma yapıyor Biz
    Porche Cayenne yi yaptırdık siyah renkten beyaza kaplattık boya kadar iyi olmasada güzel oldu genede
    Ama Orjinal siyah daha Atarlı duruyordu. Uygulama rengi Beyaz olup tavanıda siyaha kaplandığında çoğu araç olduğundan daha yakışıklı duruyor

araç kaplama

BEYAZ RENGE KAPLANDIKTAN SONRA Kİ HALİ

araç kaplama

araç kaplama

• cok güzel yapılmış.pki fiyatlar nedir komple ve sdee tavan için? ve mat siyah war mı?
  • Rengarenk her renk war ne istersen komple 1200 Tl ile 1500 Tl arasında yapıyorlar sade tawan için bir şey söyleyemiyorum birde randevu ile çalışıyorlar bayağı bir yoğunlar.
  • anldım pki ruhsat noluo boyattım mı diosun. ve ben tavanı yaprsam sorun olur mu bi bilginiz war mı acaba? bide telefonu war mı sizde?
  • Ruhsata işletmek mantıklı olanı ama memur abilerle anlaşırım işi yırtarım diyorsan o başka abileri bağlayamazsan onlar arabanı bağlar :)

Firmanın web adresihttp://www.protackaplama.net/
  • Reklam amaçlı olmadığından uzunca süre bu kaplama duracak anladığım kadarıyla. Peki bu süreçte altındaki orjinal boyaya zarar vermeyecek mi?
  • Bu gun bir scirocco nun derisini yaptık.Araç tavanında protac ın kapladığı film vardı bazı yerler macun yapılmış daha sonra çekmiş boya üstü verniği gibi duruyordu.. ben çok beğenmedim işin açığı ..Mesela daha evvelce derisini yaptığımız bir bmw m z3 siyahtan beyaza kaplatmak istediler sonra beğenmeyip aracı brilant white a boyattılar..Bunun yanında kaplanmış mat siyah araçlar görüyorum mükemmel duruyorlar..mat kaplamalar bence hataları örttüğü için çok daha şık oluyor.Parlak kaplamada biraz sonradan boyanmış üzerinde kayısılık olan araçlar gibi oluyor ..fotoğrafta cayenne çok şık duruyor ama tabi yakından biraz problemli oluyor bu uzaklıktan boyadan ayırt etmene imkan yok..hatta boya gibi ince çiziklerde oluyor boya gibide durabiliyor..

Tavan kaplamayı sciroccolu müşterim 200 tl ye yaptırmış.En son duyduğum bir e kasa mercedesi de 1750 yapmışlar yönünde ..Yinede tabi arkadaşların söylediği gibi en çok aracı onlar yaptığından en tecrübelisi onlardır diye düşünüyorum ..En azından bir iş yaparken bir yandan aracı bozma lüksleri yok çünkü devamlı lüks araçlar yapıyorlar..

Sonradan sökmek istedin özel bir ilacı varmış araya sıkıp üzerinden kaplamayı alıyorlarmış ve boya aynen çıkıyormuş..Benim fikrimi sorarsanız hava almayan nefes almayan bir boyada mutlaka etki olur yolunda ama tabi benim burda yürüttüğüm düz mantık belkide dedikleri gibidir..

Saygılarımla

A.CEM ADALI
    quote:

Orijinalden alıntı: Opt

Reklam amaçlı olmadığından uzunca süre bu kaplama duracak anladığım kadarıyla. Peki bu süreçte altındaki orjinal boyaya zarar vermeyecek mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ART CAR -- 12 Eylül 2009; 18:16:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: onuraydin

aracımın tavanında azda olsa güneş yanııı war arabam lacivert siyahla kaplatmak istiorum ama nerden bilen war mı ist anadolu yaksında?

Yazdım ama burayada yazayım. Arkadaşlar ben bı yere yaptırdım hoşuma gıttı. Sitesini vereyım bakın arayın fiyat alın.

Burdan Bak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedicivalvole

Bu işlemi en bildik vede en iyi yapan firma Maslak Atatürk San. Sitesinde PROTAK isimli firma yapıyor Biz
    Porche Cayenne yi yaptırdık siyah renkten beyaza kaplattık boya kadar iyi olmasada güzel oldu genede
    Ama Orjinal siyah daha Atarlı duruyordu. Uygulama rengi Beyaz olup tavanıda siyaha kaplandığında çoğu araç olduğundan daha yakışıklı duruyor

araç kaplama

BEYAZ RENGE KAPLANDIKTAN SONRA Kİ HALİ

araç kaplama

araç kaplama

bu araba ferhan toprağın arabası

• onuraydin kullanıcısına yanıt
    kardeşim kaplama yaptırdım burdan tavsiye ederim bir incele istersenhttp://www.colorshift.com.tr/
  • Plasti Dip

Edit:Buda diğer kaplamalar gibi istenildiği taktirde sökülebilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grejuva007 -- 1 Kasım 2013; 14:44:07 >
  • Arkadaşlar ben 4 sene önce kapladım hala duruyor. Aslında yenılesem ıyı olur artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben avrupadan yaziyorum ve 15 yillik arac kaliyorum..%90 ultra lüx araclar...türkiyede elbette güzel isi yapanlar vardir..bence kalitenizi kullanmaniz önemli.kesinlikle ucuz malzeme kullanmayin..cünkü para kacmasin diye 300-500 liraya yaptiniz isler size kötü reklam olarak dönecektir.saygilarimla
    Bc garage avrupa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İZMİRDE SERBAY OTOMOTİV OLARAK YILLARDIR BU İŞİ YAPIYORUZ DUSUNEN VARSA YARDIMCI OLABILIRIZ
  • Arkadaşlar... Aracınızı kapladıktan sonra LED Plakalık Yakışır ...

Yeni Nesil LED Aydınlatmalı plakalık,

Pleksi olmayan bu ürün ile kırılma olmayacağı gibi istenen yerden montaj vidası ile montajlamak daha kolay.

Trafikte giderken Firma isminizi , Kendi isminizi, veya istediğiniz bir logo ve yazının tanıtımını rahatlıkla yapabilirsiniz.

Araç üzerinde Reklam yaparken vergi dahi ödemeyeceksiniz...

Trafikte veya Trafik ışıklarında durduğunuzda emin olun led plakalı ğa bakanları göreceksiniz.

Ayrıntılı bilgi için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

www.ledplakalik.com

araç kaplama
     araç kaplama
     araç kaplama
     araç kaplama
     araç kaplama
     araç kaplama
     araç kaplama
     araç kaplama
     araç kaplama
     araç kaplama
     araç kaplama
     araç kaplama
     araç kaplama
     araç kaplama
     araç kaplama
     araç kaplama
     araç kaplama
     araç kaplama
     araç kaplama
     araç kaplama

• @digitdes

Hocam sitede fiyat bilgisi göremedim ama bir kaç yerde 90 tl civarında satılıyor. Fiyat biraz tuzlu 40 tl bandından olsa fiyatlar düşünülebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.