Ben satın aldım dün geldi sd kart bekliyorum normalde sadece ön kamera fiyatı 2400 falan, set olarak 2900 e geliyor. Temiz LİNK 3000 tl sepet yapıp bonusla öderseniz de 300tl bonus kampanyası var ki, 2700 yapıyor. ![]() Benim aldıklarım ![]() Amazondan da şunu aldım amazon.com.tr/dp/B09HKFXL19?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 21 Aralık 2023; 13:32:4 > |
Araç kamerası alacak varsa sıcak fırsat

-
-
Hocam ıyı oldu hemen aldım , zaten alacaktım , hatta bunun park modulunu de alacaktım super denk geldı sağ olunuz.
-
Rica ederim hocam benim araç 5 ocakta gelecek ben de önceden aldım test ettim gayet güzel :D
-
Ben de oyle yapacaktım sonradan bı sure vazgectım 3.gun araca vurup kactıalr. Eger basta taksaydım en azından kımın vurdugunu kanıtla gorurduk. O yzuden park modulu de alırsanız cok ıyı olur dıye dusunuyorum. Her turlu cok onemlı artık olmazsa olamz bence. Iyı gunler dılerım.
-
Ben kullanıyorum neredeyse 1buçuk yıl oldu. Tavsiye ederim
Not: Mart 2022 de takım olarak 1275 tl ye almışım (1usd=14,65tl)
-
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
70mai pro ve lite modeli 7 yıldır kullanıyorum. Pili bittiği için kontak kapanınca pat diye kapanması hariç sıfır sıkıntı.
Araç kiti alıp sürekli beslenirse çok işe yarayan modeller.
Diğer aracıma 500s setini araç kitiyle aldım. Sürekli besleme Kiti mi bozuk bilemedim arada kapanıp tarih hatası veriyor.
İlave kablo vs almak gerekir mi?
Park halindeyken çarpanı da kaydeder mi?
park hali için ek kablo lazım onun haricinde başka bir şeye ihtiyacı yok hocam.
-
Teşekkür ederim
Rica
Bataryasız olanları tavsiye ediyorum viofo özellikle kullanıyorum memnunum güneş altında pek mantıklı gelmiyor bataryalı tipler maalesef ama araç içi kamera zorunlu olmalı bana kalırsa
-
bu ürün için aşırı ısınıyor diyorlar doğru mu ? kullananlar yorum yapabilirmi ?
birde park modülünü almadan park halinde felan sarsıntı vs olunca da kayıt yapmıyormu ? park modülü kablosunu bağlayınca sürekli kayıt yapıyor diye biliyorum. park modülü kablosu olmadan da sarsıntı vs olunca 10 sn gibi bir acil durum kaydı yapıyor diyorlardı kullananlar yorum yapabilirmi ?
-
Isınma için elimle kontrol yapmadım ama kendisi 13 saat yolculukta bir ısı uyarısı vermedi.
Park modülü almadan kayıt yapmıyor.
-
3 bin lira uygun değil ki.
Benzer içerikler
- elektrikli araç yorumları
- brake boost nedir
- toyota corolla cross flame x-pack ile passion arasındaki fark
- sıfır araba garantisi neleri kapsar
- triger kayışı koparsa ne olur
- elektrikli araba fiyatları
- doblo trekking 4x4 mu
- huawei aito m9 türkiye"ye ne zaman gelecek
- alpine araba
- byd e7
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X