Şimdi Ara

ARAÇ İÇİ YENİLEME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese iyi forumlar. Arkadaşlar yeni bir araç aldım ve uzun süre kullanmayı hedefliyorum. 9 yaşında bir araç olması sebebiyle deri koltuklarda yırtık, yanık, delik olmasada yer yer renk solması ufak tefek çatlaklar var. Aynı şekilde plastik aksamlar üzerinde kılcal çizikler, zemin halısında ufak tefek deformasyonlar mevcut. İşini iyi yapan bi yere verip hepsini yaptırtmak ve tertemiz bi araca binmek istiyorum. Avrupa yakasında tavsiye edeceğiniz bi yer var mıdır? Daha önce yaptıran oldu mu? Tahmini fiyatlar nedir? Bilgisi olanlar paylaşabilir mi?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Avrupa yakası değil ama ataşehirde carbonatr garage var you tube videoları var kalite olarak yaptıranlar olumlu genelde tavsiye ederim ben x1 arac için taba döşeme sormuştum 3.000 tl fiyat vermişlerdi kapı döşemeleri kol dayama koltuklara

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kapı iç + koltuklar 1500 civarı tutar fazlası kârdır. deforme olan iç trimleri aliexpress'ten bulabilirsen al, halıya da detaylı temizlik yaptır yeterli bence. koltuk ve iç kapı panellerini kendin de değiştirebilirsin elin yatkınsa bazı araçlarda koltuklar alttan fermuarlı oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.