Şimdi Ara

Araç içi ve bilgisayarı temizlemek için kullanılacak süpürge önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba araç içi temizlikte kullanabileceğim ve bilgisayarda temizleyeceğim tozda üfleyebilen bir cihaz arıyorum. Ne önerileriniz olur? Deneyimlerinizi paylaşır fikir verirseniz sevinirim. Mümkünse kablosuz bir cihaz olsun, mümkün değilse diğerleri de olur.

Hava Üfleyici > Oldukça memnumum. Orta güç yetiyor, maksimumda çok çok iyi üflüyor. USB C ile şarj olması da büyük bir artı.

www.amazon.com.tr
    ATEngeus Sıkıştırılmış Hava Silgi, Elektrikli Hava Silgi, El Tipi Akülü Hava Silgi, Kademesiz Hızlı Motor, Şarj Edilebilir Hava Üfleyici, Tip-C Hızlı Şarj, Bilgisayar, Klavye, Evcil Hayvan Evi için
    https://www.amazon.com.tr/dp/B09L5Q5D22?ref_=ppx_hzod_title_dt_b_fed_asin_title_0_0

Süpürge > İdare eder diyebilirim. Tek şarj ile SUV aracı 2 kez süpürebiliyorum. Aparatları var ama ağzı biraz küçük ve en büyük eksisi şarj kablosunun özel olması. Kabloya bir şey olursa direkt çöp olur.

www.amazon.com.tr
    absob Akülü Elektrikli Süpürge Mini Taşınabilir El Araba Koltuğu Hoover,7.4V,9000PA Güçlü Emiş El Vakumu Islak Kuru Şarj Edilebilir Hafif Ev Ofis Klavye Halı Pet Köpek Saç Temizleme USB Şarj
    https://www.amazon.com.tr/dp/B09M81GF6Z?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title

O zamanlarda TEMU'yu çok kullanmıyordum ama yakın zamanda keşfettiğim şöyle bir ürün var. Satın alımı da fazla, fiyatı da 2 işi yapmasına rağmen uygun. Çünkü ben yukarıdaki ürünleri toplam 1.900₺ + 700₺ (vergi) olarak almıştım. Şimdi bakınca, kazıklanmışım 😅

• _____________________________
    ''Başkaları aç gözlü olduğunda kork ve geride dur.
    Başkaları korktuğunda aç gözlü ol.''
    Warren Buffet

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.