Bildirim
Araç içi ve bilgisayarı temizlemek için kullanılacak süpürge önerisi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hocam, 2 sene önce, tam da bu ihtiyaçlar için Amazon'dan şu ürünleri almıştım. 2'si de satıştan kalkmış:
Hava Üfleyici > Oldukça memnumum. Orta güç yetiyor, maksimumda çok çok iyi üflüyor. USB C ile şarj olması da büyük bir artı.
www.amazon.com.tr
ATEngeus Sıkıştırılmış Hava Silgi, Elektrikli Hava Silgi, El Tipi Akülü Hava Silgi, Kademesiz Hızlı Motor, Şarj Edilebilir Hava Üfleyici, Tip-C Hızlı Şarj, Bilgisayar, Klavye, Evcil Hayvan Evi içinhttps://www.amazon.com.tr/dp/B09L5Q5D22?ref_=ppx_hzod_title_dt_b_fed_asin_title_0_0Süpürge > İdare eder diyebilirim. Tek şarj ile SUV aracı 2 kez süpürebiliyorum. Aparatları var ama ağzı biraz küçük ve en büyük eksisi şarj kablosunun özel olması. Kabloya bir şey olursa direkt çöp olur.
www.amazon.com.tr
absob Akülü Elektrikli Süpürge Mini Taşınabilir El Araba Koltuğu Hoover,7.4V,9000PA Güçlü Emiş El Vakumu Islak Kuru Şarj Edilebilir Hafif Ev Ofis Klavye Halı Pet Köpek Saç Temizleme USB Şarjhttps://www.amazon.com.tr/dp/B09M81GF6Z?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_titleO zamanlarda TEMU'yu çok kullanmıyordum ama yakın zamanda keşfettiğim şöyle bir ürün var. Satın alımı da fazla, fiyatı da 2 işi yapmasına rağmen uygun. Çünkü ben yukarıdaki ürünleri toplam 1.900₺ + 700₺ (vergi) olarak almıştım. Şimdi bakınca, kazıklanmışım 😅
_____________________________ BlkHoRangI
-
_____________________________ ''Başkaları aç gözlü olduğunda kork ve geride dur.
Başkaları korktuğunda aç gözlü ol.''
Warren Buffet
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler