Şimdi Ara

Araç hasar kaydı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İlk defa araç alacağım.Arac bakmaktan yoruldum. Ufak tefek hasar kayıtları sebebiyle bir çok aracı almaktan vazgeçtim.1000 tl hasar kaydı olan değişeni olmayan araç alınır mı? Gerek kullanımda gerek satarken problem olur mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • a6 model bir aracın tamponuna motorsiklet çarpıyor. kaskodan değişiyor.
    Maslak Doğuş servis ücreti ne kadar biliyormusun? 6500 TL
    3500 tampon değişimi boyası vs, geri kalanı da işçilik kdv zart zurt.

    çok söze gerek yok, tramer kaydı sadece başlangıç bilgisi. satın alınacak araba uzmanına götürülür, boya değişim mekanik tamir vs. nesi varsa ortaya çıkartılır. bunun haricinde tramerde çıkan rakamlar çok basti birşey de olabilir çok riskli birşey de.
  • Bizim bi arakadaş çizikten dolayı komple boyalı ford fiesta aldı.

    Rengi hoş, yalan olmasın 2 ya da 3 yaşında cillop gibi bir araç.

    22 bin mi ne ödemiş. Çok iyi yapmışsın dedim. Arabaya çok para bağlamaya değmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5.500lira hasar kayıtlı degisensiz araba olurmu beyler? 4parca boya var dediler

    Araç megane2hb

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim arabada 5300 tl hasar kaydı var bu 5300 tlnin 3300 tlsi parça gerisi işçilik. Hasar kaydı dedikleri şey çok dandirik şeyler. Bence km düşük ve araba bakımlı ise kayıt falan önemsiz.
  • metintekin kullanıcısına yanıt
    Olur tabi benim arabamda sadece sağ iki kapı sağ arka çamurluk boyalı başka kusuru yok 7500 hasar kaydı var. Kendim kaportacı bulmasam uzun uzun pazarlık etmesem 20 binden fazla çıkaracaklardı sırf para kazanmak icin. Bu arada kaza sadece ufak bir sürtme sağ taraftan. O yüzden araç çok önemli kazadan çok hatta daha uygun almak için bir fırsat.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yazık ki gerek yetkili servisler gerekse sanayi esnafı kaza geçirmiş ve sigorta tarafından onarılacak araç düşünce kantarın topuzunu kaçırıyorlar. Normalde 1000 TL.ye halledilebilecek bir onarım 5000 TL.ye kadar şişiriliyor. Ondan sonra bu parayı ödeyen sigorta şirketleri Zorunlu trafik sigortasına bindirip bu paraları yine bize fatura ediyorlar. Tramer de araç ağır hasarlı gözükmüyorsa alırken bir bilenle gidilerek öncelikle şasinin trimini bozacak şekilde ön, arka ve yandan darbe alıp almadığına daha sonra takla atıp atmadığına bakılmalı. Küçük çarpmalar, sürtmeler nedeniyle parça değişimi veya boya yapılması, arabanın hayatını karartmayacağı gibi ikinci el alacak olan bizler için bir fiyat avantajıdır. Fazla takıntı iyi değildir. Örneğin orjinallik takıntısı olan arkadaşımın başka şehirden bulduğu arabayı satın alıp dönerken kaza yapması gibi...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hitit Güneşi

    Ne yazık ki gerek yetkili servisler gerekse sanayi esnafı kaza geçirmiş ve sigorta tarafından onarılacak araç düşünce kantarın topuzunu kaçırıyorlar. Normalde 1000 TL.ye halledilebilecek bir onarım 5000 TL.ye kadar şişiriliyor. Ondan sonra bu parayı ödeyen sigorta şirketleri Zorunlu trafik sigortasına bindirip bu paraları yine bize fatura ediyorlar. Tramer de araç ağır hasarlı gözükmüyorsa alırken bir bilenle gidilerek öncelikle şasinin trimini bozacak şekilde ön, arka ve yandan darbe alıp almadığına daha sonra takla atıp atmadığına bakılmalı. Küçük çarpmalar, sürtmeler nedeniyle parça değişimi veya boya yapılması, arabanın hayatını karartmayacağı gibi ikinci el alacak olan bizler için bir fiyat avantajıdır. Fazla takıntı iyi değildir. Örneğin orjinallik takıntısı olan arkadaşımın başka şehirden bulduğu arabayı satın alıp dönerken kaza yapması gibi...

    Çizikten veya ufak sayılabilecek kazalardan dolayı komple boyalı olup çok düşük paraya satılan araçlar ülkemin sunduğu en güzel ayrıcalıklardan biridir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.