|
Öncelikle herkese merhaba girip yorumda bulunan herkese şimdiden teşekkür ederim. Geçen yaz bir başlık açmıştım araç alacağım diye 2016 model 1.2 tce icon manuel megane hb aldım. Ondan önce 1.0 tce 2020 duster kullanıyordum. Daha geniş ve otomatik araç istiyorum. Aylık 2000 3000 bin km yapıyorum birde uzun yol yapıyorum 1 2 ayda bir 1000km olarak. İzmir ve tekirdağda kullanıyorum. araç artık beni yormaya başladı manuel olmasından dolayı ve oturma pozisyonu bana göre değil çok koltuk ayarı denedim yakın oturursam dizlerim uzak oturursam kalça belim ağrıyor. yolda beni yormayacak yolda akıcak konforlu megandan daha geniş araç istiyorum o yüzden sedan düşünüyorum. malum birde bütün yollar bozuk olduğu için hb araba yeterince konforlu olamıyor. yakıt tüketimim uzun yolda 110 sabit otoyolda 120 130 sabit 6.2 felan yakıyor şehir içi 7 lere çıkıyor 35km hız ort ta. 90 100 ile gidersem 5.5 yakalayabildim. Şehir içi 1 depo ile (40 42 litre alıyor) 550-600km ortalama yapıyor uzun yolda 700km ort yapıyor. ama yakıt tasarrufu kasmayı hiç sevmiyorum. akıcı kullanmayı seviyorum yakıt bundan fazla olmayacak şekilde baş ağrıtmayacak hangi araçları önerirsiniz b segmenti düşünmüyorum ağırlıklı c belki d olabilir. 400 420 bin tl max bütçem var aklımda a3 sedan 1.6 tdi otm ama 100 150binkm arası bulunuyor. octavia , superb, (2015 üstü ) passat(2014 üstü)(ama manuelleri var) 1.6 crdi elentra ve 1.6bluehdi eat6 508. bu araçlar var. 1.3 tce makyajlı joy edc megane sedan da aklımda fakat reno istemiyorum sanırm çok kaliteli gelmiyor malum parçaları ucuz ama çok sağlam değiller önerilerinizi bekliyorum ne yapmak mantıklı sizce ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tutku59 -- 5 Mayıs 2022; 23:33:35 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt