Şimdi Ara

Araç arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öz abim gibi sevdiğim bir kuzenime araba bakıyoruz. İlk aracı olacak ve ben onun 206 alması taraftarıyım bütçemiz MAKS 12750 ye çıkabilir bu yüzden benzinli olmalı Sahibinden.com da biliyorsunuz fiatlar çok aşırı uçuk bulunduğumuz ilde veya çevre illerde otopazarı yok malesef. şu sıralar sahibinden.com da.1999 klimalı 206 yı (benzinli tabi) full boyalı bir halde 12500 e falan satıyorlar. (satabiliyorlarmı o ayrı)

Bana bildiğiniz tanıdığınız 110 bin km yi geçmemiş temiz klimalı 206 önerebilirmisiniz. Alternatif olarak corsa GLS 1.4 yada clio (mümkünse HB) düşünüyoruz.

Yardımlarınız ve yorumlarınız için şimdiden binlercekez teşekkür ederim..

• Clio veya Fiesta mk6 öneririm.
  • Yorum yapabilecek yokmu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marmaratic -- 1 Eylül 2010; 0:13:40 >
  • Ben olsam 1,4 Opel Corsa'lara bakardım.

Kullanması keyifli , yakıt tüketimi fena değil.

Örnek olarak ;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-opel-corsa-cok-temiz-orjinal-58-binde-30559003/detay

Araba bu yaşına rağmen içine oturduğunuzda kalitesini hissettiriyor. Bir Palio veya Getz'e binin sonra bu gösterdiğim Corsa'ya binin demek istediğimi anlayacaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

Ben olsam 1,4 Opel Corsa'lara bakardım.

Kullanması keyifli , yakıt tüketimi fena değil.

Örnek olarak ;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-opel-corsa-cok-temiz-orjinal-58-binde-30559003/detay

Araba bu yaşına rağmen içine oturduğunuzda kalitesini hissettiriyor. Bir Palio veya Getz'e binin sonra bu gösterdiğim Corsa'ya binin demek istediğimi anlayacaksınız.

Zahmet edip ilan baktıgınız için ayrıca teşekkür ederim bizde buna bakmıştık.. 11 e 94 binde olanını bulduk şuan iki tercih arasındayız 1997 2.0 RXE tüplü pazarlıkla 12500 e falan gelebilir. (full+full harika bir araç) ve 11.000 bine e 94 binde klimalı abs li corsa. Bana kalsa direk laguna fakat kullanıcak sürücümüz acemi üstelik eşide kullanabilmeli. Ben bi şekilde kandırdım tanıdık biryerde ön arka park sensörü 100 Ytl ye takıyorlar sorun olmaz falan dedim. Yarın laguna nın sahibini arayacagız eğer maks 3-4 parça lokal boya falansa alırız. yoksa corsa hayırlı olsun ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marmaratic -- 1 Eylül 2010; 0:40:42 >

• lpg forumunda yazdıklarınıza yazdığım cevap.gözünüzden kacabilir diye buraya kopyaladım.umarım faydalı olur.
    merhabalar.
    aracı daha cok eşim kullanıyor.aractan bir memnuniyetsizliğimiz yok.tabi bu beklentilerlede alakalı.performans ve ciddi konfor beklentiniz yoksa(konforsuz anlamı cıkmasın ben 2011 focus a biniyorum doğal olarak 206 ya binince tatmin etmiyor) rahatlıkla tercih edilebilir.alısamadığım tek yönü cam otomatiklerinin el freninin arkasında olması :)
    yeni baslayanlar için ideal bir arac diye düsünüyorum.benim arac gibi güzel kullanılmıs bulursanız kacırmayın.benim arac 98000 de olmasına ragmen oldukca diri duruyor.tam otomatik geri kaydırma yapmıyor.peugeotların güvensiz oldugu söylenir.evet kaporta zayıf ama şase gayet sağlam.ben eşimi ve 4 yasındaki oğlumu gayet rahatlıkla emanet ediyorum.otomatik olması sebebiyle fazla yakıyor.lpg li al yada lpg taktır.faruk beyinde dediği gibi biraz özel araclar o yüzden taktırırken ustanız iyi olsun.
    son olarak ben 2009 agustosta 83500 km de 12750 tl ye almıstım altunizadedeki oto pazarından.su anki güncel piyasasını bilmiyorum ama bu sene piyasanın genel itibarıyle yüksek oldugu söyleniyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: şenolköz

lpg forumunda yazdıklarınıza yazdığım cevap.gözünüzden kacabilir diye buraya kopyaladım.umarım faydalı olur.
    merhabalar.
    aracı daha cok eşim kullanıyor.aractan bir memnuniyetsizliğimiz yok.tabi bu beklentilerlede alakalı.performans ve ciddi konfor beklentiniz yoksa(konforsuz anlamı cıkmasın ben 2011 focus a biniyorum doğal olarak 206 ya binince tatmin etmiyor) rahatlıkla tercih edilebilir.alısamadığım tek yönü cam otomatiklerinin el freninin arkasında olması :)
    yeni baslayanlar için ideal bir arac diye düsünüyorum.benim arac gibi güzel kullanılmıs bulursanız kacırmayın.benim arac 98000 de olmasına ragmen oldukca diri duruyor.tam otomatik geri kaydırma yapmıyor.peugeotların güvensiz oldugu söylenir.evet kaporta zayıf ama şase gayet sağlam.ben eşimi ve 4 yasındaki oğlumu gayet rahatlıkla emanet ediyorum.otomatik olması sebebiyle fazla yakıyor.lpg li al yada lpg taktır.faruk beyinde dediği gibi biraz özel araclar o yüzden taktırırken ustanız iyi olsun.
    son olarak ben 2009 agustosta 83500 km de 12750 tl ye almıstım altunizadedeki oto pazarından.su anki güncel piyasasını bilmiyorum ama bu sene piyasanın genel itibarıyle yüksek oldugu söyleniyor.

İlginiz ve yorumlarınız için tekrar tekrar teşekkür ederim.

Bende lpg sayfasında verdiğim cevabı ekleyeyim burdan devam ederiz.

"çok teşekkür ederim yorumlarınız ve bizi bilgilendirdiğiniz için.

Manuel olsun istiyoruz 2 seneye yeterince geliştirip focus almayı planlıyor zaten kendiside. Birde çok ilgnç bir şey farkettim 2000 benzinli 110 binde 2 parça lokal boya.buldugumuz en iyi fiattaki araç diyebilirim fiatı pazarlıksız 13 bin. Yani biz araba aramayımı bilmiyoruz nedir anlayamadım doğrusu.. "

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.