Şimdi Ara

arabayla ege-akdeniz turu planlıyorum ve yardımlarınıza ihtiyacım var! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
319
Cevap
45
Favori
178.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Selam dostum. Ne yazikki ekstra bir ugrak yeri icin vakit yok. Oraya da baska zaman insAllah. Yine de onerin icin sagol.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kasolet

    quote:

    Orijinalden alıntı: cadiguzel

    Arkadaşlar merhaba, epey bi okudum değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.

    6-14 Eylül için istanbul cıkıslı aracla ege turu yapmak istiyorum. Asos, Çeşme, Kuşadası 'na uğramak istiyorum , marmarise kadar enerjimiz olursa gitmek isteriz tabi. Beach ler yerine tekne turlarına katılmak istiyorum , bu güzergah için özellikle pansiyon tarzı sadece gece uyku için kalınabilecek (sahile yakın &uzak fark etmez) pansiyon, motel ve tekne turu için (tekne & koy deneyimleri) güncel tavsiyeleriniz bizim için çok faydalı olacaktır.

    Sevgili arkadaşlarım, bu soruya cevap veren çıkarsa çok mutlu olacağım. Bu P.tesi günü IST 'dan aracımla çıkıp, Çeşme'ye geçicem. 3 gün kaldıktan sonra Bodrum'a geçip, 2 gün de burada konaklayacağım. Benim merak ettiğim, IST 'dan basıp giderken yol üzerinde uğranılacak, görülecek, tadılacak neler var ? Çeşme'de nereleri görelim, nerede ne yiyelim ? Çeşme'den çıktıktan sonra 3-4 saat kısa bir İzmir turu atmak istiyorum, İzmir'i 3-4 saate sığdırmanız gerekseydi, nereleri gezerdiniz ? Bodrum'a geçerken sahilden gidip Kuşadası'na uğrayıp orada da 3-4 saatlik kısa bir tur atmak istiyorum. Burada nerelere gidip görelim ? Oradan da Bodrum/Gümbet'e geçeceğiz InşAllah. Koy turu haricinde tavsiye edeceğiniz neler var ? Zamanım çok kısaldı, acil tavsiyelerinize ihtiyacım var.

    Çeşmede mutlaka ılıca plajına gidin,alaçatıyı mutlaka görmeni tavsiye ederim.kuşadasında bi numara yok,onun yerine şirinceyi görmeni tavsiye ederim.bodrumda gümbeti pek önermiyolar,akyarların,karaincirin denizi güzel.yalıkavak ve göltürkbüküde güzelmiş,ben o taraflara geçemedim.İzmire geçerken urla üzerinden gidersin,otobandan değil normal yoldan.orasıda şirin bir yer.şimdiden iyi yolculuklar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Cevabin icin sagol hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada arkadaşlar, Denizbank 'ın Sea & Miles Bonus kartı olan varmı ? Eğer yardımcı olacak bir arkadaş bulabilirsem IDO 'dan %25 indirim ile 50 TL kara giricem. Ama hiç bir tanıdığımda bu kart yok. Yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı ?
  • Selamlar yeniden, İstanbula dönüş yaptım, sürenin kısa olması ve tatil mesafesını nıspeten kısa tuttuk. Gelibolu-Çanakkale günlük gezisi ardından, ilk gün Assos Kadırga koyunda kaldık. Sezon sonu olduğu için akvaryum gibi koyda sessiz sakin 2 gün geçrdik. Bir aile işletmesi olan Mercan Motel'de kaldık, motel sahibi Fahri bey sağolsun çok güleryüzlü ve ilgiliydi.

    Kazdağları ve civar köylerinde gezdik (Zeus Altari'na cıktık mesela ) Altınoluk-Ayvalık-Dikili güzegaından İzmir yoluna düştük. (not. Ayvalık ilçe emminet arkasında Kepçe Restorant adında bir esnaf lokantası var ama buradan yemeden geçmeyin derim, harika ev yemekleri yapıyorlar. Tıka basa 2 kişi yiyerek 35 lira ödedik, fiyatları da gayet makul)

    Aliağa sanayi ilçesi olduğu için yol üzerinde sevmediğim nokta burası oldu, bu yol üzerinden Yeni Foça'ya uğradık , yaşınız 60 altında ise yeni foça size göre değil bence:) , yeni foça üzerinden Eski Foça 'ya gittik , (Meşhur komando okulunun olduğu yer). Foça'yı epey sevdik ve 2 gün de orada kaldık. Foça'ya uğrarsanız mutlaka tekne turu öneririm , Hayırsız adası olarak bilinen ama Atatürk silüetine benzeyen adayı mutlaka görmenizi tavsiye ederim. Tekne turu için de Seyfi Kaptan'ın Destina teknesini öneririm, yemekleri ve sohbetleri harika (sadece 6 kişi ile tura cıktık).

    Foça'da 34 plaka pek göremedik, çoğunluğu izmir ve çevresinden, bu da tam bir Ege ilçesinde olduğunuzu hissettiriyor. Ben seneye daha uzun süre yine gitmeyi planlıyorum, çok memmun kaldık.

    Çeşme-kuşadası ve marmaris de başka zamana artık kısmetse..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: grun


    quote:

    Orijinalden alıntı: bxturbo

    Adresan gez oludenizden gez ikiside guzel camur banyosu falan guzel anlatirsam olmaz gozlerinle gor nekadar guzel oldugunu anlarsin

    Hocam arkadaşa yazdığınız yorumları okudum da olympos için birşey yok demişsiniz. Eşimle eylülün ikinci haftası gitmeyi düşünüyorduk. Bursadan kalkıp gitmeye değmez mi dersiniz?

    olympos pahali bir yer beklentiniz nedir bilemiyorum ama eglence yerleri ve yeme icme yerleri cok antik olarak iyi biyer cadirci olarak kalinmaz
  • bxturbo B kullanıcısına yanıt
    peki hocam likya yolu hakkında bilginiz var mı?
    çadırlarımızı alıp bu yürüyüşü yapmayı planlıyoruz 29 Ekim tatilinde.




  • grun G kullanıcısına yanıt
    sonucunuz ne oldu bilmiyorum da likya yolu öyle güle oynaya çıkılacak bir yolculuk değildir. ciddi bir iştir.
  • peyotenin yararları kullanıcısına yanıt
    çadırımızı aldık çıktık.
    havanın karardığı, ışıklarımızın yetersiz kaldığı yerde çadırımızı kurduk.
    tabiki de bazı parkurlarda sırtımızdaki ağırlık ve uzun süre yürümenin etkisiyle yorulduk ama çok büyük bir sıkıntı olmadı.
  • Arkadaşın şahinler 3 kişi çıkıcaz istanbuldan turlıyıcaz egeyi şahin tüplü çadırla felan takılırsan nekadara patlar bize.bi 10 günlük tatil.
  • Selamlar
    Bu sene ilk defa bir karavanla tatil yapıcam.antalya başlangıçlı İzmir varışlı bir seyahat planlıyorum.Özellikle Rota planlamasını nasıl yapmalıyımve muhakkak görülmesi gereken yerler konusunda birtakım bilgilere ihtiyacım var.bu bölgelerde daha önceden çadır yada karavan tatili yapan arkadaşların deneyim ve paylaşacakları yorumlar bana fazlaca yardımcı olacaktır.
    katkı sağlayacak herkese teşekkürler...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu biraz hortlatmış gibi olacağım ama hayatımda ilk defa akdeniz tarafına tatile gideceğim için paylaşmak istedim. Kurban bayramından sonraki pazartesiden itibaren Bodrum'da beş gün herşey dahil bir tatilimiz var. Sonrasında Mersin'e geçmeyi düşünüyoruz arabamızla. Yaklaşık bir hafta gibi bir zaman ayıracağız. Konuyu okuyarak notlarımı aldım (İztuzu plajı, Kelebekler vadisi, Olimpos, Antalya, Manavgat uğrayacağım yerler arasında), sizlerinde tavsiye edebileceği, şurayı görmeden gitme diyeceğiniz bir yer varsa değerlendirmek isterim.
  • mersin'e mecburi gelmeyeceksen tatilini alanya'da noktalandır.
  • ben izmirden ismet..başka arkadaşlarada yardımcı olmak adına bende yazayım..arkadaşlar zaten ege akdeniz kıyılarından gideceğiniz için görmek isteyeceğiniz görmeniz gereken bir çok yer karşınıza çıkacaktır...eğer izmirde çeşmeye uğramak isterseniz yönünüzü biraz daha batıya döndürmeniz gerekeçek 70 80 km kadar bu durum bodrum içinde geçerli....en az 1 haftanızı ayırmanız gerekir benim bu gezide en çok beğendiğim yer alanya dim çayı olmuştu alanya ya giderseniz dim çayına uğramadan geri dönmeyin.....ben ailemle kamp yapıyorum kamp yeri aramayız denk gelirse gireriz gelmezse beğendiğimiz bir yerde çadırımızı kurarız mangalımızı yakarız.......bir not daha marmarise giderseniz orada bir çok yerde mangal yaktırmıyorlar......marmaristede akyakada güzel kamp yerleri var.
  • Merhaba arkadaşlar,
    Ben de yakın zamanda Batı Akdeniz turu planlıyorum. Yola Ankaradan çıkacağım. Yaklaşık 2000 km yapacağım. 7 gece 7 gündüz olarak planlıyorum. Bu bölgeyi bilen, gezen, gören arkadaşların yorumları benim için oldukça önemli.

    Gündüzleri gezeceğim için konaklayacağım otellerin uygun fiyatlı olmasını istiyorum. Otel ve yeme içmeye çok para harcamak istemiyorum.
    Aşağıda rotam ve gezi planım bulunuyor

    Bu mesaja eklenen görseller:

     arabayla ege-akdeniz turu planlıyorum ve yardımlarınıza ihtiyacım var! arabayla ege-akdeniz turu planlıyorum ve yardımlarınıza ihtiyacım var!




  • ottomanyag kullanıcısına yanıt
    marmaris datça yolu üzerinde orhaniye kızkumu ve turgut şelalesi
    marmaris çıkışında yada girerken akyaka azmak nehri
    dalyan çok güzel bayılacaksınız tekne turu öneririm camur banyosu köyceğiz gölü ve iztuzu sahil e uğruyor
    göceğe bi bakar çıkarsınız
    fethiyede yapılacak çok şey var aslında kelebekler vadisi turu,12 adalar turu, saklikent zaten avr rotanızda
    heryerde bütçenize uygun yer bulursunuz hiç merak etmeyin yalnız süreniz çok az rotanız çok fazla umarım sığdırabilrisiniz sizin bu saydığınız yerleri biz 3 yazda tamamladık ama sindire sindire her yerde 2 gün kalarak.
  • evvet yaz tatillerine 2 yıl aradan sonra tekrar tatil araşatırmam başladı bir bebeğim oldu ve agustosta 17 aylık olacak 2011-12-13 de harıka yerlerı gezdık neredeyse gormedıgım yer kalmadı ve bu yıl nereye gıdecegımı bılemıyorum. bebekler denıze yakın uygun fiyatlı yarım pansiyon tercihen. aslında tabiki önceki tecrübelerime dayanarak aklıma gelen yerler var. ama cocuk olunca secegenım azaldı. aman hastane yakın olsun denız sıcak olsun kum olsun sinek olmasın kalabalık olmasın yemek guzel olsun derken ne zormuş cocukla tatil.
  • ottomanyag kullanıcısına yanıt
    Bende antalya çıkışlı Korkuteli yolu üzerinden fethiye ye daha sonra kıyıdan kas Demre Olimpos kemer tekrar antalya olmaküzere bir gezi düşünüyorum acaba çadır tavsiye edermisiniz yoksa pansiyon mu daha mantıklı bu yapmış olduğunuz tablo benim içinde uygun görünüyor :) emeğinize saglik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olimposa 2011 de gitmiştik en son. bu yaz yine gitmek istiyorum ama bi sorum var?
    müzekartı okutup turnikeleri geçtikten sonra plaja yürümek kac dakika kaç metreydi hatırlayan varmı 5 sene olunca ben hatırlamıyorum. çünkü bu yaz 1 bucuk yaşında kızım var yürüme mesafesı ne kadardı hatırlamıyorum. hatırlayan varsa bı yazıversın
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.