Şimdi Ara

ARABAYA ALT KORUMA YALITIM YAPTIRDIM İLK GÖZLEMLERİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İş için kullandığım Pejo 301'i sanayide bakımdan sonra yıkamaya götürdüm kulak misafiri oldum sordum soruşturdum 2015 model aracımızın altına pütür attırdım toplamda 8 kutu yetti son bir kutuyu da ufak tefek kenara köşeye sıktı 9 kutu yetti. kutunun tanesi 18 lira falanmış her şey dahil 300 liraya hallettiler.

    Genelde aracı şile yolunda ve köy yolunda kullanıyorum taş sesleri vs çok rahatsız ediyordu ciddi anlamda rahatsız eden ses kesildi küçük taşlar arabanın altına değince o boş tıkırtı daha tok ve az gelmeye başladı.
    otoyolda ise daha tatmin edici oldu bu konuda lastiklerinde etkisi var ama şuan uzun süre sürüşlerde ses baş ağrısı yapmıyor 15 gündür kullanıyorum memnun kaldım, yol sesi ciddi anlamda azaldı motor sesini azaltmak için uygulamalar varmış onları araştırıyorum keçe vs koyarak iyileştirmeler yapılıyormuş.

    Kulak misafiri olduğumda amcanın biri 94 model c200e yaptırıyordu çürümeye karşı 3 yılda bir yaptırıyormuş kendisi bu konudada faydalıymış ama 2015 aracın çürümesi için biraz erken

    reklam olmicaksa bostancı sanayi ahu oto yıkama tavsiye ederim başka yerlerde çok daha fazla rakam vermişlerdi muhtemelen marka olduklarındanmıdır bilmiyorum.



  • güle güle kullanın. keşke 8 tüpü altına bitirince 9 u boşa kullanmasaydınız. 2 tane daha alır, davlumbazlara yaptırırdınız yol sesi baya kesilirdi.
  • 2.etapta bunları yaptırcam, motor ve bagaj kapağına keçe ve davlumbazlarada yaptıracağım
  • Oto yıkamacı önce işini yapsın.Önüne gelen yere pütür sıkıp arabanın hayatını karartmasın.
  • Bende merak ediyorum arabanın altına komple sıkıyorlar bunu bi problem oluşturmuyormu bu araç icin yek pare levha değil sonuçta alt taraf
  • Mand1ra_Hekimi kullanıcısına yanıt
    egzoz kısımlarına gelıncee ısınıp yanıcak yada koku yapacak bırsey mı ?
  • BOLDVIPER kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum işte hocam bu konuda detaylı bilginiz varsa paylaşırsanız memnun olurum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıkamacı isim, 20 senedir yapıyolarmış durduk yere savunma yapmak zorunda hissettim. marka yerlerin sırf marka oldukları için dünya kadar para bayılmanın manası yok bence.

    Aracın taban kısmına yapıyolar motor altına yanaşmıyorlar hocam bir sıkıntı olacağını sanmıyorum mercedesi olan yaşlı amcam 94'den beri 3 senede bir yaptırıyormuş hemde aynı yere
    zaten 2.adımda çamurluklara da yaptırcam

    egsoz konusunda sıkıntı yok dibine kadar yapıyolar, egsoz için 90 dereceye kadar dayanabilen boya var dedi ondan alıp yapabiliriz pütür erir olmaz dedi hocam
  • Bu iş genelde "koruma" amaçlı yapılır. Yani sanayide attırdığınız pütür bunu yapar. Ziebart da farklı bir madde atılıyor, ücreti yaklaşık 3 misli.

    Civic gibi yalıtım özürlü araçlarda farkedilir sonuç elde ediliyor. Çünkü çıplak sac kısmı kapatıyor. Biraz yalıtımı iyi araçlarda hissetmek zor. Her yıl bakımı var.

    Not: uygulama öncesi araç altı yıkanır, kurulanır, egzoz kağıt ile sarılır, yani bulaşmaz.
  • mr.big kullanıcısına yanıt
    aynen hocam dediğiniz gibi bu işlemleri yaptılar muhtelif yerleri gazete ve kağıt bant ile sardılar
  • Renault serviste bu işlem yapılıyor. Ben 2015 yılında aldığım sıfır araç için yaptırmıştım 200 TL tutmuştu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.