Şimdi Ara

Arabasızlık güçsüzlüktür, huzursuzluktur! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
2
Favori
12.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Arabasızlık güçsüzlüktür, huzursuzluktur!


(En Son Oy Tarihi: 8.12.2022)
Giriş
Mesaj
  • Ortadoğudan zihniyetler izlediniz.

  • Tamamen saçmalık. 34 yaşındayım arabam Yok diye ne güçsüzlük yaşadım ne huzursuzluk. Hatta varlığını düşündükçe daha kötü oldum..
  • İktidarlar her aileye 1 araba icin tesvik vermek zorundadir. 4 kisilik aileye 2 araba luks degil ihtiyactir.

  • Haklısın arabasız hayat standartını çok düşüyor. Her gün işe toplu taşımayla gidiyorum diye istediğim kıyafeti giyemıyorum, cunku terlıyorum sıcak oluyor. En sevdiğim hobim balık tutmaktır, sırf bu hobim için japon iç pazarında satılan olta takımını japonyadan getizdirdim ama istanbul da hiç kullanmadım cunku araba yok. Arabasız balıga gitmek işkence.


    Say say bitmez arabasızlık.


    Marka takıntım yok memlekette lada niva sürüyordum.   Elbette para olsa iyi bir markaya binmek isterdim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 28 Kasım 2020; 13:21:10 >
  • Arabası olmayan ama çevresi tarafından el üstünde tutulan,evinden alınıp evine bırakılan insanlar var.Bu tespit sizin çevrenizle alakalı.
  • Şöyle ki; arabanız olduğu zaman sosyal aktiviteleriniz artıyor. Kampa gidiyosunuz, ailenizle arkadaşlarınızla geziyosunuz, uzun yol yapıyorsunuz vesaire. Ama arabasızlığın da çok bi eksiği yok. Sadece gitmek istediğiniz yerlere biraz daha geç gidiyosunuz, zorluk çekiyorsunuz o kadar.

    Ama bu pandemi döneminde araba zorunlu bi ihtiyaç oldu
  • İstanbul gibi rezil bir trafikle yaşamak zorunda olan biri için kendi aracın olsa ne olur olmasa ne olur.
    Şirket aracı var bende haftasonu yerinden kımıldatmıyorum tabanvay gezip dolaşıyorum.
    Yukarıdaki arkadaşa katılıyorum ama, kamp mangal vs aktivitelerde o kadar malzemeyi arabasız taşımak mümkün değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 355GTS -- 28 Kasım 2020; 13:40:26 >
  • hep lüks araba erkeklerle ilişkilendiriliyor kızlarda yokmu bu lüks araba. caddelerde bir sürü lüks arabaya binen bayan görüyorum hepsi mi kocasının veya sevgilisinin arabası. ayrıca range demişsiniz range eski kasalar için söylüyorum en sorunlu suvdur sürekli arıza verir sorun çıkarır.

  • Ne renci ne mersedesi, kapıda 4 teker olsun yeter 😂
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Victoriou_S

    Kusura bakmasın ama gördüğüm en boş konu. Arabası olmayan yarım insan olmuyor.. Eğer maddiyat için sizinle birlikte olan insanlar varsa yol verin.

    Katılıyorum benim çevremde arabası olmayan arkadaşlarım var belki de alkole 5 araba parası harcamışlardır barlarda ama mutlular. Araba işlerini görmüyor zaten sarhoşken araba kullanmazlar. Sağ olsun Kadıköy de taksiler 24 saat hiç eksik olmaz. Parası olan adam asla araç sahibi olmayı yada olmamayı kafasına takmaz çağırır taksiyi gelir götürür arada toplu taşımaya da biner zenginliği hava atma aracı olarak kullanmamak lazım bilmiyorum benim yaşadığım muhit de çok zengin var ama hiçbirinin başkasına hava atma gibi bir gayesi yok gayet de mutlular.

  • Kanka bmw ya da audi’nin refahı yok mu
  • Araç sahipleri şovalye, diğerleri piyadedir. Net.
  • Konu doğru da olay ne ara mersoya, rangeye geldi? Ayağın yerden kesilmesi değil demekki kafaya taktiğin. Villa da istemisin?
  • aliosman2323 kullanıcısına yanıt

    aynen hocam tam benim yaşam tarzımı anlatmışsınız. iyi para kazan güzelce ye iç araba olmasada olur.

  • Mantıken çok ters geliyor araç.Mutlaka bir rahatlığı,avantajları olsa da yollarda terör estirenler,hayat pahalılığı,astrononik araç ücretleri,vergiler,sigortalar,bakımı,tamiri amaaan Taksi demek daha rahat 😁
  • İlk arabam Broadway' di yaklaşık 7 sene önce. Bir akşam evde otururken birden babamın çenesi yamulmaya, dili peltekleşmeye başladı, felç geçiriyordu hemen arabaya attığım gibi hastaneye yetiştirdim. Doktor, iyi ki ambulans beklemeden getirmişsiniz erken müdahale sayesinde pıhtı kalıcı zarar vermeden ilacı verdik, dedi erken dediği 5 dk ! . O gün bugündür kapıdan araba eksik etmem varsın masrafı olsun o Broadway babamı kurtardı. Geçen gün babam görmüş arabayı benim ambulansı gördüm diyor :). Yani dostlar, bırakın gezmeyi, karıyı kızı yeri geliyor ambulans, yeri geliyor otel oluyor. Araba lüks değil, ihtiyaçtır.
  • araba 30 üstüne şart kim ne derse desin bende sizin gibi düşünüyordum ama yok aga gençken kızla otobüslede gidersin buluşursun falan ama gerek kız gerek erkek 30+ olunca artık beklentiler değişiyor at avrat silah at gitti araba geldi işte . gençken aşk maşk olduğu için tınlayan olmuyor ama 30 + olunca artık insanlar aşktan başka şey arıyorlar birbirinin hayatını kolaylaştıracak eş arıyorlar. benim 5 sene önce arabam olsaydı çıktığım kızlardan biri ile kesin evlenirdim araba hava kötü iken bile dur içinde çek göl deniz kenarına al içeceğini takıl içinde yakınlaşma fırsatı veriyor

  • Ruhsal sorunların finansal çözümleri yoktur. Bir kere sıyırırsan bir daha geri dönüşü yok ömür boyu mutsuz olursun.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

    Tamamen saçmalık. 34 yaşındayım arabam Yok diye ne güçsüzlük yaşadım ne huzursuzluk. Hatta varlığını düşündükçe daha kötü oldum..

    Adam fakirliğe iyice adapte olmuş.

    Tebrikler.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.