Şimdi Ara

Arabasını satılık olarak internette buldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Maalesef günümüz insanların tek gayesi "karşımdakinin elindekini nasıl kolay yoldan alabilirim" olunca sonuç bu oluyor

    Her insanın bir kutsalı olmalı (sevdiği, korktuğu, saygı duyduğu, üzmekten korktuğu) bu duygulardan en az birini içinde barındırmalı, inanıyorsa (Allah korkusu) inanmıyorsa (evrensel doğrular, insanlığın gereği, yaşama ahlakı vs) bunlardan hiç birini barındırmıyorsa ortaya acayip garayip bir nesil çıkıyor, insanlık için bu nesil kadar tehlikelisi yoktur.

    Arabasını satılık olarak internette buldu

    Bursa’da bir vatandaş, milyonlarca kişinin takip ettiği ikinci el araç alım sitesine girdiği gibi hayatının şokunu yaşadı.
    27 yaşındaki İlhan Sağdıç, geçtiğimiz ay verdiği ilanı satmaktan vazgeçtiği için kaldırdı.
    1 ay sonra arkadaşlarının söylemesiyle, aynı ilanın, Karacabey ilçesinde 10 bin TL gibi düşük fiyatla başkası tarafından yayınlandığını öğrenen Sağdıç, hemen ilanı veren kişiyi aradı.
    İlandaki arabanın kendisine ait olduğunu söyleyen ve ilanın kaldırılmasını talep eden Sağdıç, beklenmedik bir cevapla, “İlanı kaldırmıyorum. İstediğin yere şikayet edebilirsin” cevabını aldı.
    "KENDİ İLANIMDAN DAHA GÜZEL DÜZENLENMİŞ" İnternet sitesiyle irtibata geçerek ilanı sildiren Sağdıç, emniyet güçlerine de haber verdi. İlanın ardından plakadan kendisine ulaşanlar olduğunu belirten Sağdıç...
    "KENDİ İLANIMDAN DAHA GÜZEL DÜZENLENMİŞ" "Arayanlara Karacabey Belediyesi’nde zabıta olarak çalıştığını söyleyerek kapora almaya çalıştığını öğrendik. Fotoğraflarından kilometresine kadar ilan aynı. Hatta kendi ilanımdan daha güzel düzenlenmiş” diye konuştu.


    kaynak
    http://www.tgrthaber.com.tr/fotogaleri/arabasini-satilik-olarak-internette-buldu-9783?pg=1







  • İfadesini alip birakmislardir.

    Ulkede adalet olsa 5seneden asagi yatirmazlardi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece internette gördüğü araca kapora verenede allah akıl fikir versin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.