Şimdi Ara

Arabasını işyerinin önüne parketmek isteyen kadına şiddet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dükkanın önünü kendi malı sanan tipik esnaf






    İzmir'in Balçova ilçesinde, Zeliha Ç. otomobilini dükkanının önüne bırakmak istediği K.Ö. tarafından saldırıya uğradı. K.Ö.'nün sertçe ittirmesi sonrasında yere düşen Zeliha Ç., karakola gidip şikayetçi oldu.
    Balçova ilçesinde, otomobilini iş yeri önüne park etmek isteyen Zeliha Ç. ile görevli K.Ö. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine K.Ö., Zeliha Ç.'yi iterek başını yere vurmasına neden oldu. Darp raporu alan Zeliha Ç., şikâyetçi oldu.

    Olay, Ata Caddesi’ndeki şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapan firmanın önünde meydana geldi. İddiaya göre, otomobilini iş yerinin önüne park etmek isteyen Zeliha Ç., buradaki sandalyeyi kaldırdı. Bu sırada, görevli K.Ö., Zeliha Ç.'ye oraya park edemeyeceğini söyleyince, ikili arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, K.Ö., kadını sertçe itti. Dengesini kaybeden Zeliha Ç., yere düştü. Kafasını önce aracın açık kalan kapısına ardından da yere vuran Zeliha Ç., bu sırada çevredekilere, ‘polis çağırın’ diye bağırdı. Kadının yardımına çevredekiler koşarak, düştüğü yerden kaldırdı.

    İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri geldi. K.Ö., olay yerine gelen polislere, ‘ilk başta o beni itti’ diyerek kendini savundu. Darp raporu alan Zeliha Ç ise K.Ö. hakkında şikayetçi oldu.(DHA)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Psikolojik olarak bittik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel ve çekici bir kadın olsaydı bunu yapmazdı. Ama hiç bir şey şiddeti meşrulaştıramaz!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu forumda dolu boyle tipler

    evimin onune sadece ben koyarim, tukanimin onune sen koyamazsin diyen medeniyet yoksunu dolu burasi
  • Şu olay herhangi bir Avrupa ülkesinde yaşansa ne olurdu acaba ?

    Nedense bize normal geliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm esnaflar aynı, hiçbirisi işgaliye bedeli ödemez ama dükkanımın önüne arabanı park edemezsin gardaşım ayağı çeker. Bunlara gücü yetmeyen zabıta da anca gitsin meyve, sebze satan, simit satan garibanla uğraşsın.

    Yakın zamanda hamile kadının arabasına silahla saldıran magandaların bile cezasında indirime gidilmişti, bu şahsa ceza dahi verileceğini zannetmiyorum. En fazla kamu vicdanı için göstermelik bir ceza verip sonradan iptal edilir ya da para cezasına çevrilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talhadogdu -- 30 Temmuz 2020; 10:54:25 >
  • Geçen gün, gül satan bir çocuğun aracın içine pis haliyle sarkmasına normal dedik. Ne çok abarttınız Türkiye'de bunlardan çok var dedik. Buna mı anormal diyeceğiz? Çok fazla abartıyorsunuz, oyna devam..

    Ceza dediğin para cezası, hapis ile çözülmez bu saatten sonra kamu cezasını yapıştıracaksın, bahçeleri sulayacak güneşin alnında çöpleri toplayacak ki akıllanacak..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkprlk35 -- 30 Temmuz 2020; 11:30:18 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.