Şimdi Ara

Arabanın üstü kople çam balı olmuş:( (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
10.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gökberg_ß, bir de Ziebart'a götürmeyi dene
    (reklam olmasin, ben de sevmiyorum aslinda, çok para aliyorlar ).

Önceden bir koruma attirmis olsaydin daha iyi olurdu tabi. Benim arabada var koruma, geçen yil Ekim ayinda yaptirmistim arabayi alinca. Bu yaz tatil yerinde bir agacin gölgesinde biraktim arabayi 10 gün kadar (evet, malesef çam agaci), onuncu gün oradan ayrilirken çam dikenlerini temizlerken farkettim ki bir sürü çam bali damlamis kaportaya, eyvah dedim, Ankara'ya gelir gelmez yikadim arabayi, hepsi çözüldü akti. Koruma olmasaydi seninki gibi olurdu.

Bunlar bana garanti verdiler böyle korumaya ragmen çam bali / kus boku gibi seylerden bir zarar gelirse getir diye. Ondan diyorum, belki bir çözümleri vardir...

• Araca boya koruma yapılalı 2 ay bile olmuoyo arkadaşımYaw sıcak ve çam balı birleşti boyaya işledi herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FullPerfromance -- 13 Eylül 2006; 11:42:06 >

Orjinalden alıntı: smartdeniz

geçmiş olsun... sanki mühim birşey değil gibi gelebilir ama benim bu konuda canım yandı... belki boyanın adiliğindendir ama 4-5 yerden balın değdiği yerler tamamen kavladı. bence direk boya koruma yapan yerlere götür ama tam verim alabileceğini sanmıyorum. Anlattığına göre çok büyük...

HOCAM ARABAYI TAN OTOYA MI GÖTÜRDÜN . ÇÜNKÜ BEN 8 AĞUSTOS GİBİSERVİSTEYDİM VE Bİ FOCUS UN ÜSTÜ SENİN DEDİĞİN GİBİ LEKE OLMUŞTU.USTA ZIMPARAYLA FLN UĞRAŞIODU AMA ÇIKARTAMIO DU O DERCE OLMUŞTU. ACABA O ARABA SENİN ARABA MIYDIKİ ACEP?

2006 FOCUS TDCİ GHİA ****** ASUS F3JC
  • Çam balına 100 C lik suyu döküp bulaşık süngerinin yumuşak tarafıyla oval hareketlerle silin. Çıkması lazım.

Genede çıkmıyorsa üstüne azcık tereyağı sürün ve ekmekle yiyin. Yağlı ballı ekmek güzel olur

Geçmiş olsun

Orjinalden alıntı: noxii

Çam balına 100 C lik suyu döküp bulaşık süngerinin yumuşak tarafıyla oval hareketlerle silin. Çıkması lazım.

Genede çıkmıyorsa üstüne azcık tereyağı sürün ve ekmekle yiyin. Yağlı ballı ekmek güzel olur

Geçmiş olsun

• geçmiş olsun
    git ağacı kes ulan
    pasta %90 çıkarır ama kendin yapma bu kez boyanın b*kunu çıkarırsın...git adam akıllı biyere makineyle pasta yapıyolar önce yıkarlar arabayı sonra aleti dayarlar arabaya öyle güzel olurki...komple yaptırasın gelir hatta paran varsa yaptıradabilirsin

Orjinalden alıntı: Gökberg_ß

Araba buharlaşmasın
    quote:

Orjinalden alıntı: noxii

Çam balına 100 C lik suyu döküp bulaşık süngerinin yumuşak tarafıyla oval hareketlerle silin. Çıkması lazım.

Geçmiş olsun

mütiş yaa

• answers.google.com
    Google Answers: How can I remove pine tree sap from my car?
    http://answers.google.com/answers/threadview?id=334893

burada senin sorununa benzer bir tartisma olmus, ben de bakmadim daha, bir bakalim belki birsey çikar...

Burada da birisi after shave kullanmis
    ThriftyFun
    Removing Tree Sap from a Car
    http://www.thriftyfun.com/tf000301.tip.html

google'a " removing pine sap on car " gibi birsey yazarsan birsürü sonuç çikiyor aslinda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurBJK -- 13 Eylül 2006; 19:44:10 >

• Yaw pasta cilayı Ford servisinde uzman adamlar yaptı olmuyor olmuyor

Bauhaus ta bir sprey satılıyor. Benim arabaya asfalttan katran bulaşmıştı, onun için almıştım. Sıktığın an ne var ne yoksa tertemiz yapıyor. Boyayı da bozmuyor. Hatta yeni bir takım elbise almıştım. İlk giydiğim gün kazara cikletin üzerine oturmuşum. Pantolon rezil olmuştu. Artık iflah olmaz diye düşünürken aklıma o sprey geldi. İki sıktım ciklet su gibi eridi aktı. Onu dene mutlaka çıkarır.
    Şu an ismini hatırlamıyorum. Hatırlarsam yazarım. Ama araba reyonunda sorarsan veririler. Yabancı bir sprey.

http://www.bilginotomotiv.com.tr/bakim.asp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Önce 13 senelik konuyu bulup sonra mı hesap açtı, yoksa önce hesap açıp sonra mı 13 senelik arşive daldı bilmiyorum. İki türlüsü de fetiş bence. Ama konu çözülememiş seri cinayet dosyası gibi 13 sene sonra hortlayıp çözülmüş.
  • Araba kaç modeldi acaba

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.