Bildirim
Arabanın motor yıkadım Nasıl
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
En iyi motor yıkanmayan motordur. _____________________________ BELKİDE GEZEGENİMİZ , GALAKSİNİN TIMARHANESİDİR ... -
Hocam secebildigim kadariyla maskeleme yapmamissin sıkıntı çıkarır bu iş sana
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 3008 -
mazot filtresi nerde kardeş _____________________________ -
cifle mi yikadin mubarek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Yakında , yanacak olan arıza lambaları ile uğraşırsın
Yıkama , kirli kalsın , madem yıkadın önemli parçaları muhafaza et.Tam olarak emin değilim ama sanırım koruma yapmamışsın , kablolar felan hep ıslak ,bugün olmasa haftaya illaki pas yürüyecek._____________________________ -
iç dış yıkamayı çok yanlış anlamışsın _____________________________ -
motoru yüksek basınçlı hava kompresöruyle temizlesek nolur? tıpkı masaüstü pc lerin içini temizledigimiz gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
-
Ya bir an önce hava kompresörüyle girebildiğin tüm aralıklara gir kurutmaya çalış, ya da kurutmaya çalış yani bir şekilde o motoru kurut.İçeri dışarı bir yerden girer o su. _____________________________
Bilkent Mechanical Engineering -
Serviste hava + yağ (hava kompresörü sayesınde) temizletmiştim bakıma gittiğinde. Gıcır gıcır oldu ve hiç bir sorun çıkarmamıştı ama dediğim gibi özel bir yağ ve hava aracılığı ile püskürterek, sonra bir güzel silindi bezle
Normal su ile yıkamak aracın beynine zarar bile verebilir._____________________________ 2011- Ford - Fiesta - 1.4TDCi - Titanium X
Garage Fiesta''To punish and enslave...'' -
Çok güzel olmuş, kablo giriş çıkışlarına su kaçırmamaya dikkat edin. _____________________________ -
Kirli motorun sorun çıkardığını hiç görmedim ama yıkanmış motorun sorun çıkardığını defalarca duydum ve şahit oldum. Bence çok gereksiz _____________________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Türküm Türkçe imza atarım.... -
Defalarca basınçlı su ile yıkadım hiç bir sorun oluşturmadı, zaten çoğu parça suya dayanıklı motorun ordaki, normalde yağmurlu havada da bir dünya su giriyor oranın içine, kuruyunca parlatıcı sık sil , toz toplamasın yeter. Serviste iki üç defa yıkattırdım doğru düzgün iş yapılmıyor birde 100 küsür lira alıyor neymiş özel ilaçla yıkamaymış, güzel olsa içim yanmayacak.
-
Motor yıkatmak caiz değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Sarı arıza lambası hakkında bilgilendirici geniş konu
https://forum.donanimhaber.com/m_120313202/links_1/tm.htm -
kuru bezle al tozu kiri geç, suyla yıkamak sıkıntılı
_____________________________ Sometimes you will never know the true value of a moment until becomes a memory... -
-
suyla yıkanmıcakda ney yıkancak merak ettim okadar kormayın bence işi anlayan yıkattırın hiçbirşey olmaz tabi aracınız 0km den beri sizdiyse pek yıkattırmanıza gerek yok sonuçda aracı sıkıştırmassanız kafanıza göre binersiniz malesefki her araç kullanan araç bilinçli kullanmadığından motor çok fena yağ kaçıyor çok yağ bağlayan motor blok kapak falan motor çok zarar verir hararet hep yüksekde durur buda zarar verir _____________________________ -
Helal kardes suyun değmediği yer kalmamış. Umarım ecuyu falan maskelemissinizdir. Yoksa basın cok agrır.
Bu zamana kadar da hic motoru yikatma ihtiyacı duymadım. Bezle silerim parlatırım plastik kısımları. Simsiyah olur.
Saglıklı motor zaten cok sıkıstırsan da kacıracagı yag cok azdır. Cok ufak terlemeler olabilir. Onlarda motora zarar vermez.
Bi ara ben de yıkıyordum heves işte, buji ve buji kablolarıyla kurtarmıştım
Bence gerek yok.
- akü bitince ne yapılır
- captur neden tutulmadı
- yolcu nakli ne demek
- opel frontera
- hyundai inster fiyat listesi
- dfsk fiyat listesi
- iqoniq 3
- opel grandland fiyat listesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt