Şimdi Ara

Arabanın içinin kokmaması için ne yapılabilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arabamı alalı yaklaşık 1 yıl oluyor. İlk zamanlar kısacık havalandırmalar hariç sıfır kokusu gitmesin diye cam açmıyordum. Yaza doğru zaten sürekli klima açıktı. Yazın ise hiç kullanılmadı, döndüğümde ise o güzel koku hala vardı fakat son zamanlarda arabaya bindiğimde kötü bir koku var. Aklıma yağan yağmurlardan dolayı ıslak kalmış olabilen paspaslar geldi. Halı paspas kullanıyorum. Babamla bugün telefonda konuştuğumda ilk dediği şey bu oldu. Eh bir de artık arabam eskiyormuş öyle sıfır kokusu beklememem gerekirmiş. Zaten bu aralar sürekli yağmur yağdığından yıkamacıya da gidemedim. Bu cuma ve cumartesi yağmur yok gözüküyor ben de yıkamıcaya gideceğim. Arabada genelde sadece ben bulunurum.Neyse sorularım ise şu: Sık sık yıkatmamak koku yapar mı? Koku olarak hangi ürünleri önerirsiniz? Kaç günden beri soğuk dinlemeden cam açtım bana mısın demedi. Teşekkür ederim şimdiden.

• Kış ayları için o halı paspasların üzerine uyumlu bir takım lastik paspas alsanız kötü koku olmaz arabada. Aynı zamanda camlar buharda yapmaz içerden.
  • Peki o kokunun kaynağı paspaslar mıdır? Kaloriferi camlar için açtığımda hem camlara hem de ayaklara versem böylece paspasları kurutup kokuyu keser mi acaba? Plastikleri hiç sevmiyorum ama belki öne koyabilirim :s

glade koku giderici acaba şu mu?

http://www.ereyon.com.tr/urun/jonhson-glade-kotu-koku-giderici-sprey-tropical-840073%28otm840073%29.aspx

http://www.hepsiburada.com/liste/productdetails.aspx?productId=evdiscover0016&categoryId=17175&SKU=EVDISCOVER0016-SB

ben bu spreyı kullanıyorum. Bebek odası gıbı kokuyor arabanın ıcı. mıgros gıbı marketlerde bulunabılıyor 6-7 lıra gıbı bır fıyatı var ama nerden baksanız 6-7 ay gıdıyor. Ben 3 aydır kullanıyorum arabada halen ıcı dolu bı bu kadar daha gıder tahmınımce.

1996 Renault 9 Broadway

• Benim aracım 2008 model. Hala sıfır gibi kokusu içerde. Hiç birşey sıkmıyorum içine. Düşününki sigara içen biri olmama rağmen ilk sahibi içinde sigara içmemiş diye bende bu geleneği devam ettirdim. Gerek uzun yolda gerek şehir içinde gerçektende sıkıntı çekmedim. 1 sigaradan birşey olmaz diye bile niyetlenmedim o biçim 5-6 ay oldu ancak burunda belli bir süreden sonra kokuyu normal olarak algıladığı için size öyle gelebilir.

Yani şu an aracımda o koku hala var ama o koku sanki azalmış gibi bir his veriyor. Ama bence öyle değil. Açıkcası bende ilk alırken o kokunun nasıl hala içerde kaldığını anlıyamadım. Hadi dersinki içine sıfır kokusunu veren parfüm sıkmıştır, 5-6 ay gitmezmi bu koku Pek tabiki zamanla kendi kendine azalacaktır.

Pragmatist fırsat kovalar, idealist kural…
    Ama hayat ikisinin de kitabına uymaz.
    Ben gerçekleri seçtim: realistim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.