Şimdi Ara

Arabamı fare kemirmiş..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Aracımı (mk3 leon 1.6tdi dsg) 3 gün şehir dışında olduğum için kullanmadım. Döndüğümde çalıştırdığımda şu
     Arabamı fare kemirmiş..
    arıza lambası yanıp sönmeye başladı.
    Açtım kullanma klavuzundan baktım yanıp sönerse motor kontrol ünitesinde bir sıkıntı olduğunu anlatıyormuş...

aradım hemen seat yol yardımı böyle böyle dedim. sağolsunlar hemen aldıralım efendim bizim için hayatınız daha önemli dediler.
    eve 30km uzaktaydım evime gideyim tıngır mıngır yarın gelsin çekici dedim.. zaten çekişten düştü araç..

neyse 70i geçmeden eve gittim (istesemde geçmedi zaten)
    ertesi gün (pazar) aradım hemen gönderdiler çekiciyi artık motor ikazda yanıyordu bu arada..

araç bulunduğum ilde seat servisi olmadığı için izmire gitti. şimdi aradılar turboyla alakalı bi kabloyu mu hortumu mu ne fare kemirmiş..
    dış etken olduğu için garanti kapsamına girmiyormuş, işçilik dahil 170 TL bi ücret çıkarmış..

sormak istediğim, bu tarz bi olay garanti kapsamına girmez mi?
    girmez ise kasko karşılamaz mı?

• Arkadaş ne ilginç sorunlar var hayatta. Geçmiş olsun. Garanti kapsamına girmez çünkü fabrikadan kaynaklı bir hata değil. Senden kaynaklı bir hata da değil ama açıklaması var mı bu hatanın bilmiyorum.

Kasko olayını sigortacılara sormak lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genelde malesef beni buluyor böyle enteresan sorunlar.. Şehir dışına arkadaşın arabasıyla çıkmıştık bende aracımı onun oturduğu sitenin otoparkına bırakmıştm..

otoparkta çalı çırpı kenarındaydı muhtemelen orada oldu bu olayki dönüşte de hemen arıza yaktı..

aradım şimdi sigortacımı, hakkımız var ama 170 lira için kaskoyu karıştırmana değmez indirim oranından dahazararlı çıkarsın dedi..
    servis sorumlusu bayanda öyle demişti...

mecbur yaptırıcaz bakalm daha başka bişey çıkmaz umarım..
    Intel i5-4670K / Msi Z87-GD65 Gaming / 16 GB (4GBx4) GSkill Ripjaws DDR3-1600Mhz / Zotac 8GB Gtx1070 Amp! Edition / 256GB Samsung 840 Pro SSD / 500GB Samsung 850 Evo SSD / 2TB WD Caviar Black 7200rpm / 2TB WD Caviar Green Intellipower / 4TB WD Caviar Blue Intellipower / Seasonic Platinium 860 watt / CoolerMaster Haf-X / CoolerMaster Hyper212 Evo / Logitech K800 Wireless Illuminated / Logitech M705 / Logitech Wireless Gamepad F710
  • 170 tl için kaskoya hiç ellemeyin hocam ama kasko içinde olması lazım hayvan saldırılarında
  • O kadar lezzetli kablo yapmasalar kemirmez. Pederin arabasında da ABS lambası yanıyordu. Kablosu kopmuş. Motor değişirken caraskaldan kayıp kabloyu koparmıştır diye düşünüyordum. Motor yapılmasıyla arıza arasında biraz süre olduğu için fare kemirmesi daha mantıklı görünüyor.
    Daha Fazla Göster
  • fare şu anda plastik kemirdiği için mide spazmı geçiriyor belki ama senin derdine bak. nefret ediyorum böyle tiplerden bir farenin hayatımı önemliydi yoksa senin lanet olası kablolarınmı

edit:eksileyen tayfa mesajı ciddiye alanlarsa ironi yaptım söyleyeyim.
    yok ironiyi zaten anlayıp hayvan severim diye geçinen tayfa ise kedi olunca ay çok şirin fare olunca tu kaka mantığında oldukları için pek takmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frood -- 11 Kasım 2014; 13:58:50 >

Orijinalden alıntı: frood

fare şu anda plastik kemirdiği için mide spazmı geçiriyor belki ama senin derdine bak. nefret ediyorum böyle tiplerden bir farenin hayatımı önemliydi yoksa senin lanet olası kablolarınmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    AMD RYZEN 5 3600X | MSI MAG B550 TOMAHAWK | CORSAIR VENGEANCE RGB PRO 2x8 3600MHZ | SAPPHIRE RADEON RX 5600 XT PULSE | SAMSUNG 970 EVO 500 GB NVME M2 | SEAGATE BARRACUDA 1 TB HDD | BE QUIET! PURE ROCK 2 | BE QUIET! PURE BASE 500DX | ZALMAN GIGAMAX 750W 80+ BRONZE
  • kaskolarda genelde 1000 yada 2000tl ye kadarki hasarları, hasarsızlığa dokunmadan karşılama olayı var fakat kablo ücreti için o hakkı kullanmaya değmez...hani arabada çizik vuruk vardır 2000 tl ye onlarda çıksın aradan derseniz bence daha mantıklı ama sadece kablo için kaskoyu ellemeye değmez.

Orijinalden alıntı: tomofil tutkunu

Merhaba..

Aracımı (mk3 leon 1.6tdi dsg) 3 gün şehir dışında olduğum için kullanmadım. Döndüğümde çalıştırdığımda şu
     Arabamı fare kemirmiş..
    arıza lambası yanıp sönmeye başladı.
    Açtım kullanma klavuzundan baktım yanıp sönerse motor kontrol ünitesinde bir sıkıntı olduğunu anlatıyormuş...

aradım hemen seat yol yardımı böyle böyle dedim. sağolsunlar hemen aldıralım efendim bizim için hayatınız daha önemli dediler.
    eve 30km uzaktaydım evime gideyim tıngır mıngır yarın gelsin çekici dedim.. zaten çekişten düştü araç..

neyse 70i geçmeden eve gittim (istesemde geçmedi zaten)
    ertesi gün (pazar) aradım hemen gönderdiler çekiciyi artık motor ikazda yanıyordu bu arada..

araç bulunduğum ilde seat servisi olmadığı için izmire gitti. şimdi aradılar turboyla alakalı bi kabloyu mu hortumu mu ne fare kemirmiş..
    dış etken olduğu için garanti kapsamına girmiyormuş, işçilik dahil 170 TL bi ücret çıkarmış..

sormak istediğim, bu tarz bi olay garanti kapsamına girmez mi?
    girmez ise kasko karşılamaz mı?

bugün 402 tlye kabloları tamir ettiler. işin ilginç tarafı kasko karşılıyormuş parayı aldıktan sonra söyledir bana . şimdi yeni konu açacam bende...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.