Şimdi Ara

Arabalara bir yılda %150 zam gelmesine sesi çıkmayanların. İBB Ekmeğine sesi çıkarmaları. (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
239
Cevap
0
Favori
15.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
521 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • AytacA. kullanıcısına yanıt

    herkes araç sahibi olamayabilir :D ? burda mercedesten bahsetmiyoruz en dandik araba markasının en ucuz arabası asgari ücretin 2400 tl olduğu yerde 100kyı bulmuşsa senin burda söz hakkın dahi yok

  • harbi kafa gidik herkesin arabası olmak zorundamı ekmek yemeyen aile avrmı bunu bir idrak edein önce.

  • kel_bakkal K kullanıcısına yanıt

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kel_bakkal K kullanıcısına yanıt

    Tespitler çok ama çok doğru.. Ama. Hedef briqz sapmış gibi :)


    Yönetimde ben 5 aldım öğretmen 0 verdi felsefesi olduğu sürece bu iş düzelmez..


    A partisi b partisi fabatikligi yaparken insanlar, mevzunun nereye geldiği açık..


    Ama yapacak birşey yok.

    2023 e kadar takım bu. Topçular bunlar.. Olduğu kadar. Seçim yapıldı karar verildi sonuçlarına katlanacak herkes begense de beğenmezsede.. Tepki klavyeden yazmakla olmuyor. Etrafıma bakıyorum herkes mutlu mesut görünüyor. Demekki. Klavyeden yazan çok küçük bir azınlık.. Yada diğerleri klavye ile yazamadığı için biz görmüyoruz.


    Top yuvarlaktır. Mühür de yuvarlak.

    Düşünmeden, nereye gideceğini hesap etmeden Gelişine vurur gibi mühürü vurursaniz her zaman gol olmaz..


    Sonra hayaller super ligde şampiyonluk iken bir bakarsınız kümede kalma mücadelesi veriyorsunuz..


    Bekleyip göreceğiz.


    Konuyla ilgili olarak da yorumum,

    EKMEK YOKSA PASTA YESİNLER...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 24 Eylül 2020; 8:32:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guaire

    Bu ülkede zam gelen her ürünün sorumlusu Ak Parti ve Recep Tayyip Erdoğan'dır.


    Millet ekmek alırken 25 kuruş koyuyorsa bunun sorumlusu da Ak Parti ve Recep Tayyip Erdoğan'dır.

    Kağıt kalem getirin


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu anda ekonomiyi daha iyi idare edebilecek kim var, kimse yok. Zamanında ekonomi batıyor diye kemal derviş diye bi dallama getirdiler iyicene b.k etti gitti adam. Ekonomi üretmekle, ürettiğini dünya pazarında satmakla ve yurtiçine yabancı sermayeyi getirmekle düzelir, yoksa oturduğun yerden sihirli değnekle düzelmez. Bu saydıklarım da öyle 3,5 yılda olacak şeyler değil 5,10 yıllar lazım devinimin stabil olup sağlam yere basmak için. Ekonomi siyasi partiler üstü bi dinamiktir, cehapeye fırsat verilmiyor gibi saçma salak düşünceler var, adamlar kahvede oyun oynayamayan adama her oyunda yeni kağıt açalımlarla falan uğraşıyor, ülkenin dertleriyle ilgilenmiyor ki. Şu anki yönetim pek çok açıdan çok iyi işler yapıyor, ben sıfır araba alamıyorum, hayat pahalı diyorsan bak bakalım abd nin ve avrupanın 90 yıl önce yaşadığı büyük buhran tarihini, ekonominin güçlenmesi ancak sağlam adımlarla ilerlemekle olacak bişey, yoksa faizi yükselt, dışardan kredi al, dış borcun tavan yapsın herşey çok güzel olur, sonra yakın geçmişte olduğı gibi adamların esiri ol, adamların mallarını istediği gibi sattığı pazarı ol, araba yapama, sanayileşme vs. Sizler onu istiyorsunuz ama o tongaya daha önce düştük bebişim. Şu anda kullanılan Güçlü Türkiye mottosu boş bie lakırdı değil, bölgede siyasi bir güç konumundayız son 5-10 yıldır. Beğenmediğiniz, lanetler yağdırdığınız, hakaretler ettiğiniz ama buna rağmen yaşadığınız, ekmeğini yediğiniz ülkenin lideri olan şahsın BM toplantısında yaptığı konuşmayı dinleyin, dünyaya yapılan haksızlıkların, zulümlerin hesabını soran başka kim var? Siz anca benim refahım yüksek olsun, benim arabam iyi olsun, benim cebimde para olsunu bilin.

  • En fazla artı olan 3 mesaja bakın , zammı savunan mesajlar, yani kim onun yanındaysa hangi partiye oy verdiyse onun yaptığı zam haklı sonucu çıkıyor Siyasetçiler haklı millet için, sen Akp eleştir, Sen CHP eleştir, biz istediğimizi zamı yaparız diyorlar. Ülke insanları malesef düşünme yetisini kaybetmiş durumda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yanlis dusunuyorsun kardesim. Bu ulke vatandaslari yanlizca ve yanlizca ekmege yapilan guncellemeye tepki koyuyor. Mesela ekmege zam yapma ama gramajini dusur, veya seklini degistir. Hic bir sekilde problem olmuyor. O yuzden uzun suredir ekmekge zam yapilmadan herseye rahatca gecirilebiliyor. Cunku salt olarak en fazla tukettigimiz sey ekmek. KArbohidrrat tuketimi, protein azliginda baskin tuketim urunu haline geliyor. Buda herseyi ekmege orantili yasadigimizi hissettiriyor. Yani normal zamanda ekmege zam varmi ? yok o zaman ben benzinden elektronige gidadan temel ihtiyaclara hepsine geciririm zihniyeti doguruyor.Tuketicide ekmege zam yok karnim ekmekle doyuyor gerisi onemli degil diyor. Ekmege olan zam tepkisi bu yuzden. Bence bu tepkileri cok gormeyin. Bir de adam hayat pahaliligindan dolayi hukumete kizgin ama yandas, cikari var, reisimize laf soyleyemiyor gelip hincini ibb den cikariyor.Hatayi yappan birinin baskasini suclama psikolojisi bu cokda saaapmayin yani.

  • pelstina kullanıcısına yanıt

    iyi diyorsunda hakkini savunndugun mazlum ulke baskanlarinin ulkemiz hakkindaki dusunceleri faaliyetleri ortada. Ornek filistin. posta koymaylada is bitmiyor kardes. sen 2.3 milyar dolar ilac borcunu odeme.ilacsiz kal.bakalim kimin sesi daha gur cikiyor. BM sov yeri. Asip kesiyorsun, baska ulkeler yanlizca kiniyor. Sen asgari ucrete devam.

  • Ekmek kafa oldukları için

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-289234E80

    birisi lüks öbürü temel gıda maddesi


    şu gif atan elemanları bloklamanın zamanı da geldi

    Size para mı veriyorlar böyle saçma sapan konuşun diye?

  • Hadi bizi bloklayıp kurtulacaksında,kafanın içindeki beynine ne yapacaksın?

    Hakaret etsem ona bile değmezsin zekâya bak

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu ülkenin yarısı Recep Tayyip Erdoğan'a oy verdi, onu seçti.
    Demokrasiyi beğenmeyen yallah Arabistan'a.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jeopol

    Güçleri ona yetiyor anca.

    güçlerinin ona yetmesine çapları yetmez.


    edit: 1 liraya ekmek alamayan da dünün bayat ekmeğini 75 kuruşa alsın, ha onu da alamıyorsa taş yesin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erka1907 -- 24 Eylül 2020; 11:19:47 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Colda

    Bu ülkenin yarısı Recep Tayyip Erdoğan'a oy verdi, onu seçti.
    Demokrasiyi beğenmeyen yallah Arabistan'a.

    o zaman sizin söyleminizle istanbulun da %55 imamoğluna oy verdi, beğenmeyen defolsun gitsin başka şehre?

  • myfranco kullanıcısına yanıt

    Ben akp ile kıyaslamıyorum. Akp ile kimi kıyaslarsan kıyasla tertemiz durur zaten. O yüzden sadece yaptıklarına bakıp eleştiriyorum. Yaptığı da çok farklı değil. Ortaya çıkan sonuç yani rant işi aynı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pelstina

    Şu anda ekonomiyi daha iyi idare edebilecek kim var, kimse yok. Zamanında ekonomi batıyor diye kemal derviş diye bi dallama getirdiler iyicene b.k etti gitti adam. Ekonomi üretmekle, ürettiğini dünya pazarında satmakla ve yurtiçine yabancı sermayeyi getirmekle düzelir, yoksa oturduğun yerden sihirli değnekle düzelmez. Bu saydıklarım da öyle 3,5 yılda olacak şeyler değil 5,10 yıllar lazım devinimin stabil olup sağlam yere basmak için. Ekonomi siyasi partiler üstü bi dinamiktir, cehapeye fırsat verilmiyor gibi saçma salak düşünceler var, adamlar kahvede oyun oynayamayan adama her oyunda yeni kağıt açalımlarla falan uğraşıyor, ülkenin dertleriyle ilgilenmiyor ki. Şu anki yönetim pek çok açıdan çok iyi işler yapıyor, ben sıfır araba alamıyorum, hayat pahalı diyorsan bak bakalım abd nin ve avrupanın 90 yıl önce yaşadığı büyük buhran tarihini, ekonominin güçlenmesi ancak sağlam adımlarla ilerlemekle olacak bişey, yoksa faizi yükselt, dışardan kredi al, dış borcun tavan yapsın herşey çok güzel olur, sonra yakın geçmişte olduğı gibi adamların esiri ol, adamların mallarını istediği gibi sattığı pazarı ol, araba yapama, sanayileşme vs. Sizler onu istiyorsunuz ama o tongaya daha önce düştük bebişim. Şu anda kullanılan Güçlü Türkiye mottosu boş bie lakırdı değil, bölgede siyasi bir güç konumundayız son 5-10 yıldır. Beğenmediğiniz, lanetler yağdırdığınız, hakaretler ettiğiniz ama buna rağmen yaşadığınız, ekmeğini yediğiniz ülkenin lideri olan şahsın BM toplantısında yaptığı konuşmayı dinleyin, dünyaya yapılan haksızlıkların, zulümlerin hesabını soran başka kim var? Siz anca benim refahım yüksek olsun, benim arabam iyi olsun, benim cebimde para olsunu bilin.

    Akp'nin dışında herhangi bir parti gelsin.


    Eğer hukuk tekrar işlerse, dış politikada tekrar istikrar sağlanırsa,


    Gelen partinin/ittifaktın/koalisyonun ekonomi bakanı şu andaki bakandan bile daha gerizekalı daha dallama olsun. 2000 TL yi eline ver sayamayacak kapasitede biri olsun.


    Ekonomi yine düzelir.


    Corona'yı bir kenara bırakırsak ekonominin bu halde olmasının en büyük kaçan dış sermayedir.

  • Arabayı hergünmü alıyorsun ? Arabayı oturup ailenlemi yiyorsun? Fakirin garibanin zenginin herkesin en temel ihtiyaçlarından biri ekmek pandemi derler kendi belediyelerinde zam üstüne zam yaparla bu pandemi sadece chp li belediyeleremi vurdu anlamadım 8 ay önce İzmir'de suya zam yapılmıştı tekrar bir zam daha yapıldı 90 dakika kaldırıldı gerekçe pandemi biz kazanınca herkesin evine süt dağıtacağız ekmeğe zam yapmayacağız deyipte uçuk zamlar yapanları bırakta millet eleştirsin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Akpye oy vermis biri olarak soyluyom bi daha asla oy vermem tamam reisi halen seviyorum ama damat iyce batirdi ekonomiyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.