Şimdi Ara

Araba Yıka(yama)mak!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2010 yılından kalma blog yazım, arşivi karıştırırken buldum:)

Ya az önce arabayı bi yıkayım dedim, şimdi gitsem bi yerde yıkatsam 15 tl alacaklar bi de doğru dürüst silmeden, bi yerlerini eksik bırakarak yıkayacaklar; bildiğin paranla rezil olma volume 4.

üstelik arabamla olan duygusal bağımı kısaca şöyle anlatayım, askerdeyken evi aradığımda ilk sorum ARABA NASIL:p oluyordu.

Neyse ben gayet efendi bi şekilde yıkarken evimin önünde, evimin alt katındaki fırından bi usta çıktı sigara yaktı (buraya kadar normal bi usta faaliyeti), İYİ dedi :S beni tanıyanlar bilir iyi kötü, konuşmayı severim. ama bu İYİ karşısında sadece malak gibi n- na- nasıl diye kekeledim.

Adam soruyu alınca şiveyi ortaya koydu ve çoğunuzun tahminleri doğrultusunda kendisi bir laz çıktı(karadenizliler alınmayın):p "bu araba iyi de, ikinci eli yok". Lan aldın da yatırım planlarımı yapıyosun dedim içimden.

Bende dedim zaten alalı 10 sene oldu, severek kullanıyorum. arabanın markasını şöyle söyleyim, ülkemizde satılan 3 fransız markanın en az satanı(anlayan anladı).

neyse ben yeniden şevkle fırçaya beze abandım yıkıyorum,usta ikinci sigarayı yaktı ve bombası geldi, nereye vurdun bu çamurluğu, boyalı bu :S lan süperman gibi ultrasonik gözlerinmi var? arabanın kazalı olduğunu 15 metreden nasıl anladın lazkopat:p dedim üstüne motor düştü mecbur boyattık. kaputu açmaya korktum yemin ederim, geçen yaz baskı balatayı mı değiştirdin diye girebilirdi:p

"uzun yolda iyi kaçar ama haa" deyince ben artık kayışı çıkarıp, attım kovaya:p bir an önce bitmeli bu yıkama faaliyeti dedim ve resmen evimin önünden kaçtım:))

Hayır bu ilk değil, babam görevi nedeniyle bir süre öncesine kadar Trabzon'daydı(şu an emekli). Orada da yine bir gün arabayı yıkarken, kapıcının 4-5 yaşlarındaki çok tatlı kızı etrafta dolanmaya başladı.

Önce binebilirmiyim dedi(arabasını yıkayan biri, kate moss dahi gelse o anda bindirmez), doğal olarak yok canım sonra binersin dedim. Ben yıkıyorum bu etrafta dolanıyor. Arabadan yarım paket sakız çıkınca çağırdım verdim.

2 liran var mı dedi? Haydaaa, ulan resmen haraç kesiyo, n'apacan 2 lirayı dedim, çips(cips değil çips:p) alacağım dedi. Yok dedim para. Bu arada sakızı görüp görebileceğiniz en iğrenç şekilde çiğniyordu. Sonra içime verdi sanırım, dedim hep tersledim belki o yüzden inadına duruyo, azıcık ilgi göstereyim.

Şoför kapısını açmaya çalışırken, aa senin ne güzel gözlerin varmış dedim. aldığım cevap: BENİ BEĞENİYORMUSUN? yaw daha 4 bilemedin 5 yaşında:S deminki ustanın İYİ söyleminin ardından kaldığım malak pozisyonu classic'e aldım kendimi:p 5 yaşında bir kıza asılıyormuş gibi hissettim kendimi :p
    sözün kısası siz siz olun arabanızı yıkamacıda yıkatın:p

• haha ben de araba yıkarken illa birileri gelir,

bi saat bile sürmeyecek bi iş ama benim 2-3 saat sürüyor.
  • iyimiş

herkesde ardır ya şu ben anlarım arabalrdan olayı, ben araştırıp olurunu söylerim ama dadm daha önce 1,6 binmediğindne oov çok iyi gidiyo muhabbeti olur ben ağzımı bile açmam

Boşunamı yıllarımı dh a sitelere dergilere verdik =)
  • @jac0B0

valla bi'nevi terapi gibi olduğundan severim kendim yıkamayı;)

@GT_500

"BİLMİYORUM, FİKRİM YOK" kalıpları bizim millete yüklenmemiş vaktiyle:p
  • araba yıkayamamak deyince, benim aklıma da şu konu ve mesajım geliyor:http://forum.donanimhaber.com/m_81874955/f_//tm.htm#msglink_83461696 .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umut T.

araba yıkayamamak deyince, benim aklıma da şu konu ve mesajım geliyor:http://forum.donanimhaber.com/m_81874955/f_//tm.htm#msglink_83461696 .

wuuuu benden beteri varmış :))
  • DNZ_84 kullanıcısına yanıt
    araba yıkamak konusunda üstüme adam tanımam.

şaka bir yana, fena araba yıkarım. bir ara konu da açacağım resimli, videolu ama uğraşmak lazım.
  • Kapının önünde araba yıkamaktan nefret eder hale geldim. herkesin gözü senin üzerinde falan. ama mecburen yıkıyoruz bende kendim yıkarım hep aracımı
  • pcexpertt kullanıcısına yanıt
    bazıları arabanla arandaki duygusallığı anlamıyor, 0km araba almış ama yıkamaya bile götüremiyor diyor... onların gözünde iphone 5 alıp kontörsüz olmak gibi sanırım:p
  • quote:

Orijinalden alıntı: DNZ_84

bazıları arabanla arandaki duygusallığı anlamıyor, 0km araba almış ama yıkamaya bile götüremiyor diyor... onların gözünde iphone 5 alıp kontörsüz olmak gibi sanırım:p

Aynen öyle hocam birde hani arabası var hava atıyor gibi düşünceleri oluyor. Bundan 5 sene önce aracım Şahindi 5 bin Tl lik araca biniyordum onuda hergün siliyordum.
    Şimdi 30 bin tl lik araca biniyorum hala aynı özeni gösteriyorum.
  • Okurken keyif aldım hocam eline sağlık

Bi ara abim oto yıkama açtı orda arabamı kendim yıkıyodum tertemiz yapıyodum belki 2 saat boş yere uğraşıyodum doğal olarak bir kuruş vermeden çıkıyodum öz abim sonuçta Orayı devredince araç yıkatmaya para vermek hiç hoşuma gitmedi kimse benim gibi yalayıpta yutmayınca evime yakın bi petrolde şu 1lira atıp pompayı kullanabildiğin yıkamalardan koymuşlar orda yıkamaya başladım. Kapımın önünde yıkamaktan keyif alırım aslında ama basınçlı su olmadan süngerlemeye kalkınca ciddi anlamda hare oluşturuyor arabada. Resmen yuvarlak çizikler oluşuyor. Apartman önünede 5.katdan hortum çeksem bi acayip olur. Napsam bilemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DcD-Semih -- 8 Kasım 2013; 23:46:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DoMinicSS

Okurken keyif aldım hocam eline sağlık

Bi ara abim oto yıkama açtı orda arabamı kendim yıkıyodum tertemiz yapıyodum belki 2 saat boş yere uğraşıyodum doğal olarak bir kuruş vermeden çıkıyodum öz abim sonuçta Orayı devredince araç yıkatmaya para vermek hiç hoşuma gitmedi kimse benim gibi yalayıpta yutmayınca evime yakın bi petrolde şu 1lira atıp pompayı kullanabildiğin yıkamalardan koymuşlar orda yıkamaya başladım. Kapımın önünde yıkamaktan keyif alırım aslında ama basınçlı su olmadan süngerlemeye kalkınca ciddi anlamda hare oluşturuyor arabada. Resmen yuvarlak çizikler oluşuyor. Apartman önünede 5.katdan hortum çeksem bi acayip olur. Napsam bilemedim

Abiniz tekrardan oto yıkama açsın, bizde gelelim

• Aslında bi ara düşündüm forumu davet edip DH den geliyorum diyene indirimli fiyattan yıkama veya kuaför hizmeti sunmayı ama sonra niye düşündüğümü uygulamaya geçirmedim hatırlamıyorum. Bu saatten sonra çok zor ticaretci adam nerde ekmek varsa oraya yapışıyo

@nk061

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DcD-Semih -- 9 Kasım 2013; 0:12:11 >
  • Ben de ne zaman arabayla uğraşsam biri gelir sohbete başlar, işim gücüm kalır ..
    Arabasıyla uğraşanlar dışarıdan bakınca "aylak" gibi mi görünüyor acaba?
    Kardeşim işim gücüm var, bitirip evime gitmek istiyorum, sokağa sohbet etmek için çıkmadım..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: djoz

Ben de ne zaman arabayla uğraşsam biri gelir sohbete başlar, işim gücüm kalır ..
    Arabasıyla uğraşanlar dışarıdan bakınca "aylak" gibi mi görünüyor acaba?
    Kardeşim işim gücüm var, bitirip evime gitmek istiyorum, sokağa sohbet etmek için çıkmadım..

Bi'de cevap vermeyince o adamlara, teyzelerden beter gömüyorlar lafları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene bahçeye her gittiğimde arabayı yıkarım, geçenlerde amcam araba romatizma olacak artık dedi o gün bugündür dokunmuyordum memlekete gidiyimde bi yıkayım arkadaş özlettiniz yav
  • aynen öyle oluyor en iyisi yıkamacıda yıkatmak yok biri geliyor bi muhabbete başlıyor ohooo
  • Beğendim bu konuyu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pi10

Geçen sene bahçeye her gittiğimde arabayı yıkarım, geçenlerde amcam araba romatizma olacak artık dedi o gün bugündür dokunmuyordum memlekete gidiyimde bi yıkayım arkadaş özlettiniz yav

Romatizma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben araba yıkama özürlüyüm, illa ki bir yerleri kuruyor leke kalıyor yetişemiyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.