Şimdi Ara

Araba park sorunu yüzünden öldüresiye dövülen adam! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
8.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
122 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar eminim ki şuan o herifleri biran önce salmak için uğraşıyorlardır. Geçen yıl yaralanmalı bir trafik kazası yaşadım 300 küsür promil alkollü yabancı uyruklu bir şahıs İstanbul sahil yolunda (istanbullular bilir bildiğiniz 3 gidiş 3 geliş bölünmüş otoban) tersten gelip en az 140 km hızla aracıma vurarak canıma kastedti . Ne mi oldu hayati tehlikem devam ediyor diye şahıs karakolda misafir edildi ve saat başı arayıp durumumu sordu polisler doktorlara , doktor bile şaşırdı neden bu kadar fazla arıyorlar diye. Ben ertesi gün durumu öğrendim herif cezaevinden firardan tutunda pasaport sahteciliğine , adam kaçırmadan suikast planlamasına kadar bir suç makinesiymis. Polisler uğraşmamak için bir an önce salmak için 40 kere hastaneyi aradılar ve ben taburcu olmadan adamı saldılar. Şuan dava devam ediyor ama arabulucu avukatın söylediğine göre şahsa hiçbir şekilde ulaşılamıyormuş , yani ölüp gitsem bok yoluna gitmiş olacaktım ailem bana yandığıyla kalacaktı , işte biz böyle bir muz cumhuriyetiyiz.





  • Evde silah yanında silah taşıyan bakınız gayet üst düzey okumuş Bilgili çevreme hep ne gerek var derdim ama haklılar arkadaş ülke manyak kaybedecek birşeyi olmayan insan dolu..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: matador_mirkhan

    O baltanın oraya gelme niyeti belli. Aksi bi durumda diğer tarafına geçecek eleman ki niyeti o tarafı kullanmak bile olmasa kavga esnasında ne tarafı geleceği belli olmaz.

    Açılan konu niyet üzerine açılan bir konu değil. Video üzerine açılan bir konu. Zihin okuma gücümüz olmadığı için niyetini kimse bilemez.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: myanlll

    Kardeşim anlamanda mı sıkıntı var?
    1- Balta ile müdahale edilemez
    2- Annesi yaşındaki kadına şiddet uygulayamaz (Karnına da uygulayamaz.)
    3- Görüntüde bir potansiyel katil var ve bunu normalleştirmeye çalışıyorsun. Umarım başına gelir fakat baltanın arkasıyla kafan yerine karnına vuracakları için çok kasmazsın sen.

    Ben hangi mesajımda balta ile müdahele edilebilir, annesi yaşında kadına saldırabilir dedim? Başka bir üye ile karıştırdın herhalde.

  • Şu siyahlı şerefsizi gözaltına alıp elini kolunu kırıp sakat bırakmayan polis varsa onu da Allah'a havale ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en çok siyahlıya ayar oldum.. abd de olsa en az 20 yıl yerdi sanırım.. bu arada trafik magandaları iyice arttı.. bazen araba mı annem alıyor yola çıkıyor falan aşırı endişeleniyorum bir magandaya denk gelecek te tartışacak diye.. umarım en ağır cezayı verirler bu şerefsizlere.. ülkede emniyet ölmüş durumda

  • maalesef toplumumuz eğitimsiz,görgüsüz ve saygısız bir yapıda. malum her yerden göç var. ve her gelen kendi kurallarıyla,kendi yaşam biçimiyle yaşamak istiyor burada.


    bu işler böyle olmaz.böyle devam etmez,etmemeli.


    alamanya gibi olmalıyız. ama polise maske yüzünden bile kimlik göstermiyor bazı vatandaşlar :D sonra bunları destekleyen(!) önemli bir güruh var maalesef.polis devleti oluyoruz, uyanın diyenler falan oluyor :D değişik değişik kara propagandalar yapılıyor sistematik olarak.


    alamanya gibi ameriga gibi olmalı artık bu hukuk ve ceza sistemlerimiz. polislerde kamera olmalı ve hak yerini bulmalı.


    mümkünse cezaevleri ve okullar arttırılmalı ve idam cezası gelmelidir bana göre. okullarda toplum bilinci,insana ve diğer bütün canlılara saygı ve kurallara uyma-bağlı kalma dersleri arttırılmalıdır.bu eğitimler küçük yaşlardan itibaren uzun yıllar insanlara verilmelidir.


    bu dediklerim şimdi uygulanmaya başlansa en az 2 kuşak sonra normale döner güzel ülkemiz,bu da ayrı konu :(


    tabiki mümkünse en önce göç durdurulmalı. ve mutlaka nüfus kontrolü aktif hale getirilmelidir.





  • Bu vatandaşa hiç bir katkısı olmayan vurdulu kırdılı mafya dizileri oynadığı sürece kendini teşkilat zanneden adamlar bitmez hele birde silah falan geçtiyse eline eyvah eyvah...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeyesCC3 -- 21 Ekim 2020; 22:45:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153

    Sokakta maske takarak dolaşıyorsanız, partinin herşeyine uyuyorsunuz demektir o durumda şikayet edemezsiniz.
  • Turkiyenin musluman bir ulke oldugunu dusunmuyorum

  • Adında adalet ve kalkınma olan 18 yıldır ülkenin başında olan partinin ülkeyi getirdiği son durum. Hala cezalar ve önlemler yetersiz. Hala hiç birşeyde yapılmıyor.

  • Do Bemol Kerim kullanıcısına yanıt
    Araba park sorunu yüzünden öldüresiye dövülen adam!

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustyblack kullanıcısına yanıt
    cezaevinden firar, pasaport sahteciliği, adam kaçırma, suikast planlaması yapan biri 300 promil alkol alıp, karşı şeride geçip en az 140km ile size vuruyor ve bunları yapan şahsa şu anda ulaşılamıyor?

    Biraz sallama gibi geldi bana :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir şekilde gündem yapılıp, bu şerefsizlerin hapse atılması lazım.

  • Burada ne yazsak boşa arkadaşlar biliyorsunuz. Bu insan müsveddelerinin ceza almayacaklarını, toplum içinde elini kolunu sallaya sallaya gezeceklerini, nasıl olsa ceza almıyoruz diye daha çok azacaklarını hepimiz biliyoruz. Belki göstermelik ceza verirler onuda yatmaz zaten ertelenir.


    Ah güzel ülkem ne hale geldin. Çok yazık.

  • Memlekette kapısındaki tabelada adalet sarayı yazan ama adalet dağıtamayan beton yığınları oldukça ölen öldüğü ile kalır




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratd555 -- 22 Ekim 2020; 10:46:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kırolarla kavga edince önce 1 kişiyle dövüşüyor gibi olur, sonra birden 5 - 10 kişi olup saldırırlar ve böyle baltayla falan öldürürler. Düşman vahşi ve medeniyetsizse siz de sinsi olacaksınız..Ben olsaydım bu adama o mahallede yav he he der, sonra bunu mutlaka takip ederdim. Tenha bir köşede bunu yakalar, abi yapma diye bağırta bağırta, inlete inlete yalvarta yalvarta böyle yuri boyka gibi döverdim. 10 dakika dövüp, 5 dakika mola verir sonra 10 dakika yine döverdim.. Kedinin fareyle oynadığı gibi oynardım gerçekten..


    Bunlar zaten vitaminsiz oluyorlar. Ben 1.84 boya 92 kiloyum kaslı mezomorf yapılıyım bunlar 70 kilo yok hepsi vitaminsiz.. Bunların genleri böyle.. Hepsi vitaminsiz ve güçsüz bunların bir tokat çeksen bunlar ağlar yani bir de kalıp da değil bilmem nerede derler.. bunları 1 tokatta öldürürüm... böyle kıroların 4 - 5 kişi bir araya gelip bizi öldürmesi utanç verici bunların mahallesinde bunlarla dövüşmeyin mesele varsa takip edin yakaladığınız yerde yatırın yere gondikleyin.. Hepsi vitaminsiz zaten söylediğim gibi kendilerine mecali yok bu kekoların hepsinin geni bozuk bunların.. Davaymış mahkemeymiş bunlar da tıraş şeyler.. Gerekirse adamı gondiklersin ağzını yüzünü dağıtırsın suratını dümdüz edersin dişlerini dökersin ve cezası neyse de eyvallah dersin.. Hayat böyledir.. Korkan hep kaybeder..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BenimAdimKerim -- 22 Ekim 2020; 1:35:13 >




  • Bu neyin kini? Bu neyin siniri insan insana bunu nasıl yapar? İnsanı bırak herhangi bir canlıya bu derece vahşice saldırmak nasıl bir ruh halidir. Gerçekten şans eseri yaşıyoruz bu ülkede.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Merdomable

    1 senedir otopark yüzünden benim de böyle bir video çekilebilirdi, hayatım üç kuruşluk insanlardan daha önemli olduğu için 5 dakika ileride ki otoparka bırakıyorum, halen başkaları ile tartışmaya devam ediyorlar  

    En iyisini yapıyorsunuz. Kimse ile münakaşa yapmaya gelmez. Cebinde ya bıçak vardır saplar veya silahını çeker vurur, ... yoluna gitti olması anlık olay.


    Veyahut münakaşa yaptığımız kişi o an rengini belli etmese bile sonradan kendisi ile beraber 10 kişi saldırır. Geçmişten günümüze çok örneği var.


    Bundan birkaç sene önce değnekçiye para vermemek için tartışan araba sahibini eşinin gözleri önünde bıçaklamıştı biri. Kamera kaydında adam dükkana sığınıyordu, eşi ile beraber. Hatırlayanlar olacaktır bu olayı.


    Hani derler ya ne şeytanı gör ne salavat getir diye. Tam böyle bir olay. Haklıyken bile can güvenliğimiz için haksız görünmek zorundayız.


    Kendimden örnek vereyim; bir keresinde yolda sigara içtiğim esnada (paketi gören 2 tip geldi fakat bildiğin sıkıntılı tip) sigara istedi, verdim. Daha sonra diğeri istedi fakat bakışlarında hayır yok ikisininde dedim paketi vereyim zaten bu marka sigara içmiyorum, bende arkadaştan aldım paketi diye yalan söyledimki sıkıntı yaşamayım. Çünkü gelen iki tipin gözü 2 sigarada değil pakette, açık açık belli ediyorlar laflarından. Sıkıntı yaşayacağımı anladığımdan ötürü paketi vererek o anı kurtardım.





  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.