Şimdi Ara

Araba kullanmaktan zevk aldığınız yollar... (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
2
Favori
13.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bayramın olduğu hafta, fakat bayramdan çıkar çıkmaz bize bir seyahat görünüyor. Şimdiden yol planımı yaptım. 2 alternatifim var. Tümüyle E-5'ten gidilmesi kaydı ile; İstanbul-İzmit-Adapazarı-Düzce-Kaynaşlı-Boludağı-Bolu'nun içi-Yeniçağa-Gerede-Kızılcahamam-Kazan-Gölbaşı-Kulu makas şeklinde Konya'ya gidilecek.

    İkinci alternatif yolum da şu: İstanbul-İzmit-Adapazarı-Akyazı-Mudurnu-Nallıhan-Beypazarı-Ankara-Konya.

    Bakalım. Hangisi olacak.

    Ayrıca Taşkent-Alanya arasındaki 115 km'lik yolu imkanı olana şiddetle tavsiye ederim. Yol boyunca; Dere, tepe, orman, köyler, uçurumlar (Kuş Yuvası) görüyorsunuz. Acayip uçurumlar var burada. Yol sürekli olarak virajlı ve bir gidiş, bir gelişli. 115 km'lik yol yaklaşık 3 saat sürüyor. Araç kamerası ile bu yolu kesintisiz videoya çektim. canım sıkıldıkça seyrediyorum. Mahmutlara geliyorsunuz. Oradan Alanya'nın içine geçiyorsunuz. Kuş yuvasını biraz geçince yemek yiyecek yerler de var iki tane. Buz gibi soğuk ayran cabası.

    Yeni başbakanımızın Taşkentli olması sebebi ile Taşkent-Alanya yolunu elden geçirecekler. Duble yapacaklar. Bence şu andaki coğrafi güzelliği bozulmadan en az bir kere gidin.




  • Barzo şoförler varken yollar eziyete dönüşüyor malesef.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul-Gültepe trafiği <3 <3
  • quote:

    Orijinalden alıntı: :::biohazard:::

    Araba kullanmak kimisine göre bir zorunluluk kimisine göre de bir zevk çoğumuz günlük hayatta bu iki durumla da karşılaşıyoruz.Kimi zaman zevk almak için trafik'e çıkıyoruz,çoğu zamanda mecbur kalıyoruz.(En azından bugüne kadar akşam trafiğinde araba kullanmaktan mutluluk duyan birisine rastlamadım.)Ama bir de araç kullanmaktan zevk almamızı sağlayan yollar vardır.Benim en sevdiğim yollar yazın köye giderken kullandığımız Osmaniye-Hasanbeyli yolundan Kaypak'a saptığımzı kısım (çok zevkli bir yol çok güzel manzarası ve havası var birbirinden güzel virajlar ve kuş sesleri eşliğinde insan araba sürmekten ayrı bir zevk alıyor).Bir de Mersinden Mut'a giderken kullandığımız yol (hem asfalt kalitesi iyi hemde manzarası şahane göksu ırmağıda yola ayrı bir güzellik katıyor).Eminim sizlerinde böyle araba kullanmaktan zevk almanızı sağlayan yollar vardır.En sevdiğimiz yolları yazalım.

    Merdin - mut yolu iyi bilirim ufaktim o zaman 2009 2008 zamanı :) babam.sürerdi virajlarda 3 araba sollardik her yerde dururduk o yol banada çok güzel gelirdi

    Birde goksundan kadirliye giden dağ yolu var orayı kisin geçmek güzel :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ankara çevre yolu
  • Antalyaya inerkenki virajlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.