Şimdi Ara

Araba için Portatif DVD Player - Philips Pet 830 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
33.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba sparhawkisme,

    Bu ürün de güzele benziyor, koltuğa montajı nasıl yapılıyor, cırt cırtlı bantlamı?


    quote:

    Orjinalden alıntı: sparhawkisme

    Merhaba. Ben de 3 ay kadar önce bir hayli araştırıp Panasonic'te karar kılmıştım. Bu cihazla yolculuk çok iyi oluyor, ufaklık benimle ya da başka şeylerler uğraşmak yerine dikkatini buraya veriyor. Benim aldığım Panasonic'in ekranı Philips PET830 gibi 8.5" ancak ekran laptop ekranı gibi açılıp kapanabiliyor hatta istenilen açı kolayca ayarlanabiliyor. Tavsiye ederim

     Araba için Portatif DVD Player - Philips Pet 830


     Araba için Portatif DVD Player - Philips Pet 830






  • selam,

    ilk soru için deneme yaptım. şarkıyı başlattıktan sonra ileri tuşuna basılı tutunca x2-x3 hızında çalıyor. Aracın kendi cd/mp3 çalıcısı 10-20 sn atlayarak gidebiliyor ama bu cihaz ancak 2-3 sn atlayabiliyor.

    ikincisini deneyemedim, evde dsmart yok, sadece kablolu var.


    quote:

    Orjinalden alıntı: cunsav

    Her iki urun icin sorularim olacak, yardimci olursaniz ben ve bi tanidigim da almak istiyoruz. Cevaplariniz cok onemli. Benim icin bir deneme yapmanizi rica ediyorum ( tabi imkan varsa )

    1- Diyelimki bir mp3 dinliyorsunuz, bir mp3 sarki yaklasik 4-5 dakika surer. Ancak ben cd'yi takip dinleyecegim mp3'u sectikten sonra 3. dakikasina direkt ulasmak istiyorum. Bu dener misiniz acaba direkt ulasilabiliyor musunuz? ( Bu istegim normalde yapilacak birsey degil kabul ediyorum sacma oldugunu ancak tanidigim, mp3 formatinda uzun bir roman dinliyor ( gozleri iyi gormez de ) romani bir seferde bitiremeyecegi icin mecburen hergun kaldigi yerden devam etmek istiyor. Bunun icin bunu denemenizi rica ediyorum.

    2- Evinizde Dsmart varsa ve ozellikle de goldmaster cihazindan dogru dsmart izliyorsaniz; portatif cihazlariniza baglar misiniz? bakalim dsmart yayinini duzgun izleyecek misiniz? ( Bu cihazlardan Sunny olanini ben dsmart cihazina bagladigimda abuk subuk gorunuyor. Halbuki diger uydu cihazlarinda bir sorun yasamiyorum. Bunu bir turlu cozemedim. Eger bunu denerseniz ve basarili da olursa ben de almak istiyorum. Mutfakta kullaniyorum ben bendeki cihazi )

    Yardimlarinizi bekliyorum. Cok tesekkur ederim...


    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • philps'in sitesinde usb üzerinden divx oynatıp oynatmadığını yazmıyor. bir ara bende böyle bir cihaz almayı düşündüm ama usb üzerinde divx oynatmadıklarını öğrenince vazgeçtim, ama bu cihazı o zaman görmemiştim şimdi bu alet usb üzerinden divxleri oynatabiliyor değilmi? birde altyazıda türkçe desteği yok heralde. sayid yalan söylerken türkçe karakterler çıkmamış
  • Sevgili Meke,

    Çok şık ve güzel bir ürün . Hayırlı olsun. Oldum olası Philips'in ürünlerine bayılırım. Son derece şık , kaliteli ve işlevsel yanı düşünülmüş ürünlerdir.

    Bende bu sene yolculuklarda son derece huzurlu oluyorum. Hem oğlum hem kızım kuzu gibi filmlerini seyrediyorlar, daha sonra dediğin gibi uykuları geliyor mışıl mışıl uyuyorlar.
    Bana ise Passat'ımın keyfini çıkarmak kalıyor.

    Hatırlarsın benkdeki DVD çalar torpido gözünde yatay olarak duruyor. Belki bundan kaynaklanabilir fakat bende hiçbir kasis ve bozuk yolda atlama yapmadı. Fırsat bulursam kafalık kılıfını bulup birde kafalıklara takıp öyle denerim.
    Belki duruş açısı ve koltuk üzerinde olması atlama için etkendir.

    Bol gezmeli günler dileğiyle
  • quote:

    Orjinalden alıntı: meke

    Teşekkürler arkadaşlar.

    quote:

    Orjinalden alıntı: koslok

    hayırlı olsun.2,5 yaşında ve hiç susmayan bir kız çocuk babası ve dolayısı ile shrek in tüm sahneleri kafasına kazınmış biri olarak bende bakıyorum böyle bir kurtarıcı bu aralar zira yakında ilk uzun araba yolculuğuna çıkacağız.aslında ben tv düşünmeye başlamıştım.hemen hemen hepsinin usb okuyucusu var ama ne yazık ki dvb-t olanını bulamadım ve koltuğa bağlantıları ya yok yada çok uyduruktu.bu chazın bağlantıları çok hoşuma gitti eğer yakın zamanda istediğim gibi birşey bulamazsam kesin alırım



    Benim aldığımın DVDB-T olanı var, ama yayın nerden bulacaksın merak ettim. Sonuçta Türkiyede karasal dijital yayın yok?


    Şu anda TRT-1 Istanbul'da test yayını yapıyor. 2008 sonunda kadar diğer kanallarda test yayınına başlayacak diye biliyorum.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: mertbasaran

    Sevgili Meke,

    Çok şık ve güzel bir ürün . Hayırlı olsun. Oldum olası Philips'in ürünlerine bayılırım. Son derece şık , kaliteli ve işlevsel yanı düşünülmüş ürünlerdir.

    Bende bu sene yolculuklarda son derece huzurlu oluyorum. Hem oğlum hem kızım kuzu gibi filmlerini seyrediyorlar, daha sonra dediğin gibi uykuları geliyor mışıl mışıl uyuyorlar.
    Bana ise Passat'ımın keyfini çıkarmak kalıyor.

    Hatırlarsın benkdeki DVD çalar torpido gözünde yatay olarak duruyor. Belki bundan kaynaklanabilir fakat bende hiçbir kasis ve bozuk yolda atlama yapmadı. Fırsat bulursam kafalık kılıfını bulup birde kafalıklara takıp öyle denerim.
    Belki duruş açısı ve koltuk üzerinde olması atlama için etkendir.

    Bol gezmeli günler dileğiyle



    Teşekkürler Mert, evet oldukça ayrıntılı düşünülmüş, sabitleme mekanizması verimli ama sonuçta koltuk, kafalık, sabitleme, tırnaklar, mesnet, sabitleme gibi özetleyebileceğim 6 farklı açı ile durmaya çalışan ve çoğu ara parçanın plastik olduğu bir sistemden bahsediyoruz.

    Sendeki dvd player tamamen yol koşullarına göre yapılmıştır, buffer'ı ona göredir, cihaz büyük, transport mekanizması da ona göredir, ve de torpidoda vidayla araca sabitlenmiş bir cihaz. Mutlaka daha başarılı sonuç alacaktır, eminim.

    Görüşmek üzere.




  • Merhaba [meke] arkadasim. Ilk aldigimda cirt-cirtli bantla tutturmustum koltuga ama daha sonra kendi orijinal koltuk arkasi aparatini kullanmaya basladim. DEKRA (arastirmadim nasil bir kurulustur diye) arac ici guvenlik testlerini basarili bir sekilde gecmis orijinal aparati. Pil suresi muazzam, surekli DivX seyrederken 5 saat araliksiz kullandim, biraktigimda cihazin hala pili vardi :-)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: biologist

    philps'in sitesinde usb üzerinden divx oynatıp oynatmadığını yazmıyor. bir ara bende böyle bir cihaz almayı düşündüm ama usb üzerinde divx oynatmadıklarını öğrenince vazgeçtim, ama bu cihazı o zaman görmemiştim şimdi bu alet usb üzerinden divxleri oynatabiliyor değilmi? birde altyazıda türkçe desteği yok heralde. sayid yalan söylerken türkçe karakterler çıkmamış


    güzel bir ürün gördüğüm kadarı ile. ama biologist arkadaşımızın yukarıda sorduğu ; usb üzerinden divx oynatıyormu ve türkçe altyazı karakter desteği varmı merak ettim. cevaplayabilirseniz memnum olurum.




  • USB üzerinden divx oynatıyor, benim resimlerimdeki LOST usb stick üzerinden divx olarak oynuyordu.

    Türkçe altyazı desteği var, ama divx için varmı diye soruyorsanız tekrar bakayım.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: meke

    USB üzerinden divx oynatıyor, benim resimlerimdeki LOST usb stick üzerinden divx olarak oynuyordu.

    Türkçe altyazı desteği var, ama divx için varmı diye soruyorsanız tekrar bakayım.


    evet ,divx için türkçe altyazı desteği varmı onun için soruyorum.
    teşekkürler
  • Ben arabada terör estirdiğim için oğlum gıkını bile çıkartamıyor.
    Sinir olurum ben araba kullanırken onun dvd seyretmesine zaten.
    Paşa paşa oturuyor arkada.
    Artık 7 yaşına geldi. Emniyet kemerinide takıp etrafa baka baka gidiyor. Araba dergisi veriyorum onu okuyor.
  • Sevgili Meke,
    Ben de aracım için bu ürünü araştırıyordum. Ses gücü yeterli mi? Tırtıklı kaplama asfaltta problemsiz bir şekilde dinlenebiliyor mu? Yoksa aracın ses sitmenine fm verici gibi bir cihazla kablosuz olarak bağlama imkanı var mı? Bir de batarya ömrü kaç saat? Bilgilendirirsen sevinirim.
  • selam,

    ses gücü araç içinde başka bir ses kaynağı yoksa yeterli. Kızım kulaklıkla dinlerken biz radyo/cd dinliyoruz. Kulakları terleyip kulaklığı çıkartınca ya cihazı kapatıyoruz, ya da biz fedakarlık edip radyoyu kapatıyoruz.

    Aracın ses sistemine bağlamak için cihazın kulaklık veya audio out çıkışından araç içi aux girişe kablo ile ses aktarabilirsin, fm verici içinde benzer bir sistem kurulabilir ancak arkada seyredilen bir filmi görmediğinden sesini duymak oldukça sıkıcı olabilir diye düşünüyorum.

    Pili 2-3 saat gidiyor, aracımda 220v soketi olduğundan direkt adaptörle çalıştırdım. Çakmak adaptörü de paketten çıkıyor.

    Tırtıklı kaplama asfalttan kastını tam anlamadım ama İstanbul - Bodrum arası karayolunda toplasan 1-2 kere atladı, açıkcası %100 bir garanti veremiyorum çünkü yola konsantre olduğumdan farketmediğim birkaç atlama olmuş olabilir, veya sessiz bir bölümde atladıysa kızım tepki vermemiş olabilir.

    Ben MediaMarkt da almadan evvel şöyle bir test yapmıştım, içinde dvd oynarken cihazı çok ciddi sarstım, herhengi bir bozulma olmadı, 10 cm den kutunun üzerine bıraktım, oynamaya devam etti. Böylece ürünün buffer'i yeterli diye düşünüp satın aldım




  • Umarım bu testleri yaparken görmemişlerdir seni Meke ...
    Yoksa adamlarda senin üzerinde müşteri dayanıklılığı testi yaparlardı...
  • Bu ürünün divx oynatırken Türkçe karakterleri göstermesi için ne yapmalıyım??Tek sıkıntım bu..DVD'de problem olmuyo ama Divx oynatırken bazı filmlerde altyazı hiç çıkmıyo, çıkanlarda da altyazıda türkçe karakter problemi var..Ne yapmalıyım??
  • Türkçe karakter konusunda yapılabilecek birşey yok mu??
  • merhaba,
    sanırım türkçe karakterler için bir codec yüklemek lazım. İnceleme yapayım, birşey bulabilirsem haber veririm.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: meke

    Standart DIN boyutlarında DVD çalabilen cihazlar var, Pioneer, Kenwood, Sony vs rahatlıkla bulunuyor. Bu cihazların AV out seçeneği var ve ilave monitör bağlanabiliyor.

    Bildiğim kadarıyla torpido gözüne konan external DVD player'lar da var, hatta VW'nin mfd2 model kodlu multimedia cihazına DVD görüntü verebilmek için de kullanılıyor.
    Bu cihazların TV seçeneği de var ama hep ana cihazı beslemek için kullanılıyor, yani bir ana üniten olacak, DVD, TV, geri görüş kamerası gibi ilave aksesuarları takıp ana üniteyi besleyebilirsin.

    Bunun haricinde 199 YTL gibi fiyatlarla AV out seçeneği olan minyatür Laptop gibi DVD player'Lar da var ama bunların üzerinde 6-7" ekran da mevcut.

    İlgilendiğin tipe göre seçenekler artıyor.

    8" TV olanlar vardı, hatta VW ana başlığı altında yanlış hatırlamıyorsam aslanbaba üyemizin bu tip bir konusu da vardı ancak dvd çalmıyordu.




    iyi akşamlar. Araba için portatif DVD... başlığındaki paylaşımlarınız için teşekkürler.
    Philips PET830 yada 831 almayı düşünüyorum. yalnız ben de iki çocuk var. iki tane almayacağım. biri ile ikisi birden seyredecek. görüş açıları nasıl? özellikle her ikisine de emniyet kemeri taktığımız düşünüldüğünde. Koltuk sabitleme aparatı sağa - sola kısmen de olsa dönebiliyor mu?
    bir de 831 şu an Darty de 279 TL. tek farkı USB girişinin olmaması yerine SD kart girişi var. USB girişinin araç AUX-USB girişi ile bir ilgisi var mı? yoksa sırf USB aygıtlarından film izlemek için mi?
    İlgilendiğiniz için teşekkürler.




  • Merhaba GAYRI,

    Görüş açısı güzel ancak LCD'lerin 160-170 derecelik açısı olduğundan 2.çocuk seyredebilir gibi gözüküyor.
    Fakat herhangi bir sağa sola dönme becerisi yok, koltuk arkası olduğundan yolcuya oldukça yaklaşır bir hali de var. İlk mesajdaki fotoğraflardan bakarsan, araçta gece vakti film seyredilirken kızımın profilini görebilirsin.
    Demekki 2.ci çocuk benim fotoğraf çektiğim yerden bakıyor olacak, ne kadar göründüğüne sen karar ver o resimden.

    Bu Philips PET'lerin bir modelinde 2 monitörlü bir versiyon da vardı, bir ana monitörlü dvd cihazı ve ikinci bir monitör şeklinde.
    Şu an resmi sitede benim cihazın bile satılmadığını görüyorum, Türkiye sitesinde gözüken modellerin çift monitörlü versiyonlarını amazon'da mevcut.

    USB giriş tamamen external tank olarak kullanılıyor. Araç ile ilgisi yok.
    831 modelinde usb değil SD kart girişi var, belkide bu daha iyidir. Çünkü SD kart yuvada kaybolacak ama USB stick dışarıda uzantı şeklinde duruyor. USB'nin takılma, kırılma riski mevcut.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: meke

    Merhaba GAYRI,

    Görüş açısı güzel ancak LCD'lerin 160-170 derecelik açısı olduğundan 2.çocuk seyredebilir gibi gözüküyor.
    Fakat herhangi bir sağa sola dönme becerisi yok, koltuk arkası olduğundan yolcuya oldukça yaklaşır bir hali de var. İlk mesajdaki fotoğraflardan bakarsan, araçta gece vakti film seyredilirken kızımın profilini görebilirsin.
    Demekki 2.ci çocuk benim fotoğraf çektiğim yerden bakıyor olacak, ne kadar göründüğüne sen karar ver o resimden.

    Bu Philips PET'lerin bir modelinde 2 monitörlü bir versiyon da vardı, bir ana monitörlü dvd cihazı ve ikinci bir monitör şeklinde.
    Şu an resmi sitede benim cihazın bile satılmadığını görüyorum, Türkiye sitesinde gözüken modellerin çift monitörlü versiyonlarını amazon'da mevcut.

    USB giriş tamamen external tank olarak kullanılıyor. Araç ile ilgisi yok.
    831 modelinde usb değil SD kart girişi var, belkide bu daha iyidir. Çünkü SD kart yuvada kaybolacak ama USB stick dışarıda uzantı şeklinde duruyor. USB'nin takılma, kırılma riski mevcut.


    Teşekkür ederim.
    İki koltuk arasına (geçici) monte etmek gibi bir şansımız da yok mu?




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.