Şimdi Ara

Araba için anfi yapımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aşağıda belirttiğim ürünü ya da bunun gibi anfi kartlarını arabaya monte etme şansımız var mı. yani bu ürünleri teybe giden kablolardan güç alarak çalıştırabilir miyiz ya da bu işi nasıl yaparız. düşüncelerinizi paylaşır mısınız

• Max 50w güç diyor, oysaki orjinal pioner sony kenwod alpine teyplerde bile max 50w ,,, ortalama 30w dır.
    bu hazır devrede max 50w alabilmeniz için max 24v verilmesi gerekirkiiii, arabada 12v mevcut. oldu bu devre yine size 20-30w.

teybinizin marka modeli nedir, iyi bir teyp ise bu işlere hiç gerek yok, sıradan usb teyp ise size tda7377 öneririm, akmasada damlar,,,
    teybinizin ses çıkış entegresinin datashettdeki güç özelliklerine göre ne yapılabileceğine bakmak, hatta arçtaki mevcut hoparlörler ve bağlantı montaj durumlarıda bu işlemlere zincirleme etken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emin-Firtina -- 20 Nisan 2020; 18:21:6 >
  • Emin-Firtina kullanıcısına yanıt
    Hocam aracım clio 4 joy paket. teybi çok kötü hem ses seviyesi hem kalitesi. panele dışardan başka bir teyp takıp görselliği de bozmak istemiyorum. biraz güç ve kaliteyi artırmaya çalışıyorum ancak o büyük anfileri aküden güç alma işlemlerini yapamam. araştırmaya başladım ancak tam bir yol alamadım çok soru işaretleri var
  • gkcn1907 G kullanıcısına yanıt
    Harici anfi ile kalite artmaz, güç artar. bu doğrultuda dahili hoparlörler zarar görebilir.
    size tavsiyem ; ortalama 350 tl teyp.
    ayrıca bass verebilen, midrange değilde mid takımı, düşük rms li. bir çift. bitti.
    başka yolu yok .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.