Şimdi Ara

Araba Çalışır Çalışmaz Hararet Lambası Yanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar araç yaklaşık 20 gün önce büyük fanın açmayıp bozulmasından dolayı hararet yapmıştı. devirdaim pompası termostat fan filan değişti sorun halledilmişti. dün de araca yeni akü taktım. bugün öğlen aracı çalıştırdıktan 30 sn sonra hararet lambası yandı, stop yazısı çıktı. araba sıcak değil motor buz gibi. bi kaç kez aracı söndürüp tekrar çalıştırdım ama bi şey değişmedi. motor arıza lambası yanmıyor ama hararet lambası yanıyor. sizce sorun neyden kaynaklanıyor olabilir.

edit: araç 2004 model otomatik lpgli vw bora

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01018 -- 11 Ağustos 2013; 14:35:22 >

Müşürde bu

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSjebCtZ24GVnLDl2lzZl37zzqNsFaYXsr9P-Z5FiyRt4s4V-cwfA

Bide sizin arabada beyin var akünün + ucunu sökün 5 dk sökük kalsın beyindeki hatalar silinsin sonra tekrar takın bundanda olabilir. Anlık bir hata olmuştur beyin kaydetmiştir ilk dediğimden önce bunu yapın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZoomStar -- 11 Ağustos 2013; 15:58:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: speedystop

Hararet müşürü bozulmuştur abicim. Müşürü bulup fişini çekin lamba sönecektir sanayiye gidin hallederler.

Müşürde bu

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSjebCtZ24GVnLDl2lzZl37zzqNsFaYXsr9P-Z5FiyRt4s4V-cwfA

Bide sizin arabada beyin var akünün + ucunu sökün 5 dk sökük kalsın beyindeki hatalar silinsin sonra tekrar takın bundanda olabilir. Anlık bir hata olmuştur beyin kaydetmiştir ilk dediğimden önce bunu yapın

arabayı çalıştırdım biraz dolaştım sorun tekrar etmedi çözüldü gibi, şuan her şey yolunda. teşekürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: 01018

quote:

Orijinalden alıntı: speedystop

Hararet müşürü bozulmuştur abicim. Müşürü bulup fişini çekin lamba sönecektir sanayiye gidin hallederler.

Müşürde bu

arabayı çalıştırdım biraz dolaştım sorun tekrar etmedi çözüldü gibi, şuan her şey yolunda. teşekürler.

Beyin hatayı silmiştir. Geçmiş olsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.