Şimdi Ara

Araba almaktan vazgeçtim, piyasa berbat.! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
6.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cancan_burak

    Birisi paramızın geçen seneye göre yarı yarıya değer kaybettiğini arkadaşa anlatabilir mi?
    Adam da zaten buna isyan ediyor . Yani illa cümle olarak paramız değer kaybetti yazmak zorunda değil dolaylı olarak anlayabilirsin. Kısacası ekonomik durumlar çok kötü , daha da kötüye gitmeye devam ediyor. Konuda bu duruma isyan var.
  • Ben araç kullanmayi 2017 haziran ayinda biraktim. Peder beyin arabasinin üstüne çöktüm. Haftaicileri ben işe gidip geliyorim haftasonu da ona birakiyorum. Hem sogorta vergi bakim maliyetlerimiz de azaldim.

    Satıp ustune az ekleyip genis bir araba alacaktim satamadim.



    Motorsikletim var. 50 cc vergisiz sigortasiz. Onunla islerimi hallediyorum.



    Bu sartlar altinda araba alamam. Imkanim var ancak alamam. 10 yaşındaki çöplük arabalara 50 bin ustu verceek kadar enayi degilim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün açıklanacak yeni ekonomi paketinde ötv indirimi yapılacak filan deniyor.acaba 2.el araç fiyatlarında bir düşüşe neden olur mu böyle birşey olursa sizce? Bende araba almayı düşünüyorum iş için ama bakıyorum Maşallah çöp arabalara 20 30 bin istiyorlar! Böyle olursa bende almam bu arada, konuyu açan arkadaş gibi düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıkçası 25 bin tl lik palio düşünüyordum multijet ama adamlar 16 bin liralık araca 30 bin 33 bin yazmışlar yazık biz parayı sokak 'ta mi buluyoruz bide km leri 200000 aşağı yok yuh yani

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RONNIE

    96model güvenlik donanımı emniyet kemeri ile sınırlı ve kliması olmayan aracım ile idare ediyoruz şu an. Şehiriçi kullanım şartları için yetiyor. Sehirdisi yolculuklar için ise babamın ya da kayınpederin aracını alıyorum. Değiştirmeye kalksam en az 20-30 bin eklemek lazım. Açıkçası gözüm yemiyor o kadar parayı borçlanmak.

    Alıntıları Göster
    Benim donanım ve güvenlik bakımından sorunum yok ama yaşı 13 oldu km 200bine dayandı.Ufaktan masraf açmaya başladı satsam 32 anca eder ama o paraya araba yokDoğru düzgün bi araç alayım dersen en az 50bin cebinde olacak.



    30a verdim diyelim 20de kredi çektim.Bunun kredisini mı ödeyeyim kasko,sigorta,mtv,bakım,yakıt ve olası arızalarına mı para yetiştireyim.Bu ülkedeki otomotiv piyasasına inanamıyorum gerçekten,herşeyimiz zor olmak zorunda sanki.



    Binamızda adam almanya dan gelmiş mesleği kaldırım onarımı ve yeni kaldırım döşeme vs vs işçi orda yani arabası yeni e serisi.Adama araban iyiymiş diyorum al anahtarını gardaşım araba orda para değil diyor.Arastir burda kalma ihtimali varsa al kullan diyor O arabayı burda alan işadamı,bi başkası fransa da küçük bi kasabada dönerci arabası yeni Q7..Bizde arabayı satsak efsane kasa corolla anca alırız veya kuş serisi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mendieta58 -- 10 Ağustos 2018; 18:37:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.