Şimdi Ara

Araba alma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamun Aleyküm arkadaşlar. Megane 2 dci aracım var. Kısmet olursa değiştireceğim. Maksimum fiyat 42000 tl olacak şekilde arabalara bakıyorum. Yol tutuşu iyi olan güvenliği üst düzeyde olan ve 5 -6 yıl sorun çıkarmayacak bir araç bakıyorum. Tavsiyelerinize ihtiyacım var. Dizel araç olmalı. En uygun toyota corolla 1.4d elegantlar var. Nasıl bir arabadır? Yakıtı nasıldır? Performanslı kullanmam aracımı. Düz yolda maksimum hızım 120 dir. 120 ile giderken anlık ileti de kaç litre yakar? Megane 2 dci de 110 ile giderken yaklaşık 4 lt-4.5lt arasında değişiyor.

    Yorumlarınız bekliyorum kardeşlerim. Herkese hayırlı günler diliyorum.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: morbid07

    Selamun Aleyküm arkadaşlar. Megane 2 dci aracım var. Kısmet olursa değiştireceğim. Maksimum fiyat 42000 tl olacak şekilde arabalara bakıyorum. Yol tutuşu iyi olan güvenliği üst düzeyde olan ve 5 -6 yıl sorun çıkarmayacak bir araç bakıyorum. Tavsiyelerinize ihtiyacım var. Dizel araç olmalı. En uygun toyota corolla 1.4d elegantlar var. Nasıl bir arabadır? Yakıtı nasıldır? Performanslı kullanmam aracımı. Düz yolda maksimum hızım 120 dir. 120 ile giderken anlık ileti de kaç litre yakar? Megane 2 dci de 110 ile giderken yaklaşık 4 lt-4.5lt arasında değişiyor.

    Yorumlarınız bekliyorum kardeşlerim. Herkese hayırlı günler diliyorum.

    sorunuzdan anlıyorum ki vectra c2 (2008) tam size göre.bu arada size şunuda söyliyeyim bi kıyaslayın o modelde hangi araç vectranın karşısına geçebilir.? vectra düşünürseniz yardımcı olabilirim..




  • rapid nasıl olabilir acaba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.