Şimdi Ara

Araba alıcam sizce hangisi acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 15 gündür araba bakıyorum. İlk arabam olacak. Normalde otomatik bakıyordum ama bütçeme göre olan otomatiklerin kilometresi çok yüksek olduğu için ve yaşı çok fazla olduğu için güven vermemeye başladı bu yüzden manuel de bakmaya başladım. Bu arada İstanbul’da ancak günde 6- 7 km mesafede kullanacağım. Yani uzun yol yapmam ve tek yaşayan biriyim yani Aile aracı olarak bakmayın Şimdi iki seçeneğim var. Açıkçası arabanın tipi de tatlı olsun istediğim için bu ikisini içime sindirdim. Ama yine de kararsızım.

1. Nissan micra 2007 model full boyalı, değişenleri varmış ama arkadaştan alıcaz o da bilmiyor ekspere sokun sorun yok diyor. Araç 170.000 km de otomatik vites. Sanayide bi gösterdik tanıdığın olduğu için. Usta yasına göre motoru 10 üzerinden 6 dedi iyi dedi. Alınır dedi
    2. opel adam glam 2013 model çamurlıklarda boya var onun haricinde boyasız değişensiz. Sunroof deri koltuk gibi güzellikleri var. 100.000 km de manuel. Henüz baktırmadık ama kazası falan yok zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcdonaldd -- 23 Ekim 2025; 18:35:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaştan alacağınız için, onun da arabasının durumundan haberi olmadığı için (!), arabasının motoru bitik olduğu için, arabası 6 sene daha yaşlı olduğu için Opel’i tercih ederdim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.