Şimdi Ara

Ara vermek mantıklı mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son verdiğim aradan bu yana 8 aydır aralıksız haftada 4 gün spor günlük 130-200 gram proteinimi alıyorum ilk 5 ay sağlam ilerleme kaydettim kasları parçaladım , temizledim ben genelde full body veya upper lower savunurum , ilk 3 ay full body çalıştım sonra 4 ay da upper lower çalıştım son 1 aydır da split giriyorum ama son 2 aydır adam gibi gelişmiyorum kollar 2 ay önce sıcak kasılı 43 tü şimdi 42.5 göğüs aynı 109.5 omuz aynı 124 şimdi bi ara vermek mantıklı mı 10 gün felan gibi bilemiyorum vücudu tekrar kas inşa etmeye nasıl ikna edicem boşa antreman yapıyormuşum gibi geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hayat senın hayatın kararı sen verirsin

Bana kalırsa 1 yılını doldurdukdan sonra 1 hafta ara verebilirsin

benim düşüncem bir yerden sonra gelişmemesi yani zor gelişmesi kasların.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CooperTime

Son verdiğim aradan bu yana 8 aydır aralıksız haftada 4 gün spor günlük 130-200 gram proteinimi alıyorum ilk 5 ay sağlam ilerleme kaydettim kasları parçaladım , temizledim ben genelde full body veya upper lower savunurum , ilk 3 ay full body çalıştım sonra 4 ay da upper lower çalıştım son 1 aydır da split giriyorum ama son 2 aydır adam gibi gelişmiyorum kollar 2 ay önce sıcak kasılı 43 tü şimdi 42.5 göğüs aynı 109.5 omuz aynı 124 şimdi bi ara vermek mantıklı mı 10 gün felan gibi bilemiyorum vücudu tekrar kas inşa etmeye nasıl ikna edicem boşa antreman yapıyormuşum gibi geliyor.

6 ayda bir 1 veya 2 hafta ara vericeksin yada antremanının zorlugunu düşürüceksin yada hiç gitmiceksin

Detayli video;https://www.facebook.com/Vucut.Tv/videos/774777979316169/

• nightwax kullanıcısına yanıt
    E bari bugün son bi göğüs antremanıma gideyim sonra 1 hafta 10 gün gibi ara vereyim splitte devam sonra umarım faydası olur bide zaten kış boyunca define kaldım bulk yapmadım adam gibi yani 3 4 kilodan fazla almadım biraz bünye de rahatlamış olur.

• Yapman gereken en dusuk volumelu en minimalist antrenmani secip haftada 3 gun 40 dakika dinlene dinlene hayatini hic etkilemeden kafan vucudun rahat sekilde guc odakli bir calismaya girmek. Kac kaldirdigini sormuyorum iki aydir vucudun gelismedigine gore dusuk agirliklardasin. 8 ay yapmak icin ciddi disiplin gerekir en onemli sey sende var gerisi kolay once dedigim sekilde bikac ay calis cunku gelismemenin nedeni dusuk agirlik kaldirman kendine guc yuklerken eskisine gore hic calismamis gibi olup dinleneceksin de sonra istersen yuksek volume'e devasa agirliklarla donus yaparsin.

• deload arada ver net. progression varsa gelişim de durmaz öyle
  • Doğrudur güç kaybı da oldu decline de smithe 45 ya da 50 takıyordum git gide düştü bugün 30-30 zorladı beni , benim aralıksız 8. ayım hocam totalde oldu bir 5 sene ara vere vere biraz da kız meseleleri canımı sıktı şu ara motivasyon da düşük ama neyse 1 hafta bi rest çekeyim sonra vereyim gazı zaten iyice definasyona girmeyi planlıyodum şu 1 hafta diyeti de 80 gram proteine çekerim yıllar oldu çikolata yemeyeli , künefenin felan tadını unuttum yahu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.