Şimdi Ara

Ara vermek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 11im ygs lys karisik gidiyorum. 11in derslerini lys kitaplarindan cozuyorum daha dogrusu. 15 tatili full calisarak gecirdim yorgun hissediyorum ama calismasam da vicdan azabi cekiyorum nedense.2 hafta calisip 1 hafta ara vermek nasil olur? Dusunceleriniz?
    Edit : troller baska konulara lutfen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azernaxh -- 6 Şubat 2017; 18:1:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Upss

• Hocam sen saçmalik diyebilirsin ama hicbir zaman yasam kosullarim hakkinda bilgi sahibi olamayacakskn istedigini dusunebilirsin. Saygisizlik etmek istemem ama yardim etmeyeceksen sacmaligimla ugrasmak istemiyosan lutfen git..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azernaxh -- 6 Şubat 2017; 19:4:19 >
  • sınavı çok ciddiye alıyorsan çalışmadığın günler vicdan azabı çekmen normal, ama daha 11 den bu kadar sıkarsan çok erken cortlar ve psikolojik sıkıntılar yaşamaya başlarsın. tatilide programla örneğin dediğin gibi 2 hafta çalışıp 1 hafta yatabilirsin ama bunu kesin yapacaksın kesin ders çalışacak kesinliklede tatil yapacaksın. yada haftada 5 gün kesin ders çalışma 2 günde kesin tatil. ama kesinlikle kendini yorma, rahat ol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seul contre tous

burada ygs sınavına sayılı gün kalmış insanlar var kimse senin saçmalıkların ile uğraşmak zorunda değil daha on birinci sınıfsın

Aklımdan geçenleri yazmış

• zülfikarr kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim yardimin icin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazın gel
  • 9.Sınıf öğrenciside ygs öğrencisi 12'de ayrım yapıcaksanız parazit yapmayın girmeyin madem konulara Hocam size tavsiyem 11'i sıkı tutun yazın ygs halledilir eğer temeliniz varsa ki vardır zaten bu kaygınız bulunduğuna göre 9-10'u boş geçmemişsinizdir
  • baris7777 B kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim cevabiniz icin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.