Şimdi Ara

AR.Drone sıfır drone 1000 lira

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Hizmet Türü #Nakliyat
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yarışmadan drone kazandım. baktım fiyatı 1.100 lira bende 1000 liraya satmaya karar verdim. Drone'lar ile ilgilenenler hiçin harika. belki pazarlık yaparım ama çok inemem
    İlgilenen PM atsın
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
     AR.Drone sıfır drone 1000 lira AR.Drone sıfır drone 1000 lira AR.Drone sıfır drone 1000 lira AR.Drone sıfır drone 1000 lira AR.Drone sıfır drone 1000 lira

    İlgili bilgiler :
    AR.Drone cep telefonu ve tablet gibi mobil cihazlarla kumanda edilebilen dünyanın ilk dört pervaneli Wi-Fi helikopteridir. AR.Drone aynı zamanda üzerindeki kameralar sayesinde Arttırılmış Gerçeklik (Augmented Reality) destekleyen uçan bir video oyunudur.

    İç ve Dış Mekan Uçuşu İçin Tasarım
    Pervaneleri saran iç mekan gövdesi AR.Drone'a kapalı mekanlarda olası hasarlara karşı maksimum koruma sağlıyor. Üç farklı renkte tasarlanan özel biçimli dış mekan gövdesi ise dış mekan uçuşlarında rüzgar alanını azaltarak AR.Drone'a daha iyi manevra kabiliyeti veriyor.

    Dahili İki Kamera
    AR.Drone 2.0'ın önündeki geniş açı 720p HD kamera renkleri ve diğer AR.Drone'u algılayarak Arttırılmış Gerçeklik video oyunları oynanmasını sağlıyor. Alttaki diğer kamera ise hız ve yükseklik ölçerek stabil bir uçuş sağlıyor. Her iki kameranın görüntüsü de anında elinizdeki mobil cihazın ekranına aktarılabiliyor. Bu görüntü resim veya video olarak kaydedilerek kolaylıkla sosyal paylaşım sitelerine aktarılabiliyor.

    Kolay Sezgisel Pilotaj
    AR.Drone oto pilot sayesinde otomatik iniş ve kalkış yapar. AR.Drone'un kumanda yazılımı mobil cihazınızın ivme olcer ve cayroskop özelliklerini algılayarak vücut hareketlerinizle helikopteri yönlendirmenizi sağlar. Kontrolu bıraktığınız anda ise yine oto pilot sayesinde havada olduğu yerde asılı kalır.

    Arttırılmış Gerçeklik Oyunları
    Mobil cihazınıza AR.Drone için çeşitli uygulamalar indirerek tek ve iki kişilik gerçek ve sanal dünyayı birleştiren oyunlar oynayabilirsiniz. Örneğin diğer AR.Drone'a sanal roketler göndererek it dalaşı sonucunda onu düşürerek oyunu kazanabilirsiniz.

    Parrot tarafından geliştirilmiş benzersiz AR.Drone oyunları ile ilgili detaylı bilgi için lütfen logolara tıklayın.

    Çoklu Cihaz Uyumluluğu
    iPhone / iPad / iPod Touch (Apple OS)
    Android işletim sistemli dokunmatik ekran telefonlar


    AR.Drone ve AR.Drone 2.0 Arasındaki En Önemli Farklar
    HD Kamera:
    720p HD ön kamera sayesinde yüksek kaliteli resim ve video kaydetme imkanı sağlar. Kaydedilen resim ve videolar yeni ve kullanımı kolay AR.FreeFlight 2.0 uygulaması sayesinde sosyal paylaşım sitelerine anında aktarılabilir.

    Daha Dayanıklı Gövde:
    1. Jenerasyon AR.Drone'un zayıf noktaları tespit edilerek AR.Drone 2.0'ın gövdesi kuvvetlendirildi. Ön HD kamera kuvvetlendirilmiş kapalı mekan kabini ve orta çapraz sayesinde tam koruma altında.

    Suya Karşı Dayanıklı:
    AR.Drone 2.0'ın tabanındaki elektronik parçalar su geçirmez film ile kaplıdır. Bu sayede AR.Drone 2.0 suya inebilir. AR.Drone 2.0'ı karda veya çiğli bir sabahta hiçbir problem yaşamadan uçurabilirsiniz.

    Takla:
    AR.Drone 2.0'a özgü bu sıra dışı hareket parmağınızın basit bir dokunuşuyla artık mümkün!

    Kusursuz Denge:
    1. Jenerasyon AR.Drone'da 6 metre ile sınırlı otomatik stabilizasyon özelliği AR.Drone 2.0 ile tarihe karışıyor. Otomatik stabilizasyon artık her yükseklikte aktif.

    Tam Kontrol Pilot Modu:
    Parrot patentli, AR.Drone 2.0'a özgü bu özellik uçan cihazlar alanında çığır açacak nitelikte. Bu özel pilotluk modu sayesinde kullanıcı, AR.Drone'un duruş yönüne aldırmadan telefonunu hangi yöne yatırırsa AR.Drone'u o yöne doğru hareket ettirebilecek.

    USB Girişi
    AR.Drone 2.0'a özel USB girişi sayesinde USB belleğe video kaydı yapmakta mümkün.

    Paket İçerik:
    1 AR.Drone 2.0
    1 Kapalı gövde
    1 Açık gövde
    1 Şarj Cihazı
    1 Pil 1000 mAh


    AR.Drone bir oyuncaktır ve diğer tüm oyuncaklar gibi garantisi yoktur. Bu ürün üretim kaynaklı arızalar haricinde garanti kapsamında değildir. Ürünün doğası gereği çarpma ve düşme durumunda oluşabilecek arıza ve hasarlar yedek parça tedarik edilmek suretiyle kullanıcı tarafından tamir edilerek giderilebilir.

    AR.Drone 2.0 sıvı temasına karşı dayanıklıdır. AR.Drone 2.0'ı karda veya çiğli bir sabahta hiçbir problem yaşamadan uçurabilirsiniz. AR.Drone 2.0 suya düşerse bozulabilir. Suya düşen bir AR.Drone 2.0'ı kurtarmak için helikopteri hemen sudan çıkartıp pilini sökmeli, AR.Drone'u tatlı su ile durulamalı, saç kurutma makinesi ile kurutup bir gün süresince kurumaya bırakmalısınız. Suya düşen AR.Drone'un kurtarılabilme ihtimali AR.Drone'un suda kalış süresine göre değişkenlik gösterebilir.

    https://www.youtube.com...d6mkPc&feature=youtu.be



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Desider.org -- 31 Mayıs 2015; 15:37:37 >



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.