Şimdi Ara

AQUASIS Deluxe Resort & Spa (Didim) İncelemesi (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
328
Cevap
14
Favori
38.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Burasi kesinlikle cocuk dostu bir otel aquaparki muhtesem cicuklar icin bir tane kucuk aquapark gibi havuzvar bir tanede buyuk bir ayri sig cicuk havuzu var. cocuk klubu cok guzel imza ile teslim aliyorlar cicuklari kendi cikabilir yada cikamaz diye yaziyirsunuz bir cok yerde bu sekil sorumluluk kabul etmesler girem cikar vs ancak luks tesislerde vardir burda da var bu imzali teslim alma verme uygulamasi gizunuz arkada kalmaz kesinlikle. Ici de epeybuyuk top havuZuvs sinema falan var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mefa

    İyi günler Bayram'dan sonra otele gelmeyi düşünüyoruz 6 ve 2 yaşındaki çocuklarımız için bu oteli tercih edicez Aqua parkları yeterli ve eğlencelimi birde 2 yetişkin 2 çocuk 2400 tl gibi bir rakam isteniyor blokajı otele ait oda diyor bu fiyata bu otele gidilirmi sizce memnun kalırmıyız

    Kac geceye bu fiyat isteniyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: esrako



    Simdilik aklima gelenler bunlar sorusu olan varsa yanitlayabilirim

    merhaba, ets de otel bilgilerinde herşey dahil konsept akşam yemeği ile başlar diyor. otele giriş yapılan gün akşama kadar ücretlimi oluyor yeme içme falan?
  • Yok oyle birsey kagit ustunde oyle yazar sabah 9 da geldik herseyi kullanmaya basladik sadece oda yi 2 den once alamiyirsunuz ve bu pek cok yerde boyle sadece burada degil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • epamuk E kullanıcısına yanıt
    4 gece icin 2400 isteniyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar otelde konaklayanlara bir sorum olacaktı. Otelde tesettürlü diye tabir ettiğimiz kapalı mayolu bayanlara rastladınız mı.Malesef bazı otellerde havuza almama gibi bir durum söz konusumuş.
  • fenerliyizbizler F kullanıcısına yanıt
    Ben rastladim, giren vardi. Bastan asagi sanirim hasema denilen kapali kiyafeti giyiyorlardi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • epamuk E kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler ilginiz için
  • Otelde yakin zamanda konaklayan kisiler son izlenimlerini yazabilirmi acaba, ruzgar devam ediyormu acaba .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz ailecek 27 Haziran - 3 Temmuz arasında konakladık. Bize de bir güzellik yapıp Junior Suite vermeleri şahane oldu. (Sanırım erken rezervasyon yapanlara bu jesti yapmaya çalışıyorlar. Bu forumdan bazı arkadaşlara da yapmışlardı) Oda inanılmaz genişti. 2 Adet üçlü koltuk, 1 tekli koltuk, 1 tek kişilik yatak ve 1 çift kişilik yatak vardı odada.

    Genel olarak otelden çok memnun kaldık diyebilirim. Yemeklerde fazla çeşit olmadığı doğru, ama kırmızı et çıkmıyor gibi bir durum yaşamadık.
    Hatta 1-2 gün kırmızı ete doyduk diyebilirim. Şunu mutlaka söylemeliyim ki, yemekler çok lezzetli. (Snack'ler dahil) Ana restoranda çoğu masaya buzluk içinde şişe şarap da konuyor.
    Minibar her akşam 18:00 gibi yenileniyor.

    Havuzlar devasa ve şezlong sıkıntısı yok. Denize sadece 1 kere girdik ama, denizi güzel. Plajı elden geçirmeleri lazım, tam hazır bulmadım.

    Merak edenler için, bizim gittiğimiz hafta sürekli rüzgar vardı. Ama sadece 1 akşam çok rahatsız etti, üşüdük hatta.
    Ama onun dışında rahatsız edecek derecede bir rüzgar yoktu.

    Mini Club olayının da hakkını vermişler. Çocuklar çok eğleniyor. (Bir etkinlikte biz bile katıldık)
    Zaten otel çocuklar için baya emek vermiş, bu çok belli. Çocuk havuzu bence otelin en keyifli yeriydi.

    Akşamları amfi tiyatrodaki programlar dışında, havuz başında da programlar yapıldı. Canlı müzik vs. Ve hepsi de çok iyiydi.
    Pool Bar'da oturuyorsunuz, içkiniz, çereziniz vs masanıza geliyor. Size sadece müziğin ve sohbetin tadını çıkartmak kalıyor.

    Otelin gördüğüm bazı eksiklikleri de şunlar;

    - Didim'e ulaştıktan sonra hiç tabela yok. Biz yarım saat fazladan dolaştık ve birilerine sorarak ancak bulabildik oteli.
    - Otelin otoparkı kapasiteyi karşılayamıyor. Arabaları alıp otel dışında yola vs koyuyorlar. Gidip dışarıda aracınızı arıyorsunuz tabi bir ihtiyaç olursa.
    Otoparkta boş yer olursa içeri de alınmıyor dışarıdakiler. Ben boş yeri görünce gidip kendim alıp getirdim arabamı içeri.
    - House Keeping işi biraz daha sıkı tutulabilir. Değişim için bıraktığımız bornozların yenisi gelmedi biz çıkış yapana kadar misal. Odalar da biraz üstün körü temizleniyor gibiydi. Ama kirli diyemem.

    Tüm bunlara bakınca, yine erken rezervasyon ile aynı tutarlara gelirse tercih edeceğiz gibi. Ufak şeyler dışında çok memnun kaldık.




  • fettah kullanıcısına yanıt
    Didim genelde ruzgar alır. Otelin bulundugu konum itibariyle cevresinde hicbir yapilasma olmadigindan ruzgardan en fazla etkilenen yerlerden biridir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rüzgar bu sıcaklarda dezavantaj olmaktan çıkmış avantaja dönüşmüş durumdaydı bir gram terlediğimi hatırlamıyorum müthiş havası var.
    odaların biraz üstünkörü temizlendiği doğru fakat uyarıda bulunursanız temizlikçi kadınlar hemen gereğini yapıyorlar.
    benim gözlemlediğim eksiklik otel hakkında odalarda bir anket bulunmaması örneğin oda temizliğinden memnun musunuz? şikayetçi misiniz? yada kimden şikayetçisiniz veya hizmetlerden memnun musunuz? değil misiniz? veya otelde gördüğünüz eksiklikler nelerdir? gibi çoğaltılarak sorular yönetilse otel yönetimi biraz daha rahatlayacak ve seneye ona göre kararlar alacak ve memnun olmayanlara daha kaliteli daha iyi hizmet verecektir. Bu arada gözlemlediğim kadarıyla çalışanlar olağanüstü bir özveriyle çalışıyorlar nerede işler yoğunlaştı oraya koşuyorlar hepsine bize güzel bir tatil yaşattıkları için teşekkür ediyorum. dediğim gibi kat görevlisi kadınları uyarırlarsa oda temizliğinden de şikayetçi olunmaz. saygılarımla




  • Alacart restorant hakki olanlar geldiklerinde rezervasyon yaptirin. 1 hafta dolu diyorlar, yer bulamayabilirsiniz.
    Alacarte restarant in yemekleri guzeldi. Hakkiniz varsa kullanmanizi oneririm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkese merhaba, bizde ailecek 11-17 temmuz arası oteldeydik. izlenimlerimi paylaşmak istiyorum.
    öncelikle otele giriş tek kelime ile rezaletti, yeterli eleman yok.. öyle ets nin sitesinde yazdığı gibi kapıda karşılama falan hikaye. resepsiyonda bile kuyruğa girip sıra bekliyorsunuz. belkide bizim tarihlerde kalabalıktı bilemiyorum ama çok karmaşık düzensiz bir ortam vardı. eşimle şok olduk. 13 gibi otele geldik. 15:30 gibi odamızı zorla teslim aldık. bu sürede belki 10 kez sorduk ne oldu oda diye... valizleri alan yok,ilgilenen yok. acayipti yani. herkez söylenip durdu böyle rezillik görmedik diye...
    giriş faciasından sonra odamıza çıktık. bizimkisi standart deniz manzaralı odaydı. ana binada. yeterli bir odaydı. oda da rahat ettik. sıkıntılı bir şey yoktu.

    otelin alanı çok geniş, ferah.havuzlar mükemmel diyebilirim. 6 ve 3 yaşında 2 çocuğum çok eğlendiler çocuk havuzlarında. ama bilmiyorum teknik bir sebebi varmıdır hem çocuk hemde büyük aquaparklardaki suyu sadece 10:00-12:00 ile öğleden sonra 14:00 ile 16:00 arası açıyolar. diğer saatlerde kapalı oluyor. halbuki sen aç isteyen isteği zaman oynasın. özellikle çocuk havuzundakini niye kapatıyolar anlamadım. saat 17 de ne güzel güneş azalmış çocuklar rahattça oynuycak ama sular kapalı.
    otelin denizi bildiğimiz didim denizi değildi malesef....normalde didim de deniz çok berraktır. içi cam gibi görünür.(ben görmedim ama tatilini hep didimde geçiren ve bu sene bu oteli tercih edenlerin söylediklerine göre ) ama otelin denizi çok bulanık ve dalgalıydı.çok az bölümü kum. oda normalde taşlı ,sonradan üzerine kum dökülmüş. oda çok olmamış. denizdeki taşları temizlemişler biraz oda denizi bulanıklaştırmış. zten yine ets de yazdığı gibi değil anca 100mt falan yapabilmişler oda tam olmamış yani...

    aktiviteler çok güzledi,animasyonlar iyiydi. çocuklar eğlendi genelde.

    gelelim otelin en kötü kısmına . yeme-içme....
    resmen 1 hafta aç dolaştık desem abartmış olmam.midemizi sırf içecekle doldurduk gibi bir şey oldu. hem yemek çeşidi çok azdı bence, aynı yemekleri bir kaç yere koyarak çeişt varmış gibi göstermişler ama öyle değildi. geneli tavuk hindi ağırlıklı idi. kırmızı et 1-2 sulu yemekte oluyordu sadece. birde adına köfte dedikleri benim ne olduğunu bilemedğim resmen yanık acımsı bir tadı olan kıyma yumağı vardı birde.
    ya arkadaş çorba bile kötü olabilirmi yaa. ya bunu knor hazır çorbadan yapsan bile az çok yenir. burda kaç defa aldım bari çorba yiyelim diye ne mümkün....inanın yemek vakti geldimi strese giriyoduk resmen ne yiycez diye..gündüz hamburger (ki oda çok kötü idi kocaman ekmeğin ortasında ufacık köfte ) pizza (fena değildi) idare etmeye çalışıyorduk. akşam yemekleri tam işkence oluyordu. kahvaltıda aynı şekilde çeşit yok. aynı peynirleri kare küp farklı farklı kesmişler koymuşlar. ya kornfleks dedikleri sütlü gevrekte bile 3-4 çeşit vardı sadece...kahvaltıyı genelde tostla idare ettik. birde fırın vardı orda sıcak yapıyordu usta oda iyiydi. sıcak ekmekle teryağı ile yedik....benim çocuklarımın iştahları çok iyidir. onlar bile yiyemediler. 6 yaşınaki oğlumun 2. gün tabağındaki büyük bir hevesle aldığı 5-6 çeşit pastanın tatlının tatlarına birer çatal baktı.ikinci çatalı yiyemedi ve sonra yemek yorumu şu oldu : baba niye bunların hiç tadı yok?hepsi çok kötü....artık siz karar verin.biz alkol kullanmıyoruz. genelde ilk 2-3 gün sprite içtim. acayip bir tadı vardı. bir türlü anlayamadım. sonra odadaki mini bardaki sprite kutusunu yemeğe götürüyordum artık en azından kutulu ne olduğu belli diye....yine çocuklarım hiç bir meyve suyunu, içeçeği içemediler. ayranla idaree ettiler hep...
    ve gidenler görmüştür hemen herkez şikayetçi idi. ben bizzat şahit oldum. epey kilolu bir adam artık dayanamdı demkki aşçıya epey bi söylendi 2 gündür açım ben diye.

    rüzgar konusunda ben iyiki var diyorum. hiç bunalmadık. hava sıcak ama bunaltıcı değildi .rüzgar olmasa çok bunaltıcı olurdu bence. o yüzden şanslıydık.

    personel genelde asyalı, ellerinden geleni yapıyolar. güler yüzlüler. ama yeterli değiller.servsiler çok geç geliyor. ama bu ilgisizlikten değil. adamlar nefes almadan çalışıyolar ama yetişmiyor. hakklarını yemeyelim...işletme sıkıntılı..niye eleman artışı yapmıyorsa...

    bir çaysever olarak sıkıntılıydım. onuda özellkle belirteyim. malesef çay zevkimiz 1 hafta olamadı. ama sanıırım bu tür yerlerin hepsi bu şekilde genelde...

    bu şekilde 1 hafta geçti...çıkışta da yine ets turda yazan arabaya soğuk su falan gibi uğurlama falan hikaye...güle güle diyen bile yoktu...

    bu bizim ilk tatilimizdi. eşim gitmeden ilk tatilimiz ne olsa beğeniriz zaten çok üst düzey bir yere gitmeye gerek yok, ucuz bir yere gitsekte olur diyordu. bende bu oteli bu forumdan öğrenip özellikle çocuklar için gidelim dedim. ama malesef ilk tatilimiz fiyasko oldu. bu otele bir daha gidermiyim asla... çok uyguna bile olsa gidilmez bence ...f/p olarakta bence başarılı değil. inanın aç gezdik....

    epey yazdım aklıma gelenleri ...herkese iyi tatiller....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi almost -- 19 Temmuz 2016; 12:48:18 >




  • 2 yetişkin 2 çocuk 5 6 yaşları 1 hafta fiyat ne tutuyor bu otelde herşey dahil ?
  • Göl evleri aile odaları 1+1 olan odalar zemin katta direk havuza erişimi olan odalar mı?giden arkadaşlar cevaplayabilir mi?
  • Oteller hakkında ki kisisel yorumların farklı olmasını anlıyorum ama böyle 180 derece farklı olmasını bir türlü anlamlandıramıyorum bir otelin booking veya tripadvisor den yorumlarına bakıyorum biri "muhteşem "demiş 5yıldız vermiş diğeri" rezalet " demiş 1yıldız vermiş aynı otel aynı dönem bu kadar fark olmasının nedeni nedir ?yorumluyanların kişisel beklentilerden, olaylara farklı bakmaları ve zevk farklılıklarıyla açıklanabilirmi? özellikle gecen sene yorumları okumaktan kafayı yemiştim, Bu otelde de durum aynı galiba artık otel yorumlarını pek dikkate almıyorum en iyisi gidip görmek yaşamak ...
  • merhaba ben de eşim ve 7 yaşındaki oğlumla daha önceden satın aldığımız için tatile gittik
    otele navigasyonla gitmeye çalışmayın sizi sahile yönlendiriyor ve oteli gördüğünüz halde yol olmadığı için gidemiyorsunuz yaklaşınca birine sorun ya da bim var yakında onu işaretleyin bimin önünde direkt gittiğinizde otelin tabelası gözüküyor.
    otele gelince biz 18 temmuzda giriş yaptık yıllık izinler iptal edildiği için de 20 sinde çıkış yaptık.
    gittiğimiz tarihte ets tur görevlisi bizi karşıladı soğuk ikramlarımızı aldım bavullar sunset beach odamıza kadat mini bir araçla bizimle beraber götürüldü. bizim kaldığımız oda konum olarak güzeldi havuza . restorana yakındı önünde güneşlenmek için kendi şezlongu vardı . rüzgar 24 saat var bazen sabah erken saatlerde ve geceleri üşütebiliyor özellikle öocuklara dikkat etmek gerek. havuzu yeterli şezlong bulma bazen sıkıntı olabiliyor ama saat 9 gibi gittiğinizde de yer bulabiliyorsunuz. kaldığımız oda özellikle duş kısmı çok saçmaydı su banyonun içine doğru akıyor, odada rutubet gibi bir koku vardı işçilikse sanki yetiştirmek için alelacele yapılmış gibi yeni otel gibi değil .
    yemeklere gelince bu ağız tadı ve zevk meselesi evet çeşit diğer otellere göre az ama ben ve ailem hiç aç kalmadık belli saatlerde yoğunluk oluyor ama ilgileniyorlar sizinle . kırmızı et yemeği de mutlaka en az 2-3 çeşit var. aqua park belli saatlerde açık tümgün açık olmamasının sebebi aquaparkda bir sürü görevli çalılıyor kaza olmasın diye . yukarıda her kaydırağın başında bir görevli olması gerek yoksa uyarın benim başıma ufak bir kaza geldi bu yüzden çocuklar için tehlikeli olabilir.
    beğendin mi tekrar gidermisin derseniz sırf rüzgarı için düşünmem gitmeyi. verdiğiniz fiyatta önemli ben kasım ayında almıştım sezonda fatklı alternatiflerde düşünülebilir bence. umarım faydalı olmuştur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkdaşlar MErhaba,

    Eşim Devlet Memuru olduğu için malum olaylardan dolayı izinleri iptal edildi.
    Tatile gidememe durumumuz yüksek. En kötü ihtimal iptal sigortası ile iptal edebilirim ama satın almak isteyen olursa sezon fiyatlarından daha uyguna satabilirim.

    28 Ağustos Giriş - 6 Eylül Çıkış / 9 gece / 2 yetişkin 2 çocuk için satın (iptal sigortası dahil) almıştım.
    Satın alınan oda Sunset Beach odadır.
    Eğer bu tarihlerde gitmek isteyen olursa şuan ki fiyatlardan daha uygun fiyata veririm.
    ETS Tur ile görüştüm kişi adları belirtilip otele söylenirse devir işlemi yapıldığını ifade ettiler.

    Konu hakkında özel pm ile iletişime geçebilirsiniz.

    Syg.
  • Su an oteldeyim. Olumsuz yorumlara itibar etmeyin bence. Otel fena degil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.