Şimdi Ara

APU A8 Sisteme Ram Takviyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar elimde apu a8 5600k işlemci gskill 4 gb ramı olan bir sistem var. Bir 4 gb daha ram eklemek istiyorum zamanında araştırdığımda eklersem iyi sonuçlar elde edebileceğimi buldum. H1Z1 adlı oyunda fps 30-40 civarı iken birden şehir içinde veya çatışmada düşüp geri çıkıyor yani frame drop oluyor. Şu anda 2 sorum var sizce 93 tl olan GSkill 4gb ramı alırsam bu tip sorunları çözebilirmiyim? Birde PSU bir ram takviyesini daha kaldırır galiba değilmi??

• bir 4gb ram daha al ama tamamen aynı rami al elindekinin daha sonra ramlere ve işlemciye overclock yap performans ciddi biçimde artacaktır... :)

Ramleri min 1900-2000mhz yap cl11-12 gibi değerlerde

Msi afterburner gibi bir programlada gpu clock yükseltebilirsin

Performans oldukça artacaktır ortalama 55-60fps ile oynayacağını düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinayet13 -- 19 Ocak 2016; 19:23:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinayet13

bir 4gb ram daha al ama tamamen aynı rami al elindekinin daha sonra ramlere ve işlemciye overclock yap performans ciddi biçimde artacaktır... :)

Ramleri min 1900-2000mhz yap cl11-12 gibi değerlerde

Msi afterburner gibi bir programlada gpu clock yükseltebilirsin

Performans oldukça artacaktır ortalama 55-60fps ile oynayacağını düşünüyorum

Overclock yapmayı biliyorumda bu soğutucular ve kasayla fazla overclock kaldırabileceğini düşünmem 1866 mhz çıkartmayı düşünüyorum ama..
  • Hiçbişey olmaz biliyosan sıkıntı yok Ramler için ekstra soğutucuya ihtiyacın yok frekansla beraber cl süresini arttırırsan ısınma ortaya cıkmaz 2000-2133mhz cl12 gibi bir değerde çok rahat çalışıyor gskill bellekler çok faydasını göreceksin...

İşlemciyi abartmana gerek yok 300-400mhz arttır bırak

Gpu'yuda istediğin kadar arttır nereye kadar gidiyosa çok ısınmaya sebep olmuyor gpu arttırma
  • cinayet13 kullanıcısına yanıt
    Hocam birkaç gün içinde alacagım ramı aldıgım zaman size overclock olayında bazı sorular sorabilirim ram ocsi zaten kolay da takıldıgım biryer olursa sorarım yardımınız için teşekkür ederim :))
  • Rica ederim :)
  • quote:

Rica ederim :)

Hocam rahatsız ediyorum ama bu ramı aldım ekran kartına 2 gb verdim. Galiba ocyide yaptım da tam anlamadım oc yaptımmı yapmadımmı diye bir bakarmısınız:

APU A8 Sisteme Ram Takviyesi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    i5 760 işlemci, anakart ve ram
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1874mhz'e yükseltmişsin dual channel ve cl11 değerinde gayet güzel ordaki rakamı 2 ile çarparsan kaç mhz'e yükselttiğini görebilirsin :)
  • quote:

1874mhz'e yükseltmişsin dual channel ve cl11 değerinde gayet güzel ordaki rakamı 2 ile çarparsan kaç mhz'e yükselttiğini görebilirsin :)

Teşekkürler hocam birde birşey soracam bu sıcaklık değerlerinin ne kadar olması iyi olur
  • İşlemciden bahsediyosan 65 dereceyi limit olarak gör :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.