Şimdi Ara

appstore hakkında soru?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler benım 500tl limitli kredi kartım varda sanal kart oluşturamadım suan bi türlü zaten 5 6 dolarlık bi uygulama indirecegim bu kartı kullanmalımıyım yada ne biliyim fazla para çekerlerse itiraz edebiliyormuyum ne yapmalıyım? biraz tırsıyorumda bu konularda

• uygulama içi güncellemeleri kapattıktan sonra hiç problem olmaz benim 5000 limitli kartımı kullanıyorum şimdiye kadar hiçbir problem yaşamadım...
  • Fazla ücret almazlar, deneme amaçlı çekilen bir ücret olabilir onu da iade ediyor firma. Anelka10'un dediği gibi uygulama içi alımları kapatırsanız, istemsiz harcamaları da engellemiş olursunuz:

Ayarlar > Genel > Kısıtlamalar > Uygulama içi satın almayı kapatın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1megabayt

Fazla ücret almazlar, deneme amaçlı çekilen bir ücret olabilir onu da iade ediyor firma. Anelka10'un dediği gibi uygulama içi alımları kapatırsanız, istemsiz harcamaları da engellemiş olursunuz:

Ayarlar > Genel > Kısıtlamalar > Uygulama içi satın almayı kapatın.

Hocam bu bahsettiğiniz sınırlamalara girdim ama hiç bir ayar değiştirelemiyor. Sınırlamaları etkinleştir diyince şifre istiyor ama ben öyle bir şifre de koymadım ama?
  • Şifre mi istiyor yoksa şifre belirlemenizi mi istiyor? Eğer "Etkinleştir" seçeneğine tıkladığınızda şifre ekranı geliyorsa sizden şifre belirlemenizi istiyordur, zaten (eğer kolay şifre etkinse) 4 haneli şifreyi belirledikten sonra onaylamanız için tekrar soracaktır.

Eğer "Sınırlamalar" menüsüne girmeye çalıştığınızda şifre soruyorsa daha önce bir şifre belirlenmiştir bu durumda cihaz sahibi olarak sizin biliyor olmanız gerekli :).
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.