Bildirim
appstore hakkında soru?
Xiaomi Mijia Elbise Tüy ve Tiftik Toplama Cihazı (Xiaomi Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B082VD839K
geçen ay paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
uygulama içi güncellemeleri kapattıktan sonra hiç problem olmaz benim 5000 limitli kartımı kullanıyorum şimdiye kadar hiçbir problem yaşamadım... -
Fazla ücret almazlar, deneme amaçlı çekilen bir ücret olabilir onu da iade ediyor firma. Anelka10'un dediği gibi uygulama içi alımları kapatırsanız, istemsiz harcamaları da engellemiş olursunuz:
Ayarlar > Genel > Kısıtlamalar > Uygulama içi satın almayı kapatın. -
quote:
Orijinalden alıntı: 1megabayt
Fazla ücret almazlar, deneme amaçlı çekilen bir ücret olabilir onu da iade ediyor firma. Anelka10'un dediği gibi uygulama içi alımları kapatırsanız, istemsiz harcamaları da engellemiş olursunuz:
Ayarlar > Genel > Kısıtlamalar > Uygulama içi satın almayı kapatın.
Hocam bu bahsettiğiniz sınırlamalara girdim ama hiç bir ayar değiştirelemiyor. Sınırlamaları etkinleştir diyince şifre istiyor ama ben öyle bir şifre de koymadım ama? -
Şifre mi istiyor yoksa şifre belirlemenizi mi istiyor? Eğer "Etkinleştir" seçeneğine tıkladığınızda şifre ekranı geliyorsa sizden şifre belirlemenizi istiyordur, zaten (eğer kolay şifre etkinse) 4 haneli şifreyi belirledikten sonra onaylamanız için tekrar soracaktır.
Eğer "Sınırlamalar" menüsüne girmeye çalıştığınızda şifre soruyorsa daha önce bir şifre belirlenmiştir bu durumda cihaz sahibi olarak sizin biliyor olmanız gerekli :).
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X