Şimdi Ara

APPLE YURT-DIŞI TELEFON GARANTİSİ YENİDEN AKTİFLEŞTİRİLDİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
6
Favori
9.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cengon

Arkadaşlar ben appstore zorlu center gittim yolcu ile beraber getirildiği için apple de garantiye almıyor ancak kvk apple gönderirseniz garantiniz gecerli olur dedi iphone 7 128 gb fransa

Cihazı pasaporta işlettiniz mi.
  • Tabikide evet işletmezsen bakmıyor zaten direk ipad den edevlet imei sorgusu yapıyor eleman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler kesin bilgi yayalım müşteri hizmetleri ile konuştum garanti eskisi gibi oldu modem farkları devam ediyor model numarasına göre yani bu güzel haber için müşteri temsilcisine yemek sözü verdim resmen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yurtdışı cihazların garanti süreci yetkili servislerden yürüyor. Zorlu'nun sizi oraya yönlendirmesinin sebebi o. Müşteri hizmetlerinden bilgi alabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: K1NGP1N

A1784 model olması gerek.

Merhaba

1784 lerin tamamı facetime olarak mı üretildi

1784 olup facetime olmama ihtimali var mı?

• hamucera kullanıcısına yanıt
    Bu konuda kesin bir bilgi yok açıkçası ancak şöyle bir yöntem olabilir;Model kodundaki ülke ismine bakıp anlayabilirsiniz belki.AE kodlu cihazlar mesala ortadoğu cihaz kodlarıdır.Bunlarda Face Time yoktur diye tahmin ediyorum.
  • 1784 olmasının bir anlamı yok. Bazı ülkelerde BAE gibi sınırlamalar var. FaceTime ülkeye göre değişir. O sizin dediğiniz model donanım sürümü. Ülke koduna bakarak sınırlamaları bulabilirsiniz. Maalesef yazılımın içerisinde var aynı yazılımı yüklüyorsunuz ancak ilgili kısımlar cihaz seri numarasına göre yazılım kısıtlaması ile kapatılıyor. Apple'ın sitesini kontrol ederseniz kesin bilgiyi bulabilirsiniz.

• bambogie B kullanıcısına yanıt
    Merhaba

Cihaz etkinleştirilmiş

Seri bumarası F ile başlıyor ama model numarası sonunda AE/A yazıyor

• hamucera kullanıcısına yanıt
    AE yanlış değilsem Arap emirliği ve orada FaceTime sanırsam yok. Dediğim gibi Apple'ın sitesinde ülkelere göre hizmetler tablosu var. Ona bakarak ülke kodu ve geri kalan ne açık ne kapalı öğrenebilirsiniz.

• Apple Müşteri Hizmetleri ile görüştüm 1 yıl garanti devam ediyor. Model kodlarını da söyledi. fotoğrafta yazan modelleri alırsanız sıkıntı olmaz garantisi olur dedi. ben artık yurt dışı cihazlarının garantisi kalkmış diye duydum doğru mu diye sorunca bu modellerde 1 yıl garantinin devam ettiğini öyle bir bilginin kendilerine gelmediğini söyledi. ama sonrasında böyle bir kanun veya karar çıkarsa bunu bilemem dedi

APPLE YURT-DIŞI TELEFON GARANTİSİ YENİDEN AKTİFLEŞTİRİLDİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fotografya -- 15 Ağustos 2017; 12:14:54 >

• güzel oldu bi ip7plus yurt dışı gider ozaman 2 ay sonra 2.800e felan bulurum
  • fotografya kullanıcısına yanıt
    Türkiye’de garantisi olan iPhone X modelleri:

A1901
    A1903 (SİM kilitsiz olanı satın alınmalı)
    A1965 (SİM kilitsiz olanı satın alınmalı)

iphone 8: A1905

iphone 8+: A1897

kaynak:https://www.appleuzmani.net/turkiyede-garantisi-olan-iphone-x-modelleri-hangileri/
    https://www.appleuzmani.net/turkiyede-garantisi-olan-iphone-8-ve-iphone-8-plus-modelleri-hangileri/

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.