Şimdi Ara

Apple yeni iPhone X fotoğraf eğitimi videoları yayınladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Apple'ın akıllı telefonları sıradan kullanıcıların bile profesyonel düzeyde fotoğraf çekebilmesine olanak tanıyan bazı özellikler sunuyor ancak bunları doğru şekilde kullanabilmek önemli. Şirket iPhone kullanıcılarının mümkün olan en iyi sonuçları elde edebilmesini sağlamak için bazı özelliklerin nasıl kullanılacağını gösteren "nasıl çekilir" videoları sunuyor.

     

    Ayrıca Bkz.Samsung, telefon ve tabletlerinde kullanmak üzere kendi GPU'sunu geliştiriyor
    Apple sıklıkla güncellemeye devam ettiği bu video koleksiyonuna kullanıcıların fotoğraf ve video çekim deneyimini bir üst seviyeye çıkaracak dört yeni iPhone X fotoğraf eğitimi videosu ekledi. Söz konusu dört video ağır çekim, arka plan ışığını kullanarak çekim, seri çekim ve panorama modunda çekim yapma ile ilgili.

     


    iPhone X ile nasıl çekilir serisi genişliyor


    Nasıl çekilir videolarındaki tüm teknikler iPhone X'te bulunan Apple kamera uygulamasında mevcut özellikler kullanılarak uygulanıyor. Anlaşılması ve hayata geçirilmesi son derece kolay olan bu eğitim serisindeki kısa videoları aşağıda bulabilirsiniz.

     


     


     


     








  • Apple önce telefonlarına uzun pozlama tekniği koysun. Maksimum süre 1/3 saniye şaka gibi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

    Apple önce telefonlarına uzun pozlama tekniği koysun. Maksimum süre 1/3 saniye şaka gibi.
    O değil o kadar para verip bu modlarla çekim yapmayı bilmiyorsa kullanıcılar oda ayrı bir olay, Gerçi bir çoğu en son sürüm olduğu için kullanıyor kamera önemli değil bir çoğu için bas geç modunda kullananların çoğu sanırım.
  • Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt
    Kimisi için stabilite önemli kimisi için ekran kalitesi vs. iPhone Se kullanıyorum, x alsam bile kamera özellikleri pek önemli değil benim için. Sırf bunun yüzünden insanları küçümsemeniz biraz değişik.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: A.M.K

    Kimisi için stabilite önemli kimisi için ekran kalitesi vs. iPhone Se kullanıyorum, x alsam bile kamera özellikleri pek önemli değil benim için. Sırf bunun yüzünden insanları küçümsemeniz biraz değişik.
    Küçümseme yok, Dikkat ettiysen yorumu kamera üzerinden yaptım yani kamera odaklı alanlar hakkında, Tanıdığım bazı insanlar var mesela 6s-7 vb, filan kullanıyorlar kamera pek önemli değil diyorlar işimi görsün yeter diyorlar senin gibi ama iş karşılaştırmaya gelince hemen çıkarıp otomatik modda fotoğraf çekip bak bu daha iyi diyebiliyorlar, ( Telefon ekranından bakınca daha iyi olduğunu zannedenler var hala) Bu yüzden bu şekilde bir yorum yaptım, Kimseyi küçümsediğimden filan değil yani isteyen istediği modeli kullanır kime ne.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.