|
Teşekkür ederim, aksine biraz kaba durması hoşuma gidiyor benim başına bir şey gelmesinden ziyade. Tercih meselesi sanırım :) |
Apple Store Dışında, AA++ Kalite Apple Watch Series 6 KORDON alabileceğim bir yer var mı arkadaşlar? Aliexpress önerisi varsa eğer Hangi magaza veya neye dikkat etmem gerekli ? Spigen baktım orası açmadı beni. |
ben de spotifyde aynı sorunu yaşıyorum. watch dan açılmıyor illa telefondan açtırıyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Mağazada ürün yok hocam satış falan gözükmüyor kapanmış olabilir mi ? |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmckr -- 17 Aralık 2020; 14:27:3 > |
Benim daha önce alışveriş yaptığım yerler. hepsinden memnun kaldım.. alım yaparken yorum sayısı ve sipariş sayılarına bakınız. ayrıca bazı urunler ucuz gıbı gozukebılır ama nakliye ücretleri pahalı olabılıyor. ona da dikkat etmeniz lazım... CRESTED Store JDFANS Store urvoi Store ali-watchband Store fegwilde Official Store Elite Watch Accessories Trading ANBEST Official Store |
Aynen hocam ..Hatta iphonedan çalmak istedim aynı anda iki cihazdan çalmak için aile planı önerisinde bulundu Sonra uygulamayı kapatıp açınca düzeldi tabii ama enteresan İleri sarma olmaması tatsız oldu ya da var da ben bulamadım |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Konu dışı olacak ama iadenizin onaylanması kaç gün sürdü, Media Markt’dan bir iadem vardı süreç çok uzadı siz de ne kadar sürdü? |
COVID'te etkisi oluyor mu hocam? Geçmiş olsun bu arada. Oksimetrelerde nasıl yorum yaptınız? |
|
|
|