Şimdi Ara

Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU] (850. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: power animal Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
34.521
Cevap
770
Favori
1.805.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 848849850851852
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • guvvventr kullanıcısına yanıt

    Gönderdikten sonra 4. gün bana tekrar geldi. Gelen kutunun üzerine not yapıştırmışlar. İcloud eşleşmesini kaldırıp tekrar gönderin diye. Çağrı merkezini de aradım. Böyle bir durum var diye gönderin iadeniz bir sorun çıkmaz ise onaylanır dediler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emrahsnr kullanıcısına yanıt

    aynen hocam ben de indirimleri takip ettim ama en düşük fiyatı şimdi görebildim o yüzden direk siparişi verdim mediamarkt tan. harbiden beklenmedik zamanlarda indirim geliyor  

  • guvvventr kullanıcısına yanıt
    Teknoloji şans işi derler ya anlattığınız durumun tam olarak özeti. Umarım Apple’a bu konuda çok sayıda şikayet ulaşırda gerekli aksiyonları alır 👍
  • kozcivan kullanıcısına yanıt
    Hocam
    Bu uygulamanın fiyatı uygun ama ses kaydı yok. Horlama sesimizi duymasak olmaz 🙈
    Pillow var o daha pahalı 7 günlük deneme aldım bakalım nasıl olacak deneyeceğim bugün
  • İade noktasında sıkıntı yaşayan arkadaşlara hangi sebepler ileri sürülüyor? Avukatım yardımcı olmak isterim.
  • Mete E. M kullanıcısına yanıt

    Genel sorun şu ki e-ticaret yapan çoğu site Tüketici Koruma kanunu ve mesafeli satışlar yönetmeliğine aykırı hareket ediyor hatta çoğu sitelerine bile kanuna aykırı olmasına rağmen kendi uydurdukları kuralları madde olarak yazabiliyorlar. Yönetmelikte hangi ürünlerin kapsam dışı olduğu yazmasına rağmen çoğu ürünü kapsam dışına alıyorlar. Mesela cep telefonuna sim kart takılma ya da kullanma kurulum yapma gibi bahaneler, mesela akıllı saatte sim kart yok ama kurulum yapmışsınız, mesela projeksiyon cihazına kullanmışsınız paketini açmışsınız, kulaklığa hijyenik ürün gibi bir sürü örnek verilebilir yani aslında amaç giderlerini azaltmak. Halbuki kanun ve yönetmelik gayet açık bir ürünü uzaktan aldıysanız bir kaç istisna dışında 14 gün ürünü malı kullansanız da hatta usulüne uygun kullanırken bozulsa bile veya bir değer kaybına uğrasa bile o ürünü her koşulda iade şansı tanıyor kanun ve yönetmelik. Zaten aslında malı alırken imzaladığımız sözleşme maddeleri de gayet açık yani iade etmenin önünde hiçbir engel yok ama işi yokuşa sürüyorlar bir kısım tüketiciyi zaten bu algıyla yıldırıp geri kalana da hakem heyeti kararı sonrası iadesini yapıyorlar ama burada bir yanlışlık var adamlar buradan kazanç bile sağlıyor yanlarına kar kalıyor. Hemen iadeyi yapacağına 2-3 ay sonra ödüyor o da tabi hakem heyetine giderse gidenlere. Buradaki duruma firmaları caydıracak aksiyonlar aldırmak gerek yoksa bu durum işlerine geliyor. Buna karşı nasıl bir şey yapabiliriz?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar iyi akşamlar 5-44mm kullanıyorum yaklaşık 7-8 aydır çok memununum fakat bir şey soracağım. Ekranına cam taktırmıştım bi sıvı maddeyle takıyorlardı ondan çok memnundum sonra tekrar yaptırdım ama yapan çocuk gitmiş koruyucu cam takmış o maddeli şeyden değil haliyle tuhaf ama mesela son uygulamaları bile kapatamıyorum ve bu durum beni rahatsız ediyor mesela 5 rakamına basıyorum algılamıyor koruyucudan olduğunu düşünüyorum. Neyse sormak isteğim kavisli karın korumadansa normal jelatin yaptırsam sıkıntı olur mu?
  • Ferfecirkoooo F kullanıcısına yanıt

    Ben iadeyi gönderdim ne mesaj geldi ne iade yapıldı ne de bir aksiyon. Yani şuan ne durumda ne oldu belli bile değil. Zaten media markt sitesi de ayrı bir sorunlu. Siparişlerine bakıyorsun ne bir eylem yapabiliyorsun ne bir entegrasyon var yani aslında iade mekanizmaları bile çok aykırı yönetmeliğe. Onun için iade dilekçesi yazıp ayrıca PTT Den iadeli taahhütlü gönderdim ayrıca garanti olsun diye. Yani açıkçası Avrupa menşeili bir şirkete ve yıllardır da Türkiye’deler yakışmıyor. Yahu bu ülkeye gelen ne güzel şeyler oldu ama tek tek gittiler. Best Buy , Darty, Electroworld... Rekabet güzel şeydir umarım Amazon gelişir de çekip gitmez


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emrahsnr kullanıcısına yanıt

    teşekkürler

    ama burda bi sıralama söz konusu değil gibi sanki

    Bende 8 10 tane iphone 1 tane apple watch var ve apple watch üstte olmasına rağmen saat ayrı iphone ayrı adım ölçüyor

  • kozcivan kullanıcısına yanıt
    Bu şekerleme modu bende niye yok autosleep kullanıyorum. Şekerlemeleri hiç kaydetmedi.
  • galaxyg kullanıcısına yanıt

    Kolunuzdaki saat ile cep ya da elinizdeki telin ayrı ökçmesi çok normal.

    sıralama var. Sağlık ıygulaması, o sıraya göre öncelikli veri aldığını belirtiyot zaten.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • guziide kullanıcısına yanıt
    Hangi tür ekran koruyucu olursa olsun belli bir oranda dokunmatik kalitesini etkiler, hissiyatı azaltır. Bazı ekran koruyucuları az etkiler bazıları da çok. Ben o yüzden saatim ve telefonumda ekran koruyucu k ullanmayı pek tercih etmiyorum. Sadece kılıf kullanırım ki saati de kalınlaştırdığı için kullanmıyorum. Eğer bu hassasiyet konusu sizi rahatsız ediyorsa eski yaptırdığınız uygulamanın nasıl yapıldığını öğrenip ondan yaptırın en azından ekran hassasiyeti daha az etkilenir. Eğer jelatinle köşelerin korunamayacağını düşünüyorsanız kavisli cam işinizi daha iyi görür.
  • Türkiye’de destekleyen modeller yok. Ama normalde destekliyor. Cellular+GPS diye geçiyor model serisi. Türkiye’dekiler GPS only serisi.
  • steppewolf kullanıcısına yanıt

    Daha önce Aliexpress'te Elite Watch satıcısından çok alışveriş yaptım. Hız ve kalite anlamında memnun kaldım.

  • Carpediem_33 C kullanıcısına yanıt
    Bende otomatik devreye giriyor bilmiyorum. 10dk bile uyusam atıyor ekrana
  • akemals42 kullanıcısına yanıt
    Pillow gerçekten pahalı duruyor. AutoSleep çevresel sesleri alıyor. Bana yeterli
  • ugrcan1 kullanıcısına yanıt

    Saat uykuyu otomatik algılıyor. Apple'ın kendini rahatsız etme moduna alma özelliği bu uygulamada yok. Yatarken saati rahatsız etme moduna alıp uyumanız yeterli.

  • Carpediem_33 C kullanıcısına yanıt

    Saat gün içinde ne zaman uyursanız onu kaydediyor hocam. Herhangi bir modu yok.

  • Mr. Shadow kullanıcısına yanıt
    Örgü solo loop aldıysanız bedenler Apple orijinal bedenleriyle aynı mı peki?
  • Bu da benden gelsin. Autosleep 1 yıldır kullanıyorum ve çok memnunum.



  • 
Sayfa: önceki 848849850851852
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.