Aw6 kandaki oksijen miktarını ölçmüyor mu hocam |
|
|
Bende de suyu açtığımda ufak bilek hareketinde çalışmaya başlıyor. |
Watch 6 üzerinde Wifi Connect durumda ve Bluetooth da açıksa arama geldiğinde bağlantı kesildiğini farkettim. Bana özel bir durum mu bilmiyorum. Arama başarısız oldu diye kesiyor çağrıyı fakat telefonda devam ediyor. |
SE 44mm almayı düşünüyorum 2.800tl fakat yılbaşında daha fazla indirime girer mi? |
El yıkarken adım sayısı artan var mı? Buna dikkat eden oldu mu acaba? Etmeyenle kontrol edebilir mi el yıkamada adım sayısında değişiklik var mı yok mu diye. |
|
Valla hocam vatan'da 2.800tl ye aldım ziraat bankkart dan 2.500tl üzerine 200tl geri ödeme kampanyası vardı. |
|
dışardan eve gelince el yıkama anımsatıcını beceremedim ben. neyi eksik ya da yanlış yapıyorum bilmiyorum. Konum bilgisi sürekli açık, ev adresimi kartlarıma doğru girdim. başka yapmam gereken ne var acaba? |
|
Su sesini algılayarak çalışıyor el yıkama olayı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
1 ay önce watch 6 44mm product red modelini mediamarkt dan 3.570 TL ye satın aldım. (indirim ve cub üyelik le birlikte) ek olarak da bonus card a da 200 tl bonus geldi. Benden daha düşük fiyata alan oldu mu acaba? |
|
|
kendi soruma kendim cevap vereyim. Bu sabah eve girdikten birkaç dk sonra anımsattı ellerini yıka diye. |
|