Hocam dagıtıma cıkmıs benımkı cok cabuk gledı harıka oldu. 104 kg suan gelsın spora tam gaz baslıcam :) cok obez sayılmam boy 1.87 😁 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
_____________________________ |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Hocam bende aırpods 2 var akıllı saat samsung fıt 2 kullndım gecmıste bozuldu se arastrmadan aldım yanı ayrıntılı bılmıyorum . Yoksa 6 dan ekg o2 sayma eksıgı ve sureklı acık ekran dısında. He bırde 1 nesıl eskı ıslmecı dısında bı farkı yok gıbı. Watch 5 ıslmecısı var se de sadece aklımda kalan sureklı ekran olsaydı dıyorum keske ama napalım 1.300 tl fazla da verılmez hem guc tasaarufu olur neyse sorum su 32 gb bellek var spotfydan telefon yoksa muzık dınlyemem degıl mı ve muzuık ıcın nerden nasıl muzık atıcaz kı telefonsuz sahılde gezelım kosalım... gerce telefonsuz gezecegımı dusunmuyorum da 😂 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rueta -- 13 Kasım 2020; 11:29:48 > |
geldi çalışıyor |
Yani aslında space gray de fena değil de gümüş daha bi apple imzası taşıyı gibi 😂Kılıf herallde hiç almıycam hepsi çok kötü geliyo gözüme çok kaba geliyor spiegen dahil Teşekkürler bu arada yanıt için .. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rueta -- 13 Kasım 2020; 12:0:32 > |
mantıklı.. ama apple oyle bır sırket değil bence... belki gelir ykında |
şirkette kullaklıkla müzik dinlerken telefonu yanıma almıyorum artık. şirket içindeki katlar arası veya ofisler arası geçerken saat wifi üzerinden bağlı oluyor kulaklık ile dinliyorum. muzikleri önbellekliyormu bakmadım hiç. özel olarak indir diye bir seçenek gözüme çarpmadı |
Sonradan pişman olmaktansa bnece bekleyin. Ben beklerdim diyeyim. Ben de gümüş nike almak istiyorum çünkü aw6 44mm < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Home Cinema: LG 65B7V OLED TV - Samsung HT J4550 Mobile Phone: Iphone 11 black Stereo: Lenco-3808 Turntable - Denon PMA 720 Amp - Denon DCD 720 Cd Player - Onkyo 6130 Network Player - Heco VictaPrime 702 Espresso Misc: Cowon D2 - Sony D-EJ1000 discman - Sony WH1000XM3S - Magnat LZR 588 - Apple Airpods Pro - Jabra Elite 75t Active Sport - Miband 4 - AppleWatch 6 Nike Series Silver 44 mm - Ipad 10.2” 7th generation |