< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
sendeki ürün çelik kasa orjinal çelik kayışmı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hocam kaliteli cikti mi yorumlari alsak... birde 1-2 link atarsaniz bende bakayim... n11 gurgenclerden 2839 -250 kupon 2.589 -250 bonus 2.350 tl civarina apple watch SE almis oldum ipad pro 11 iphone xr airpods 2 yanina ne zamandr apple saat istiyordum... umarim mantikli karar vermisimdir... cok aceleye getrdim olayi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
cok hizli gurgencler benimkide kargolandi... yarin gelir yada cuma elimde olur... guzel fiyatlara aldik... bonus karti olanlar ama bende 80tl 50 tl 100 tl geldi su 75tl bomus simdilik yok görünüyor nedense < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sleepwake33 -- 12 Kasım 2020; 1:4:28 > |
2400’e nerde se? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur_hy -- 12 Kasım 2020; 1:18:34 > |
Hocam sen bakma arkadaşlara series 3 bütçe SE ye yetiyorken ASLA ALINMLAZ ..Eğerbütçe çok sınırlıysa alınır ve o zaman üzmez Yurt dışındaki incelemelerde bunu doğruluyor Depolaması çok az apple music kullancaksanız .. app kurcaksınız belki veya fotoğrafların bazılarını tutcaksınız .. veya yeni bi güncelleme depolamayı sömürücek bi düşünün Güncelleme desteği bitmek üzere zaten belki bi iki güncelleme daha alır sonra sanmıyorum Ekran kasa boyutu kötü işlemcisi eski ... Yani arada se indirimli 2400 e alınıyorken 11.11 de alınmalyıdı series 3 yerine veya karacuma da bakabilirsiniz < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galaxyg -- 12 Kasım 2020; 2:11:28 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrall -- 12 Kasım 2020; 2:30:49 > |
Anladım hocam benim de ilk apple watchım Ben de space gray aldım Gümüş alamadım stok yoktu acaba kutuyu açmadan bekleyip karacuma da silveri indirime girerse alsamm mı diye düşnüdüm şuan Yoksa kullansam mı .. bilemedim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pocemonmutlu -- 12 Kasım 2020; 3:8:11 > |