se 44mm almıştım hep aklımda acaba seri6 mı alsaydım diye düşündüm sanırım bu mesaj kendimi ikna etmeye yetti :) bugün iade sürecini başlattım seri 6 alıcam |
1 ay gosteriyordu 5 gune geldi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bir acemi olarak kac adim attigimi saatten ben de bulamadim. Bilen varsa ve paylasirsa cok guzel olur < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
kimi1179 daha doğru cevap vermiş ben de biraz inceleyince saatteki Aktivite uygulamasında gözüktüğü gibi telefondaki Fitness uygulamasında “hareket-egzersiz-duruş” ve halkanın bulunduğu özet kısmına dokununca gelen ekranda hemen aşağıda da bulunmakta. apple watch kullanmadan önce adım hedefine yoğunlaşıyordum ama kalori hesabı daha mantıklı geldi bana. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufd84 -- 31 Ekim 2020; 1:18:7 > |
Saat menüsünden aktivite uygulamasını seçip menüyü aşağı doğru kaydırırsanız toplam adımı görebilirsiniz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
üzerinde standart gelen siyah renk sport band kolay satılır mı? kaç tl ye satılır sizce? |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 31 Ekim 2020; 12:13:51 > |
Antrenman'dan yürüyüşün üzerine gelin. Sağ üstte üç nokta işareti göreceksiniz. Ona tıkladığınızda mesafe bölümünden hedef mesafeyi belirleyebilirsiniz hocam. Şimdi farkettim, siz adım sayısını öğrenmek istemişsiniz. Ben günlük attığım adımları saat kadranında görebilmek adına Stepapps uygulamasını indirdim. Daha sonra kadran ayarlarından gözükmesi için kadrana yerleştirdim. Aklınızda bulunsun. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Shadow -- 31 Ekim 2020; 12:43:7 > |
eğitim kampanyasında verilen kapalı kutu Airpods 2.nesil satıyorum, her ile kargoyla gönderebilirim, alıcılar pm atabilir. |
sade ve kaliteli bir kılıf olarak ne önerirsiniz? spigen thin fit dışında bir ürün var mı? |
Bilgilendirme için teşekkürler, bu Cellular özelliği acilen Türkiye'ye gelmeli bu işin artık kolaylık boyutu geçti can sağlığı boyutu da var. Sadece deprem olarak değil, açık denizde, dağda-bayırda bir çok alanda kullanım kolaylığı sağlar. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EknCn -- 1 Kasım 2020; 11:15:36 > |