< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Işıkları kapa falan yapmıyorum ben, uyumaya başladığın zamanı kendisi ölçebiliyor zaten. Uyku süresi: Hafif uyku + Derin uyku olarak gösteriyor yani Uyanık/Dağınık süresini hesaba katmıyor. |
Uygulamayı telefondan açıp sayfayı yenilediniz mi hocam? Yada telefona bağlı mıydı cihaz siz uyurken? |
Anladim hocam sagol. Bu aksam da öyle deniyim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
E sim gelene kadar Apple Watch almayacağım. |
bence en doğru karar ... |
valla hocam bende bekleyecektim de almaya karar verdim eğer esim gelirse bunu satip e simli olanı alırım zaten hergün dolar artıyor zarar edeceğimi sanmıyorum |
beko müşteri hizmetleriyle görüştüm 14 gün boyunca koşulsuz iade garantisi varmış (ürünü kullanıp herhangi bi hasar yoksa iade alma garantisi) tıpkı apple mağazası gibi e 150 tl de indirimli fiyat olunca apple ı iptal edip beko dan aldım. bakalım hayırlısı |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Hepsiburada da Apple watch 6 3419 tl Apple watch SE 2429 tl ama sizce 11.11 de daha çok düşer mi ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galaxyg -- 24 Ekim 2020; 15:18:43 > |
https://forum.donanimhaber.com/hepsiburada-oppo-ve-apple-watch-en-iyi-fiyat--146145698 Yalnız fiyatları 1 saat önce böyleydi şuan artmış galiba |
Bende bekleyecem valla < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Evet hocam yeniledim. Telefona baglayip, saati koluma takip oyle yatiyorum. Ben otomatik algilayacagini bilmedigim icin isiklari kapa’ya basiyordum. kalibrasyon yapip uyku suresini duzelttim. 12 saatlik uykuda 6 saat uyanik gosterdi uygulama. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |