40 mm SE modelini tercih edebilirsiniz eğer bütçeniz uygunsa, boyut olarak da 38 ve 42 nin arasında olacaktır. Apple.com’da 2699 TL. Ekranı daha geniş ve özellikleri Serie 5’e çok yakın olduğu için model yükseltme gereği duymadan uzun yıllar kullanabilirsiniz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
E-simin çok yakında Türkiye’de devreye gireceğini okudum. Belki 2021de e-simli modeller de gelir. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ays Ays Beybi -- 21 Ekim 2020; 22:11:36 > |
E-Sim, Türkiye'ye geldi sonunda artık. Seri 7 ile saatlere de gelir diye düşünüyorum. |
E-sim destekli saatler 100 dolar daha pahalı buda en az 90o tl olur :) Bir de imei olduğundan vergi olacak muhtemelen Series 7 bize 6,500 7000 TL gibi rakamlara gelir. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufd84 -- 21 Ekim 2020; 13:33:52 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Arkadaşlar, benim 44 mm lacivert saatte geldi . Öncelikle lacivert rengi çok güzel , ben space grey de düşünüyordum ama muhtemelen iade etmem.17,5 cm bilek için gözüme hala büyük gelmiyor normal ebatta. Sadece alt sensörden dolayı bir tık yüksek durması hoşuma gitmedi :) Kılıf , cam ekran vs. kullanmayı düşünmüyorum . Genel olarak çok dikkatli biriyimdir. Bunlar harici çok ince , telefondaki gibi jelatin tarzı ürün var mı ? Ayrıca , apple kordonları ve aliexpress den alınan kordonlar arasında fiyat harici çok büyük fark var mı? Ciltte alerjik reaksin , koku vb. Altta ki üründen almayı düşünüyorum.Aliexpress de yer alanlarda çok farkı var mıdır? https://www.apple.com/tr/shop/product/MYA42ZM/A/40-mm-k%C3%B6m%C3%BCr-spor-loop? |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
3ten SE'ye geçmek mantıklı mıdır sizce? 3ü de yeni aldım arkadaştan stabil ama şarjı yetersiz. |
Arkadaşlar 9 ekim tarihinde Apple'ın sitesinden braided solo loop kordon almıştım, hala işleniyor yazıyor. Yakın zamanda satın alıp hala bekleyen var mı? |