Şimdi Ara

Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU] (715. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34.502
Cevap
772
Favori
1.803.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 713714715716717
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Selam dostlar. Bende apple watch 6 almayı planlıyorum ancak kafama takılan sorular var.

    1) ben her an bluetooth bağlı kullanmak istemiyorum. Adım ve sağlık bilgilerim saate 2-3 gün toplansın sonra bluetoothla bağlasam, tüm bilgileri uygulamaya senkronize eder mi yoksa her an bağlı olmalı mı?

    2) bluetooth kapalı kaç saat şarjı gidiyor?

    3)normal kullanımda tam olarak kaç saat gidiyor şarjı?

    Şimdiden çok teşekkür ederim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün sırf kullanım süresi uzunluğundan diğer smartwatchları araştırdım fakat yine de bir Apple telefon kullanıcısı olarak watch ı tercih ettim ve 40mm series 6 mavi yi hb den sipariş verdim.


    ilk akıllı saatim olacak gerçekten çok heyecanlıyım.

  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt

    Hocam çok kişisel olacak belki haddim değil ama saati öyle kullanacaksanız çok bir anlamı kalmıyor.


    1- Birkaç gün sonra bluetooth açsanız dahi önceki bilgileri senkronize eder sıkıntı olmaz

    2- Denemedim maalesef

    3- Aktif kullanacaksanız spor vs uygulama açarsanız bir gün sabah şarjdan çıkarıp kullanınca diğer gün muhtemelen akşama bitmek üzere olur şarjı. Özellikleri kısarsanız veya çok aktif kullanan biri değilseniz tam 2 günü çok rahat çıkarır.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: shake06

    Hocam çok kişisel olacak belki haddim değil ama saati öyle kullanacaksanız çok bir anlamı kalmıyor.


    1- Birkaç gün sonra bluetooth açsanız dahi önceki bilgileri senkronize eder sıkıntı olmaz

    2- Denemedim maalesef

    3- Aktif kullanacaksanız spor vs uygulama açarsanız bir gün sabah şarjdan çıkarıp kullanınca diğer gün muhtemelen akşama bitmek üzere olur şarjı. Özellikleri kısarsanız veya çok aktif kullanan biri değilseniz tam 2 günü çok rahat çıkarır.

    Hocam eğer dediğiniz gibi gidiyorsa çok iyi. İncelemelerde normal kullanımda 18 saat şarjının gittiğini duydum.

    Telefonun bluetooth’unu kapatmak istememin sebebi şu; Hem cebimde hem kolumda taşıdığım aletin bluetooth’unu açmak istemedim rasyasyon yönünden bu bir. İkincisi de aramalar telefonumda çalsın, bildirimler gelsin diyen biri değilim. Ekstradan bir avantajı varsa bağlı olmanın söylerseniz sevinirim.

    Benim için spor modlarını gerektirdiği gibi yapsın, kandaki oksijenimi ölçsün, yani sağlığımı denetlesin yeter. Zaten senkronize oluyorsa uygulamadan detaylı grafiklere değerlere bakacağım vakit bağlarım bluetoothla, ardından kapatırım devam ederim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaslar genel olarak sarj konusuna hic takilmayin emin olun hic sikinti cikarmiyor. Cok hizli sarj oluyor saat. Dusa girmeden sarja koyun siz kurulanip hazirlanana kadar %50den fazla sarj oluyor. Daha hic kolumdayken bitmedi. Gece zaten takmiyorum ama sarja da gece koymuyorum gereksiz sarjda durmasin diye. Evdeyken gun icinde yarims saat veya 1 saat birakiyorum sarja 2 gune yakin goturuyor zaten. He keske 2-3 hafta gitseydi ama inanin daha sarjla ilgili hic bir sikinti yasamadim. Herkes eve gelip gidiyor sonucta yarim saat kolunuzdan cikarmak inanin dert degil :) gundelik kullanim saati bu ama 1 hafta kampa gideyim diye aliyorsaniz bu saat zaten outdoor saati degil garmin falan bakin derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rok206 R kullanıcısına yanıt

    Hocam 9 ay olmuş, ürünün linkide uçmuş ama sormak istedim. Böyle bir ürün aldınızmı? Memnunmusunuz?

  • arizaeren A kullanıcısına yanıt

    Hocam rahatlatilacak veya ezilecek bir durum yok estagfurullah. Ben de almadan once uzun sure dusunup, gidip deneyip 40 almistim ilk denemede daha iyi gorunmustu o spot lambalarinin altinda ama gel gelelim gundelik hayatta oyle durmuyormus :) dedigim gibi 2 haftaya saatten soguyup sattim ki bilegim incedir. Hem 40 hem 44 kullanmis biri olarak soyluyorum bu saatin hakki erkekler icin 44tur. Dedigim gibi 40 sadece kadinlarda ve minyon kisilerde iyi duruyor. Biraz boy kalip varsa 40 cok feminen duruyor bilek ne kadar ince olursa olsun. Derseniz ki ben rugged armor kilif ile kullanacagim belki o zaman alinabilir ama yani su saati de kilifla kullanmak ne bileyim... biraz komik duruyor :) Tamamen kisisel bir konu tabii ki en guzeli deneyip gormeniz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rueta R kullanıcısına yanıt

    Hocam youtube premium ve music kullaniyorum ben belki onunla alakalidir. Apple music alacagim bu gidisle belki onda boyle bir sorun yoktur cunku tam uyumlu apple watch ile. Cozersem haberdar ederim tabii ki


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt

    Hocam bence saatin en güzel avantajı şu:


    Ben seri 1'den beri apple watch kullanıyorum, ev dışında telefonla geçirdiğim süreyi ciddi manada azalttı. Şöyle ki eğer telefona bildirim geliyorsa insan merak edip eline alıp bakıyor, eline alınca farklı şeylere bakılıyor ve bunun gerçekten çok zaman öldürdüğünü sonradan fark ediyorsunuz. Saatle kullanırsanız eğer olay sadece bildirimin saate gelmesi değil, bildirimin önceliğini veya önemini değerlendirip ona göre telefonu elinize alıyorsunuz. Ha sorarsanız ki bildirim ve arama dışında telefonla bağlı kalmasında bir artı özellik var mı? Bence de yok fakat dediğim gibi sırf bu olay bile ilk kullandığım zamanlarda benim çok hoşuma gitmişti.

  • gitarist308 G kullanıcısına yanıt

    Ekranı uyandır ayarına girip ses uyg. Oto aç ı kapatır mısınız?

  • Oxygen1777 kullanıcısına yanıt

    Kapali zaten hocam :(


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gitarist308 G kullanıcısına yanıt

    Hocam onun da aşağısında son uygulama oturumuna geri dön özelliği var (saatten), isterseniz onlara da bakın antrenmanı açıp müziği kapatın

  • gitarist308 G kullanıcısına yanıt
    hocam haklı olabilirsiniz. sadece benim armour olmadan kullanma şansım pek yok yoğun olarak outdoor spor yapıyorum iki gün dayanmaz:)) ama yine de muhtemelen birkaç ay kullanıp seri 6’yla 44mm ye geçeceğim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arizaeren A kullanıcısına yanıt

    Her şey algıyla ilgili, benim gördüğüm bileğinizde gayet iyi duruyor. Bu biraz da feodal erkek egemen toplum kültürünün yansımaları. Büyük gösterişli ben burdayım diye bağıran bir kültür var erkeklerle ilgili. 1998-1999 yıllarıydı üniversitede sosyal antropoloji kürsünde bir hoca bugün için suv diyebileceğimiz otomobiller üzerine çalışıyordu. Trafikte üstün olma, yukardan bakma vs. Bu durum da öyle şu an için. Bu algı zaten pompalanıyor. Bunun dışında kalamadınız, 2-3 mesajla algıya teslim olmuş oldunuz. Ama hayat sizlerin istediğiniz gibi seçimlerinizi yapın tabiki.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • forumtilkisi F kullanıcısına yanıt
    hocam çok haklısınız ve ben bir de reklam, tasarlama ve sunma aşamasına kadar çok fazla içindeyim, eğitimlerini de aldım. sanırım mesleki dezenformasyon kendim de reklamların ve algının kölesi oldum:)) bazen kendi kendime ürün pazarladığımı fark ediyorum. şuna çok eminim: bir marka doğru tasarım ve sunum odaklarını kullanarak bana her şeyi satabilir. yeter ki işlevselliği ön planda tutarak bu etkileşimi kursun. bunun farkında olarak bunu yaşıyor olmak daha bi kötü oluyor. çalıştığı fastfood restoranında yiyeceklerin kötü olduğunun farkında olarak aynı yiyeceği tüketen biri gibiyim:)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gitarist308 G kullanıcısına yanıt

    Eger sadece saat olarak kullanacaksanız evet , pil sizin dediğiniz gibi. Ama benim gibi sportif aktivitelerde kullanacaksanız , maalesef pil 1 günü anca çıkarıyor. ben ortalama 90 dakika egzersiz yapıyorum. Koşu , eliptik bisiklet, bisiklet , güç antrenmanı ve yüzme . Spor yaparken sürekli kalp ritmi ölçmeye çalıştığından olacak , pil baya aşağıya iniyor. Bazen de aktivitelerde , bir süre kalp ritmi alamıyor , sebebini anlamadım çok.


    Bence bu saat hayatı kolaylaştırmak ve motivasyon sağlamak üzerine bir ürün. Telefonu elinize almadan çağrı yanıtlayabiliyorsunuz, whatsup mesajlarına yanıt verebiliyorsunuz ,saate müzik indirip ,airpodlar ile dinleyebiliyorsunuz ve en önemlisi aktivite takibi ile sizi motive ediyor. Aktiviteleri farklı AW sahipleri ile paylaşıp , ufak çapta yarışma yapabiliyor...Tabi bunların hepsi pilin ömründen gidiyor.


    Bence bu saati aksesuar olarak kullanmak çok gereksiz. Ben aldığımdan beri her gün takıyorum. diğer saatlerimin hepsinin pili bitmiş :))


    Ben S32den S5 e geciş yaptım, sırf EKG işi için ama , hayatıma bir artı katmadı acıkcası. 3-5 kere baktım,sonra app nin yerini bile unuttum .


    Bu nimetlerden yararlanacaksanız parasını hak ediyor sonuna kadar. Bende SE 2020 ,airpod ve AW var. Tüm özellikleri sonuna kadar acık . Hiçbirini kısmıyorum acıkcası. Kendimi kısıtlamak istemiyorum. Hızlı şarj ile yarım saatte tel %80 e cıkıyor, airpod bitmiyor zaten :), AW da aksamları takıyordum, uyku takibi için düzeni biraz değiştirdim




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luckystar -- 11 Ekim 2020; 22:37:32 >




  • arizaeren A kullanıcısına yanıt

    Kültürel boyutunu söylemiştim, youtube videolarını izlerken appla watch 6 nın yorumları okudum, analiz ettim. Adamlar erkekliğe ya da feminelliğe falan dikkat çekmiyorlar. 44 e yönelim işlevsellik üzerinden değerlendiriliyor. Şöyle bir yorum yok adamlarda 40 mm kadınlar için. Sorun bu bizde özellikle. Erkekliğe ya da saatin kendini göstermesine vurgu yapılıyor. Bana ne millet ne diyor, nasıl yorumluyor. Ben hayatımı kolaylaştırsın, ritim katsın, sağlık konusunda az da olsa yardımcı olsun diye sokuyorum bu saati hayatıma. Range rover ile avm ye giriş yapmıyoruz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bende 2 gündür seri 6 kullanıyorum fakat şarjı az gibi geldi. Mesela dün sabaha karşı uyudum ve saat yüzde 100dü. AOD kapalı,wifi,bluetooth kapalı olmasına rağmen 8 saat sonra yüzde 93 e düşmüş. Normal mi sizce? 2 gün gitmesi için nasıl ayarlar yapıyorsunuz yardımcı olır musunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anatolianwarrior kullanıcısına yanıt

    8 saatte telefonu bile kullanmasan %10-15 şarj gider, cihaz açık neticede arka planda uygulama yenileniyor, işlem gerçekleşiyor. Laptopun ekranını kapatmak gibi düşün, cihaz açık hala ama. Ayrıca %7 şarj azalmış bence gayet az. Daha ne bekliyorsunuz acaba?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam öyle yada böyle hepimiz evde telefonu her gün şarj ediyoruz, bi adaptör daha alın telefon şarj olurken saatte şarj olsun. Max 1 saatte fulleniyor zaten. Açıkçası şarj için özellik kısmayı yanlış buluyorum. Çokta kafaya takmıyorum. Sabah işe gidiyorum akşam gelene kadar yetsin kafi. Gönül isterdi ki diğer saatler gibi 2-3 hafta gitseydi ama maalesef Apple Watch diğer saatlerden çok daha iyi ve sunduğu bu teknolojiyi bu standartta kullanmak zorundayız.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 713714715716717
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.