Şimdi Ara

Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34.374
Cevap
763
Favori
1.793.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tüm modeller için ana başlık.



    ARŞİV İLK MESAJ


    Önemli Not: Apple Watch hakkında ürünü almamış olup durup dururken kötüleyenler, trollük yapanlar, konu harici; reklam, atışma ya da kavga çıkaranlara konu içerisinde itibar etmeyiniz ve Şikayet Et butonunu kullanınız. Tarafsız ve keyifli bir konu olması adına, bu konu başlığı altında yapılan tüm yorumlar kullanıcılar ya da cihazı almayı düşünenler için olup bu yönde hassasiyet göstermenizi sizlerden rica eder, keyifli forumlar dilerim.



    @berkans incelemesi

    Arkadaşlar selam

    Sizlere biraz apple watch dan bahsetmek istiyorum. Daha önce 2 hafta kadar DH tarafından verilen cihazı kullanmıştım, şimdi ise kendime bir tane aldım ve yaklaşık 3 - 4 haftadır deneyimliyorum. Burada bir kaç tecrubemi paylaşmak isterim. Elimde olsa video çekerdim ama şu anlık sadece bir kaç tecrübemi aktaracağım.

    Öncelikle iPhone kullanmamın en temel nedenlerinden birisi tabıki SIRI. Bu uygulamayı oldukça sık kullanıyorum. Özellikle dikte ve Siri beraber kullanıldığında çok başarılı bir ikili olabiliyor.

    Apple Watch genel olarak çok başarılı bir ürün. Açıkcası ben asla akıllı saat kullanmam derken bu saati bu kadar beğenebileceğimi beklemiyordum. Saat ile temel bir çok fonksiyonları yapabiliyorsunuz.

    Sizlere genel özelliklerinden ziyade ben nasıl kullanıyorum onu anlatmak istiyorum.

    Öncelikle Apple Watch için binlerce uygulama mevcut. Üstelik bu uygulamalara yerli uygulamalarda dahil. Diğer akıllı saatlerin karşısında ise en önemli avantajı bu. Gear S3 gibi bır saat mesela Tızen işletim sistemini kullandığı için çok ise yarar fazla uygulaması olmuyor.

    Sahip olduğum Apple Watch 2.seri 42mm'lık modeli. ABD'den yaklaşık olarak 1200TL civarında bir paraya aldım.

    - Apple Watch normal modda 10 dakikada bir kalp atışlarınızı ölçüyor. Antreman sırasında ise sürekli olarak ölçüm yapıyor. Bu şekilde kalori hesaplaması daha sağlıklı bir şekilde yapılıyor.

    - Aracı kullanırken Apple Watch oldukça ise yarıyor. Arabaya bindikten sonra saate konuşarak gitmek istediğim yeri söylüyorum ve başlata bastıktan sonra telefonda navigasyon uygulaması başlıyor. Spigen ın araç içi tutucusu bu noktada iphone kullananlar için oldukça faydalı olabiliyor.
    http://www.hepsiburada....11583-pm-telaracsgp11583

    - Navigasyon başladıktan sonra araçla beraber yola çıkıyorum. Sürüş sırasında yine Apple Watch'a seslenerek Apple Musıc listelerimden biri olan Süper listemi çalmasını istiyorum. Sırı direk olarak hemen komutu algılayıp telefonda parçaları çalmaya başlıyor. Telefonda bluetooth ile araca bağlı olduğu için şarkılar arabada çalıyor. Bu liste benim kendi zevkime göre oluşturduğum bir liste, sıkıldığım zaman ise direk olarak Apple Watch üzerinden eğlenceli bir şeyler çal, Barış Manço mancolojı çal, Sezen Aksu çal gibi komutlarda verip farklı şarkılar çalmasını sağlayabiliyorum.

    - Sürüş sırasında whatsapp gibi bir platformdan mesaj geldiginde direk yine saat üzerinden konuşarak buna cevap verebiliyorum. Whatsapp şuan çok sağlıklı çalışmıyor, sadece bildirimler üzerinden geri dönüş yapabilmenize olanak sağlıyor. Eğer mesaj atan kişi 2 mesaj atmışsa yani örneğin naber dedikten sonra neredesin gibi başka bir mesaj atmışsa saat bunu hemen grupluyor ve 2 whatsapp iletiniz var diyor ve bu sefer mecburen telefona dönmek zorunda kalıyorsunuz çünkü cevapla seçeneği aktif olmuyor. Ancak sadece naber demişse altında cevapla seçeneği çıkıyor ve direk cevabı apple watch üzerinden konuşarak yazabiliyorsunuz, konuşmanızı algılama konusunda ise Sırı Apple Watch üzerinde mükemmel çalışıyor. Şu ana kadar başarı oranının yüzde 99.9 olduğunu söyleyebilirim. Saate yakın konuştuğunuz için son derece başarılı bir algılama soz konusu.

    - Araç kullanırken yine Apple Watch kullanılarak istediğiniz kişiyi anında arayabiliyorsunuz. Aynı şekilde SMS göndermenizde mümkün. Bu şekilde sürüş güvenliğiniz artıyor ve telefonla uğraşmak zorunda kalmıyorsunuz.


    - Apple Watch ile aracınızın tüm bilgilerini saat üzerinden görüntülemek veya aracınızı kontrol etmek gibi işlevleride yapabiliyorsunuz. Amerikada örneğin Automatıc adlı uygulama ile aracınıza takacağınız ufak bir aparatla bu işlevleri yapabilirsiniz.
    https://help.siriusxm.com/app/answers/detail/a_id/9611/kw/automatic

    Turkiye'de bu tarz çözümler var mı bilmiyorum ama araba üreticileri yavaş yavaş bu çözümleri araçlarına koymaya zaten başladılar. BMW ı3 ile örnegin Apple Watch üzerinden aracınızın kalan menzilini görme, aracı çalıştırıp ısıtma, farları yakma veya en yakın şarj noktalarını öğrenme gibi işlevleri yapabilirsiniz. Yakın bir gelecekte en ufak araç için bile bu özellikler standart olacaktır.

    - Ben HGS yüklemesini direk olarak Eptt uygulamasından yapıyorum. Bu uygulama Apple Watch'u desteklediği için direk olarak kalan bakiyemi yine saat üzerinden görebiliyorum. Bu şekilde bir HGS noktasına yaklaştığımda kalan bakiyemi görüntülemek için telefonu elime almama gerek kalmıyor ve sadece saat üzerinden Sırı'ye HGS demem bakiyemi görüntülemek için yetiyor.

    - Apple Watch direk olarak telefonunuzun kamerasından çıkan görüntüyü saatinize gönderiyor. Telefonu uzağa yerleştirerek bu şekilde saat üzerinden fotograf çekebiliyorsunuz. Yeni çıkacak iOS 11 ile artık Portre modunuda saat üzerinden kontrol edebilecek ve fotoğraflar çekebileceksiniz.

    - Launcher gibi uygulamalarla Apple Watch üzerinden direk olarak telefonunuzu kontrol edebiliyorsunuz. Örneğin launcher'a annemi ara diye bir komut atadığımızda bu saatinizde çıkıyor ve üzerine basmanızla direk olarak annenizi arayabiliyorsunuz.

    - Apple Watch üzerinden podcastlerıde kolay bir şekilde aktive edebiliyorsunuz. Örneğin arabada giderken teknoseyır podcast şekilnde saate vereceğiniz komut ile Teknoseyır'ın haftalık gündemini araç içerisinden dinlemeye başlıyorsunuz.

    - Son dakika gibi haber uygulamalarıda Apple Watch desteği sunuyor. Son dakika bir haber yayınladığında bu size bir bildirim olarak saatinize geliyor ve siz haber içerisindeki fotoğrafıda görüntüleyerek haberin başlangıç kısmını okuyabiliyorsunuz. Habere devam etmek istesenizde iPhone'unuzu açarak kilit ekranında beliren son dakika uygulama ikonunu yukarı çekerek hemen haberi okumaya telefonunuzda başlıyorsunuz.

    - Paralels Access gibi uygulamalar ile saatinizden bilgisayarınızdaki uygulamaları kontrol edebiliyorsunuz. Bilgisayarları uzaktan açıp kapatabiliyorsunuz.

    - Apple Watch ile maillerinizi çok başarılı bir şekilde kontrol edebiliyorsunuz. Maillerinize eğer kısa cevaplar yazacaksanız Apple Watch üzerinden yapmanız çok pratik oluyor.

    - Lastpass uygulaması ile şifrelerinizde veya site giriş kodlarınıza yine Apple Watch üzerinden ulaşabiliyorsunuz. Telefonunuzu açmadan direk olarak banka hesap numaranızı Apple Watch üzerinden görüntüleyebilirsiniz.

    - Yine saat üzerinden son aramalarınızı veya cevapsız aramalarınızı görüntüleyebiliyorsunuz. Özellikle araç kullanırken bu oldukça faydalı olabiliyor. Bu kontrolleri isterseniz Sırı üzerinden "Son cevapsız aramayı geri ara" veya " Son arayan kişiyi geri ara" şeklinde komutlarla, istersenizde saat üzerindeki arama uygulaması ıle yapabiliyorsunuz.

    - Araç ile giderken navigasyon uygulaması açık ise size yönlendirme bilgileri hem saat üzerinden hem de telefon üzerinden gösteriliyor. Yapmanız gereken bir sapağa yaklaştığınızda ise saatiniz kolunuzda titreme oluşturarak sizi uyarıyor ve sapacağınız yönün adını gösteriyor. Motor vs. kullananlar için bu özellikler vazgeçilmez türden diyebilirim.

    - Sayaç özelliklerinde Apple Watch üzerinde oldukça işinize yarayabiliyor. 10 dakika sonra buzluğa koyduğunuz bir kola için saatinize "10 dakika sonra dolaptan kolayı çıkartıcam hatırlat" diyebiliyorsunuz. Saat size anımsatıcı oluşturarak vakti geldiği zaman titreşim yoluyla uyarıda bulunabiliyor. Bunlar harici 10 dakikadan geriye say gibi işlevleride telefonunuza dokunmadan saat üzerinden yapabiliyorsunuz.

    - Apple Watch ıle PC'ınızı mouse moduyla kontrol edebiliyorsunuz. İşinize yaramaz muhtemelen ama yinede söyleyim dedim.

    - Messenger gibi bir çok mesajlaşma uygulamasınında Apple Watch desteği mevcut. Bu uygulamalar üzerinden telefonunuzu kullanmadan direk olarak mesajlaşmayı Apple Watch üzerinden yapabiliyorsunuz.

    - bıtaksı uygulaması ile bulunduğunuz noktaya saat üzerinden taksi çağırabiliyorsunuz.

    - Eve geldiğinizde ise yine Apple Watch oldukça ise yarayabiliyor. Pronet firmasının Pronet Plus servisini satın aldıysanız evinizdeki alarmı saat üzerinden kapatıp açabiliyorsunuz. Apple'ın Homekıt'ı içerisinde yer alan herhangi bir cihazı evinizde kullanıyorsanız da bunları yine Sırı üzerinden saatinizi kullanarak kontrol edebilmeniz mümkün. Sırı'ye örnegin salon ışıklarımı aç diyebiliyorsunuz. Apple Homekıt Türkiye için sizlere çok fazla seçenek sunmuyor ancak Insteon gibi markalar bu konuda cok daha fazla seçenek sunuyor. Eurox10.com gibi internet sitelerinden evinizin kontrolü için cihazları sipariş verip Turkiye'ye göndertebiliyorsunuz.

    - Evinizde Apple TV var ise yine Apple Watch oldukça faydalı bir cihaza dönüşüyor. Sırı kullanarak Apple Watch üzerinden çalmaya başladığınız bir müzik listesini Aırplay üzerinden evinizdeki müzik sisteminden dinleyebiliyorsunuz. Şarkılarınızı direk saatinizden başlatmak güzel bir hissiyat sunuyor. Netflıx üyesi iseniz uygulamayı Apple Tv'de başlatıp saat üzerinden kontrol edebiliyorsunuz. Başladığınız bir filme ara vermek için saatinize dokunmanız yeterli oluyor.

    Bu yazıda Apple Watch'un spor özelliklerine değinmiyorum çünkü onlar zaten bildiğiniz özellikler. Bisiklet sürmek, yüzmek gibi bir çok sportif olayın öncülüğünü yapabiliyor Apple Watch.

    Apple Watch'un tabiki en önemli özelliği bildirimleri saatinize göndermesi. Bu şekilde hiç bir bildiriminizi kaçırmıyorsunuz. Gelen aramalarada saat üzerinden cevap vermenize olanak sağlıyor, telefonunuz çantamızın içinde olduğu bir zaman bile konuşmayı Apple Watch üzerinden yapabiliyorsunuz.

    - Apple Watch bir tam şarj ile genel olarak 2 gün rahat kullanılabiliyor.

    - Apple Watch üzerinden Sırı'yı kullanarak belirli şeylerin fotoğraflarını göstermesini isteyebilirsiniz. Örneğin "bana Berkan Sezer'ın fotoğraflarını göster" şeklinde bir komut verip çıkan fotoğrafları saat üzerinden görüntüleye bilirsiniz.

    - Eğer telefonunuzu bulamıyorsanız Apple Watch üzerinden telefonun zil sesi çalmasını sağlayabilir ve bu şekilde telefonunuzu bulabilirsiniz.

    - ımessage kullanarak bir kişiye konumunuzu hemen gönderebilirsiniz.

    - Shazam kullanarak çalan müziğin ne olduğunu anında Apple Watch üzerinden öğrenebilirsiniz.

    - Apple Watch özellikle Apple'ın aırpods ürünü ile beraber mükemmel bir ikili olabiliyor. Gelen bir telefonu saat üzerinden görüntüleyip Aırpods üzerinden görüşmenizi yapabiliyorsunuz. Aynı şekilde bir müziği çalmak istediğinizde saat üzerinden başlayıp Aırpods üzerinden dinleyebiliyorsunuz.


    Evet sizlere biraz Apple Watch üzerinde yardımcı olmaya çalıştım. Umarım işinize yarar.

    Sevgiler.


    @teomanr Watch 2 incelemesi



    Watch oS 2.1 yenilikleri;

    Bu güncelleme yeni dil desteği ve hata çözme özelliklerini içeriyor
    Arapça, Çekçe, Yunanca, İbranice, Macarca, Malayca, Portekizce (Portekiz) ve Vietnamca’daki sistem dilini destekliyor
    Sağdan Sola kullanıcı önyüzünü destekliyor
    İslami ve Musevi Takvimleri için yeni komplikasyon ekliyor
    Siri ve Arapça imlasını (Suudi Arabistan, BAE) destekliyor
    İngilizce (Malezya), Çekçe, İbranice, Macarca, Portekizce (Portekiz) ve Vietnamca’daki imlayı destekliyor
    Takvim komplikasyonunda etkinliklerin güncellenmesini engelleyen sorunu çözüyor
    Güç Koruma modunda zamanın gösterilmesini engelleyen sorunu çözüyor
    Üçüncü parti uygulamalarının açılmasını engelleyen sorunu buluyor
    Üçüncü parti uygulamalarının ikonlarının düzgün gösterilmesini engelleyen sorunu çözüyor
    Sistem dilini değiştirirken dengesizliğe neden olacak sorunu çözüyor

    Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU]

    Watch oS 2.0.1 yenilikleri;

    Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU]

    ★★★Apple Watch★★★

    Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU]

    Apple Watch Hakkında

    Apple Watch, ABD'li bilişim teknolojileri üreticisi Apple Inc. şirketi tarafından tasarlanan, geliştirilen ve pazarlanan Watch OS işletim sistemli bir akıllı saattir.9 Eylül 2014 tarihinde Apple'ın CEO'su Tim Cook tarafından iPhone 6 ve iPhone 6 Plus ile birlikte tanıtılmıştır. Apple Watch, iPhone 5 veya daha yeni iPhone modelleriyle kombine olarak kullanılabilmektedir.


    Apple Watch Tanıtım Videosu

    Apple Watch Tanıtımı İçin Tıklayınız

    Apple Watch Tanıtımı İçin Tıklayınız


    Apple Watch Unboxing

    Webtekno Kutu açılımı + İnceleme




    Apple Watch İnceleme




    The Verge

    Mashable

    The Telegraph

    Apple Watch — Guided Tour: Welcome

    Apple Watch — Guided Tour: Messages

    Apple Watch — Guided Tour: Faces

    Apple Watch — Guided Tour: Digital Touch

    Apple Watch Kordonu Nasıl Değiştirilir?




    Arwatch ve Artırılmış Gerçeklik Teknolojisi İle Apple Watch Deneyimi


    Apple Watch Çeşitleri

    ÜÇ ÖZGÜN KOLEKSİYON

    Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU]


    Apple Watch Yazılım

    Apple Watch, Watch OS işletim sistemini kullanır. Apple Watch'taki digital touch (dijital dokunma) özelliği ile diğer Apple Watch kullanıcıları ile Çizim, Walkie-Talkie, Tık ve Kalp atışı şeklinde iletişim kurulabilmektedir. Çizim şeklinde karşı taraf, çizimi canlı olarak izleyebilmekte, Walkie-Talkie'de yerleşik hoparlör ve mikrofon kullanılarak anında ses iletimi yapılabilmekte, Tık ile karşı tarafın bileğine hafif bir bildirim gönderilebilmekte, kalp atışı özelliği ile de kalp atışı diğer Apple Watch kullanıcıları ile paylaşılabilmektedir.

    Ayrıca Apple Watch'ta, Hareket, Egzersiz ve Duruş sayaçları da mevcuttur. Hareket'te Apple Watch, geçmiş bilgilerden yola çıkarak günde yakılacak hedef kalori miktarını belirler. Egzersiz'de hızlı yürüme seviyesi ve ötesindeki her aktivite egzersiz olarak tanımlanır. 30 dakikalık egzersiz ile halka tamamlanır. Duruş'ta ise Apple Watch uzun süre oturma durumlarında kullanıcıyı uyarır. Gün boyunca 12 farklı saat içinde en az birer dakika ayakta kalındığında duruş halkası tamamlanır. Antremanlarda Apple Watch kullanıcıyı motive eder, ve hedef tamamlandığında başarılar için rozetler kazanılır.

    WatchOS 2.0 Tanıtım

    WatchoS 2 Yenilikleri




    Apple Watch Donanım

    Apple Watch Ekran

    Apple Watch modellerinin çoğunda ekran, pürüzsüz ve parlak bir safir kristalle lamine ediliyor. Safir kristal, elmastan sonra dünyanın en sert saydam maddesi. Sport koleksiyonundaki saatlerin ekranı da, güçlendirilmiş Ion-X camla korunuyor.


    Apple Watch s1 İşlemci

    Apple Watch S1 çipine son yapılan incelemelerde bir Broadcom Wi-Fi, STMicroelectronics ivme/gyrometer gibi bileşenleri göze çarptı ve bu detaylar da paylaşıldı. Chipworks’un yaptığı daha detaylı araştırma sonucu ise 26 mm x 28 mm S1 çipin, bileşenleri ile birlikte oldukça başarılı olduğunu ortaya koydu.
    S1 çip için en ilginç keşif ise S1 APL0778 uygulama işlemcisinin (CPU/GPU) üretim sürecidir. Sanki S1 işlemci, Samsung’un 28 nanometre LP sürecine benzerlik gösteriyor.

    iPhone 6 ve 6 Plus’ta 20 nanometre A8 işlemci kullanıldı. Bir 28 nanometre işlemci ise iPhone 5s’te kullanıldı. 28 nanometre ile birlikte sürekli küçülen işlemciler aslında Apple ürünlerinin gelecekte ne boyutta olacağını gösteriyor. Azalan kullanım alanı ile birlikte performans ve daha fazla özellik için ek bileşenler için yer açılıyor. Samsung’un çip teknolosi 14 nanometre sürecine doğru ilerlemiş durumda ve yeni nesil iPhone’larda bu ilerleyişin etkisi görülecektir.

    Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU]


    https://en.wikipedia.org/wiki/Apple_S1


    Apple Watch Pil

    400 mAh Pil mevcut 18 saate kadar dayanıklılık sergileyecektir

    Eğer ki Apple Watch tam şarj ederek sürekli kullanırsanız yani ağır uygulamaları çalıştırma, bildirimleri sürekli kontrol etme, ekranı uzun süreli açık tutmak gibi pilin dayanımı 5 saate kadar sürecek. Normal kullanımda ise 18 saate kadar pil dayanımı olacak. Başka bir deyişle Apple Watch ortalama kullanımda tüm gün size eşlik edebilecek.


    Apple Watch Farklı Tasarımları ile Keşfedin

    Tüm Apple Watch kayış ve kasa tasarımlarını kategorize ederek sunan web sitesi sayesinde Apple Watch daha rahat keşfedebilirsiniz.
    Farklı Tasarımları Keşfetmek İçin Tıklayınız


    Apple Watch Fiyat

    1249 TL ile 56000 TL arasında.


    Apple Watch İphone Özel Uygulama

    iOS 8.2 ile Apple Watch uygulaması kullanımınıza sunuluyor
    iPhone ile eşlemek ve eşzamanlamak ve saat ayarlarını özelleştirmek için yeni Apple Watch uygulaması
    Apple Watch’taki fitness verilerini ve başarılarını görüntülemek için yeni Aktivite uygulaması; Apple Watch eşlendiğinde görünür
    iPhone 5 ve daha yenisinde kullanılabilir.

    Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU]

    Apple Watch Beta Yazılımlarını Yükleme (UDID kaydı ve Developer Hesap olmadan) / How to install Apple Watch Beta ( No Udid/ No Developer Account)

    brknsmnc alıntıdır.


    Nette biraz araştırma yaptım, çoğu yerde developer hesabı ile anlatmış ancak developer hesabı olmayan(ki buna bende dahilim) insanlarında denemesi lazım ;)

    ***Öncelikle IOS 9 olan bir Iphone a ihtiyacımız var, 8.4 ile denemedim bilmiyorum.***

    1- BURADAN indireceğiniz dosyayı kendinize mail atın,

    2- Kendinize attığınız maili safari üzerinden açmalısınız, MAIL uygulamasından değil de safari üzerinden,(Örneğinwww.outlook.com a girip hesabınıza giriş yaparak)

    3- Safariden giriş yapıp gelen maili açın,

    4- Maile eklemiş olduğunuz yukarıda linkini verdiğim dosyaya dokunun,

    5- "Hangi cihaza yüklemek istiyorsunuz?" gibi bir soru gelecek, "Apple Watch" u seçiyoruz,

    6- Daha sonra profil yükleme sayfası gelecek ve buradan sağ üst köşedeki "Yükle" ye tıklayın,

    7- iPhone ve Apple Watch ekran kilit parolalarını girmenizi isteyecek sizden onları girin,

    8- Profil yükleme işlemi bittikten sonra Apple Watch'un yeniden başlaması gerektiğini söyleyecek ve Apple Watch yeniden başlatacak kendini,

    9- Apple Watch açıldıktan sonra, iPhone üzerinden Apple Watch Kontrol uygulamasına girip "Genel> Yazılım Güncelleme" ye girdiğinizde beta sürümünün gözüktüğünü ve indirilebilir olduğunu göreceksiniz.

    10- Bundan sonrası normal güncelleme yapar gibi işliyor, Kolay gelsin ;)

    NOT: Ben denedim herhangi bir sorunla karşılaşmadım, ama bu sizlerde olmayacağı anlamına gelmez. Cihazınızın başına gelecek herhangi bir olumsuzluktan sorumlu değilim.




    Apple Watch Kullanıcı Listesi

    Kulübe katılmak isteyen arkadaşlar kullandıkları modeli belirtirler ise memnun oluruz.


    1.Apple Specialist ~~ Space Gray Sport
    2.Black_Tower
    3.arda02 ~~ 42 mm Space Grey Sport
    4.dunyao
    5.tanriseven
    6.MustafaOzcelik ~~ 42 mm Space Gray Sport
    7.EHABERDAR
    8.nofearl
    9.Ahmet© ~~ 42 mm Space Grey Sport
    10.hlttmz
    11.say
    12.sezersunar ~~ 42 mm Paslanmaz Çelik Klasik Deri Tokalı
    13.drony
    14.Acoskunoglu
    15.Silent Guardian
    16.murlek ~~ 42 mm Çelik Deri Loop Siyah Deri Manyetik Kilit
    17.senceryan ~~ Space Grey Sport
    18.by pasha ~~ 42 mm Gri Kasa, Siyah ~~ Beyaz Kayış
    19.sariduru ~~ 42mm Silver Aluminum Case with White Sport
    20.ruf ~~ 42mm Space Grey
    21.Vipracing ~~ 42 mm Siyah Sport
    22.AXAPTA ~~ 42 mm Siyah Sport
    23.drjacob
    24.xrico ~~ 42 mm Siyah Sport
    25.arsenic7 ~~ 42 mm Siyah Sport
    26.turquito
    27.brknsmnc
    28.alpino ~~ 42 mm Siyah Sport
    29.Wheatherman ~~ 42 mm Siyah Sport
    30.rahcak ~~ 42 mm Beyaz Sport
    31.Shapekaan
    32.m3l1h
    33.voyager1979
    34.step-team
    35.gduman ~~ 42 mm Siyah Sport
    36.virusneo
    37.Nahara
    38.monoblaine ~~ 42 mm Sport
    39.ahaste
    40.The Witcher
    41.roverman
    42.gokay089
    43.Carpediem_33
    44.haydar.
    45.DSGNRY ~~ 42 mm Uzay Grisi Alüminyum Kasa ve Siyah Spor Kordon
    46.thedoctor1907 Apple Watch Series 2 Sport Black
    47.
    48.
    49.
    50. Uzun bir süre ekleme yapılmayacak. (Bir süre sonra toplu olarak ekleme yapılabilir.)


    Apple Watch DH İmza



    Yazılı İmza

    [color=#0000][size=1][center][b][link=http://forum.donanimhaber.com/m_103500370/f_//tm.htm]Apple Watch Ana Konu/Kullanıcılar Kulübü[/link][/b][/center]

    Sol Tarafta Kalcak Şekilde İmza

    [right][color=#0000][size=1][b][link=http://forum.donanimhaber.com/m_103500370/f_//tm.htm]Apple Watch Ana Konu/Kullanıcılar Kulübü[/link][/b][/color][/size][/right]

    Fotoğraflı İmza

    [simage]https://store.donanimhaber.com/68/6f/a4/686fa403325983f645ebc451d28ffaa7.jpg[/simage]
    [color=#0000][size=1][center][b][link=http://forum.donanimhaber.com/m_103500370/f_//tm.htm]Apple Watch Ana Konu/Kullanıcılar Kulübü[/link][/b][/center]


    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • @DHGamer ürün çıktıktan sonra açılacak diye bir şart olduğunu bilmiyordum kusuruma bakmayın aslında bu konuda apple kızmalısınız çünkü piyasaya sürmeden ürün tanıtımını yaptı benden daha acele davrandı ayrıca @Zig Zag adlı arkadaş ürün tanıtıldığı gün ana konu oluşturmuş mobilde 4 sayfa , yakından takip ettiğim ilgilendiğim bir ürün apple watch oturdum emek verdim bilgiler topladım insanların yararlanacağı bir konu açtım 2008-2010 dan bu zamana forumdayım burada bilgilendirmek amacıyla yardımlaşma amacıyla bulunuyoruz emeğe saygı göstermek yerine baltalayıcı mesajlar yazmak hoş değil @Zig Zag ürün tanıtılır tanıtılmaz ana konu diye açıp kaç aydır güncellememişsiniz benim amacım forumu kirletmek değil ürünü yakından takip ediyorum konu içeriğini de güncellemeye devam edeceğim
    Apple watch ultra ya şeffaf veya değil hiç bir kılıf yakışmıyor. Çok çirkin çakma saatler gibi duruyor. O kadar para verdik vs diyenler olacaktır. Cam, safir çok zor çizilir. Kasa titanyum darbelere çok dayanıklı. Sadece bir cam koruyucu takıp biraz dikkatli kullanım ile kolunuzdaki şık cihazı hantal keko cihazlara çevirmeyin. Ölümlü dünya zevkini çıkarın, kolunuzda şık görünsün cihazınız….
    Bu benim görüşüm, zevkim. İkilemde kalanlara tavsiye niteliğinde
    Cihazı bu ay başında aldım ve 2 hafta kadar kullandım ancak beni pek memnun etmedi. Birinci neden sürekli Bluetooth bağlantısı gerekiyordu ayrıca işim gereği internetimin mobil veya wifi üzerinden sürekli açık olması gerekiyor ki aylık sadece telefonumdan 10-15GB arası bir kota harcıyorum dolayısıyla şarj kullanımı had safhaya çıkıyor buna bluetooh'da eklenince epey sorun yaşattı. Saate gelince batarya performansı tatmin edici gün içerisinde gece geç saatlere kadar götürüyordu ancak şuan için 'bence' gereksiz bir alet.

    Hem kim ne derse desin iPhone'ların tek başına bile şarj sorunu varken neredeyse 7/24 bluetooth üzerinden bağlı olduğu bir aleti batarya kaldıramıyor hem de 2-3 mesaj okuyup 1-2 maile göz atmak için bir asgari ücret parası ödememenizi öneriyorum. Saatle telefon görüşmesi ise işin göz boyamasıdır. Otobüste, takside veya yolda hem özelinizi millete duyuruyorsunuz hem de zaten o kadar yüksek bir ses çıkmıyor çoğu zaman saati neredeyse kulağımın yanına getirmek zorunda kalıyordum. Şahsi araç içi kullanımda 50 liraya bile bulabileceğiniz bir bluetooth kulaklık işinizi fazlasıyla görecektir. Twitter, Instagram gibi uygulamaları da 38 ve 42mm bir ekranı olan cihazdan ne kadar keyif alarak kullanabilirsiniz bilemiyorum şahsen sadece inceleme amaçlı açtım ve 2 hafta yüzüne bile bakmadım saat içerisindeki uygulamaların.

    İş telefon, tablet ve bilgisayar gibi bir duruma gelirse tek tercihim Apple ürünleri olur ki şuan hali hazırda Apple marka cihazlar (Mac, Macbook, iPad, iPhone ve Apple TV) evimin her tarafını süslüyor ama bu alet şuan için yetersiz. 'Uçmasını mı bekliyordun ?' diye soracak olursanız cevabım tabiiki hayır olacaktır ama telefonuma gelen bildirimleri telefonumdan değil de kolumdan okumak için o kadar para vermeseydim keşke dedim ve geçtiğimiz hafta yok parasına sattım.

    Ha paranız çoktur, kolunuzda altın bir bilezik gibi durmasını istiyorsanız zaten lafım yok ancak orta gelirli bir kullanıcı için gereksiz bir harcama olacaktır. Ay başında deli gibi kargo yolu gözlediğim cihaz hakkında bu şekilde bir yorum yaptığımdan dolayı üzülüyorum ancak gerçekten ihtiyacınız yok ise veya zengin değil iseniz almamanızı öneririm.

    Bir dost
    Merhaba herkese, dün İzmir'de yaşanan üzücü olaydan sonra saatim ile bir şey denemek istedim ve sizlerle paylaşacağım.

    Eğer yurtdışından alınmış ya da bulursanız Türkiye'den alınmış Cellular özellikle bir Watch'ınız var ise;

    -IMEI kaydı olmasa bile,
    -Wi-Fi bağlı olmasa bile,
    -Telefona bağlı olmasa bile,
    -Bluetooth açık olmasa bile,
    -Herhangi bir hücresel planınız olmasa bile,

    Watch üzerinden SOS etkinleştirip 112 acil servisi arayabiliyorsunuz.

    Bunu neden yazmak istedim olurda herhangi bir enkaz altında kolunuzda Cellular özellikli saat olursa bu özelliği olduğunu bilin diye.

    Edit: Herhangi bir hücresel paketiniz olmasa dahi Hücresel'in açık olması gerektiğini hatırlatayım.
  • ★★★Apple Watch★★★

    Parlatılmış paslanmaz çelik ve uzay siyahı paslanmaz çelik kasaların kullanıldığı Apple Watch koleksiyonuyla tanışın. Ekran, safir kristal ile korunuyor. Üstelik üç farklı deri kayış, bir adet baklalı model bilezik, bir adet Milano loop ve bir adet yüksek performanslı floroelastomer kordon seçeneklerine sahip.


    Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU]
    APPLE WATCH
    38 mm ve 42 mm Kasa
    316L Paslanmaz Çelik
    Safir Kristal
    Retina Ekran
    Seramik Arka Yüz
    Spor Kordon
    Beyaz Floroelastomer
    Paslanmaz Çelik Pim
    38 mm Kasa Fiyatı :1.999,00 TL
    42 mm Kasa Fiyatı :2.149,00 TL


    Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU]
    APPLE WATCH
    38 mm ve 42 mm Kasa
    316L Paslanmaz Çelik
    Safir Kristal
    Retina Ekran
    Seramik Arka Yüz
    Spor Kordon
    Siyah Floroelastomer
    Paslanmaz Çelik Pim
    38 mm Kasa Fiyatı :1.999,00 TL
    42 mm Kasa Fiyatı :2.149,00 TL


    Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU]
    APPLE WATCH
    38 mm ve 42 mm Kasa
    316L Paslanmaz Çelik
    Safir Kristal
    Retina Ekran
    Seramik Arka Yüz
    Klasik Tokalı Kayış
    Siyah Deri
    Paslanmaz Çelik Toka
    42 mm Kasa Fiyatı :2.499,00 TL


    Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU]
    APPLE WATCH
    38 mm ve 42 mm Kasa
    316L Paslanmaz Çelik
    Safir Kristal
    Retina Ekran
    Seramik Arka Yüz
    Milano Loop
    Paslanmaz Çelik
    Manyetik Bağlama Mekanizması
    38 mm Kasa Fiyatı :2.349,00 TL
    42 mm Kasa Fiyatı :2.499,00 TL


    Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU]
    APPLE WATCH
    42 mm Kasa
    316L Paslanmaz Çelik
    Safir Kristal
    Retina Ekran
    Seramik Arka Yüz
    Deri Loop
    Taş Rengi Deri
    Manyetik Bağlama Mekanizması
    42 mm Kasa Fiyatı :699$


    Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU]
    APPLE WATCH
    42 mm Kasa
    316L Paslanmaz Çelik
    Safir Kristal
    Retina Ekran
    Seramik Arka Yüz
    Deri Loop
    Parlak Mavi Deri
    Manyetik Bağlama Mekanizması
    42 mm Kasa Fiyatı :699$


    Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU]
    APPLE WATCH
    42 mm Kasa
    316L Paslanmaz Çelik
    Safir Kristal
    Retina Ekran
    Seramik Arka Yüz
    Deri Loop
    Açık Kahverengi Deri
    Manyetik Bağlama Mekanizması
    42 mm Kasa Fiyatı :699$


    Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU]
    APPLE WATCH
    38 mm Kasa
    316L Paslanmaz Çelik
    Safir Kristal
    Retina Ekran
    Seramik Arka Yüz
    Modern Tokalı Kayış
    Açık Pembe Deri
    Paslanmaz Çelik Toka
    38 mm Kasa Fiyatı :749$


    Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU]
    APPLE WATCH
    38 mm Kasa
    316L Paslanmaz Çelik
    Safir Kristal
    Retina Ekran
    Seramik Arka Yüz
    Modern Tokalı Kayış
    Gece Mavisi Deri
    Paslanmaz Çelik Toka
    38 mm Kasa Fiyatı :749$


    Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU]
    APPLE WATCH
    38 mm Kasa
    316L Paslanmaz Çelik
    Safir Kristal
    Retina Ekran
    Seramik Arka Yüz
    Modern Tokalı Kayış
    Kahverengi Deri
    Paslanmaz Çelik Toka
    38 mm Kasa Fiyatı :749$


    Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU]
    APPLE WATCH
    38 mm ve 42 mm Kasa
    316L Paslanmaz Çelik
    Safir Kristal
    Retina Ekran
    Seramik Arka Yüz
    Baklalı Model Bilezik
    Paslanmaz Çelik
    Kelebek Klips
    42 mm Kasa Fiyatı :999$


    Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU]
    APPLE WATCH
    38 mm ve 42 mm Kasa
    316L Uzay Siyahı Paslanmaz Çelik
    Safir Kristal
    Retina Ekran
    Seramik Arka Yüz
    Baklalı Model Bilezik
    Uzay Siyahı Paslanmaz Çelik
    Kelebek Klips
    42 mm Kasa Fiyatı :1099$

    Satın almak için...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erıs -- 30 Temmuz 2015; 21:55:03 >




  • ★★★Apple Watch Sport★★★

    Gümüş ve uzay grisi renk seçeneklerine sahip olağanüstü hafiflikteki anodize alüminyum kasasıyla, karşınızda Sport koleksiyonu. Ekranı, güçlendirilmiş Ion-X cam ile korunuyor. Ve floroelastomer kordonu, kasayla uyumlu beş farklı renk seçeneğine sahip.


    Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU]
    APPLE WATCH SPORT
    38 mm ve 42 mm Kasa
    7000 Serisi Gümüş Rengi Alüminyum
    Ion-X Cam
    Retina Ekran
    Kompozit Arka Yüz
    Spor Kordon
    Beyaz Floroelastomer
    Paslanmaz Çelik Pim
    38 mm Kasa Fiyatı :1.249,00 TL
    42 mm Kasa Fiyatı :1.399,00 TL

    Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU]
    APPLE WATCH SPORT
    38 mm ve 42 mm Kasa
    7000 Serisi Gümüş Rengi Alüminyum
    Ion-X Cam
    Retina Ekran
    Kompozit Arka Yüz
    Spor Kordon
    Mavi Floroelastomer
    Paslanmaz Çelik Pim
    38 mm Kasa Fiyatı :1.249,00 TL
    42 mm Kasa Fiyatı :1.399,00 TL

    Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU]
    APPLE WATCH SPORT
    38 mm ve 42 mm Kasa
    7000 Serisi Gümüş Rengi Alüminyum
    Ion-X Cam
    Retina Ekran
    Kompozit Arka Yüz
    Spor Kordon
    Yeşil Floroelastomer
    Paslanmaz Çelik Pim
    38 mm Kasa Fiyatı :1.249,00 TL
    42 mm Kasa Fiyatı :1.399,00 TL

    Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU]
    APPLE WATCH SPORT
    38 mm ve 42 mm Kasa
    7000 Serisi Gümüş Rengi Alüminyum
    Ion-X Cam
    Retina Ekran
    Kompozit Arka Yüz
    Spor Kordon
    Pembe Floroelastomer
    Paslanmaz Çelik Pim
    38 mm Kasa Fiyatı :1.249,00 TL
    42 mm Kasa Fiyatı :1.399,00 TL


    Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU]
    APPLE WATCH SPORT
    38 mm ve 42 mm Kasa
    7000 Serisi Uzay Grisi Alüminyum
    Ion-X Cam
    Retina Ekran
    Kompozit Arka Yüz
    Spor Kordon
    Siyah Floroelastomer
    Uzay Grisi Paslanmaz Çelik Pim
    38 mm Kasa Fiyatı :1.249,00 TL
    42 mm Kasa Fiyatı :1.399,00 TL

    Satın almak için...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erıs -- 21 Temmuz 2015; 15:55:53 >




  • ★★★Apple Watch Edition★★★

    Edition koleksiyonu, eşsiz bir şıklığa sahip altı farklı Apple Watch tasarımından oluşuyor. Koleksiyondaki her saatin kasası, metalurji mühendislerimizin standart altına göre iki kat daha sağlam olması için geliştirdiği 18 ayar altından işlendi. Ekran ise, parlatılmış safir kristalle koruma altında. Ve oldukça zarif bir tasarıma sahip kayışın da eklenmesiyle elde edilen sonuç, göz alıcı bir birliktelik.

    ★★★Apple Watch Edition 38 mm 18 karat Rose Gold Case With White Sport Band 10.000.00$★★★

    Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU]
    APPLE WATCH EDİTİON
    38 mm ve 42 mm Kasa
    18 Ayar Roze Altın
    Safir Kristal
    Retina Ekran
    Seramik Arka Yüz
    Spor Kordon
    Beyaz Floroelastomer
    18 Ayar Roze Altın Pim
    38 mm Kasa Fiyatı :34.000,00 TL
    42 mm Kasa Fiyatı :40.000,00 TL


    Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU]
    APPLE WATCH EDİTİON
    42 mm Kasa
    18 Ayar Sarı Altın
    Safir Kristal
    Retina Ekran
    Seramik Arka Yüz
    Spor Kordon
    Siyah Floroelastomer
    18 Ayar Sarı Altın Pim
    38 mm Kasa Fiyatı :34.000,00 TL
    42 mm Kasa Fiyatı :40.000,00 TL


    Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU]
    APPLE WATCH EDİTİON
    42 mm Kasa
    18 Ayar Sarı Altın
    Safir Kristal
    Retina Ekran
    Seramik Arka Yüz
    Klasik Tokalı Kayış
    Gece Mavisi Deri
    18 Ayar Sarı Altın Toka
    42 mm Kasa Fiyatı :50.000,00 TL


    Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU]
    APPLE WATCH EDİTİON
    38 mm Kasa
    18 Ayar Roze Altın
    Safir Kristal
    Retina Ekran
    Seramik Arka Yüz
    Modern Tokalı Kayış
    Pembe Gri Deri
    18 Ayar Roze Altın Toka
    38 mm Kasa Fiyatı :56.000,00 TL


    Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU]
    APPLE WATCH EDİTİON
    38 mm Kasa
    18 Ayar Sarı Altın
    Safir Kristal
    Retina Ekran
    Seramik Arka Yüz
    Modern Tokalı Kayış
    Parlak Kırmızı Deri
    18 Ayar Sarı Altın Toka
    38 mm Kasa Fiyatı :56.000,00 TL


    Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU]
    APPLE WATCH EDİTİON
    42 mm Kasa
    18 Ayar Sarı Altın
    Safir Kristal
    Retina Ekran
    Klasik Tokalı Siyah Kayış
    42 mm Kasa Fiyatı :50.000,00 TL

    Satın almak için...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erıs -- 30 Temmuz 2015; 21:53:23 >




  • ★★★Apple Watch Band Aksesuarlar Uygulamalar ve Haberleri★★★

    Apple Store ABD mağazasında Apple Watch’ın farklı kordonlarının fiyatları da görülebiliyor.


    Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU]
    APPLE WATCH 38mm Modern Kordon
    Renk Çeşitleri:
    Yumuşak Pembe
    Siyah
    Gece Mavisi
    Kahverengi
    Fiyatı:869 TL


    Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU]
    APPLE WATCH 38mm Sport Band
    Renk Çeşitleri:
    Uzay Grisi Paslanmaz Çelik
    Siyah
    Beyaz
    Pembe
    Mavi
    Yeşil
    Fiyatı:169 TL


    Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU]
    APPLE WATCH 42mm Deri
    Renk Çeşitleri:
    Taş Rengi
    Mavi
    Açık Kahverengi
    Parlak Mavi
    Fiyatı:519 TL


    Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU]
    APPLE WATCH 42mm Çelik
    Fiyatı:1.599 TL


    Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU]
    APPLE WATCH 38mm Manyetik Kordon
    Fiyatı:519 TL


    Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU]
    APPLE WATCH Manyetik Şarj Kablosu (1m)
    Fiyatı:99,00 TL


    Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU]
    APPLE WATCH Manyetik Şarj Kablosu (2m)
    Fiyatı:139,00 TL

    Aksesuarları incelemek ve satın almak için...

    Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU]
    Apple Watch Stand S330
    Fiyatı:24.99$


    Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU]
    Apple Watch Stand S350
    Fiyatı:19.99$

    Spigen Aksesuarlarını incelemek ve satın almak için...

    Spigen Aksesuarlarını hepsiburada.com'dan satın almak için...


    Apple Watch ile ilgili haberler

    Apple Watch'a Türkçe desteği geldi

    Apple Watch suya ne kadar dayanıklı?

    Apple Watch ile ajan heyecanına hazır olun

    Apple Watch'ın bataryası değiştirilebilecek?

    Apple Watch'u altın kaplamaya dönüştürdüler!

    Apple Watch üzerinde mobil tarayıcı çalıştırıldı

    Apple Watch için 1000'den fazla uygulama hazır

    Apple Watch Edition kullanıcılarına VIP muamelesi

    Nomad'dan Apple Watch için yeni bir stand ünitesi

    Apple Watch'ın Türkiye fiyatı ve satış tarihi belli oldu

    Apple Watch için hazırlanmış kılıf modeli: ActionProof

    Altın kaplatılan Apple Watch 1400 dolara mal edilebiliyor

    Tinder yakında Apple Watch üzerinden kalp atışlarını ölçecek

    MiTagg NuDock, iPhone ve Apple Watch akıllı saatinizi birlikte şarj edebiliyor

    Apple Watch için ilgi çekici kayışlar tasarlayabileceğiniz Casetify hayata geçiyor


    Apple Watch Uygulamalama Haberleri

    HGS Apple Watch

    Apple Watch ile ördek avı

    İlk Apple Watch oyunu Rules! oldu

    Hürriyet'in Apple Watch uygulaması

    Akbank artık Apple Watch saatinizde

    Apple Watch için Evernote duyuruldu

    Apple Watch'a İlk Spor Oyunu Duyuruldu

    iOS için VLC, Apple Watch desteği kazandı

    Fantastical 2'ye Apple Watch desteği geldi

    Apple Watch çıkış oyunu Trivia Crack olacak

    Yapı Kredi bankası Apple Watch'a geçiş yapıyor

    1Password, Apple Watch için indirmeye sunuldu

    Skype'ın iOS sürümüne Apple Watch desteği getirildi

    Apple Watch için spor uygulaması Misfit Minute yayınlandı

    Squarespace'in iOS uygulaması Apple Watch desteği kazandı

    BiTaksi'nin yeni uygulamasıyla Apple Watch üzerinden taksi çağırılabiliyor

    Google Haberler ve Hava Durumu uygulaması Apple Watch desteği kazandı

    Watch Quest! Heroes of Time oyunu Apple Watch'a özel indirmeye sunuldu




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erıs -- 19 Eylül 2015; 6:59:11 >




  • Daha çıkmamış ürünün konusunu açıyorsunuz. 9 martta çıkacak en az 15 martta tr ye gelir. Hazirana doğru yaygınlaşır. Şimdiden üye bekliyorsanız çok daha beklersiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiçbir zaman almayacağım bu ürünü. Bir de bunun şarjıyla mı uğraşılacak? peeh.
  • Daha ürün çıkmadı Bu ne acele

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk dört mesajı almışsınız umarım tüm mesajların hakkını verecek güzel bir konu olur , başarılar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akke4323 -- 8 Mart 2015; 0:13:52 >
  • Bu urunu kullanan beta kullanicilar var mi bu gune kadar dunyada ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdiden düzenli, tertipli bir konu
  • Moto 360 varken bu alınmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=97048080&p=1#97048080

    4 sayfalık konu var zaten. Lütfen kirlilik yaratmadan öncekilerden devam edelim. Bir şey eklenecekse bana bildirebilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pasaport kaydı filan olacakmı acaba bu üründe 😶😶😶

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip

    Edit:hâla takip



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TownSportif -- 19 Temmuz 2015; 9:59:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @DHGamer ürün çıktıktan sonra açılacak diye bir şart olduğunu bilmiyordum kusuruma bakmayın aslında bu konuda apple kızmalısınız çünkü piyasaya sürmeden ürün tanıtımını yaptı benden daha acele davrandı ayrıca @Zig Zag adlı arkadaş ürün tanıtıldığı gün ana konu oluşturmuş mobilde 4 sayfa , yakından takip ettiğim ilgilendiğim bir ürün apple watch oturdum emek verdim bilgiler topladım insanların yararlanacağı bir konu açtım 2008-2010 dan bu zamana forumdayım burada bilgilendirmek amacıyla yardımlaşma amacıyla bulunuyoruz emeğe saygı göstermek yerine baltalayıcı mesajlar yazmak hoş değil @Zig Zag ürün tanıtılır tanıtılmaz ana konu diye açıp kaç aydır güncellememişsiniz benim amacım forumu kirletmek değil ürünü yakından takip ediyorum konu içeriğini de güncellemeye devam edeceğim




  • güncellenecek

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu takip

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ekleyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatlar beklenenden fazla olduğunu düşünüyorum zannedersem modeller Arasında kordon dışında bir fark yok (edition Hariç) ama fiyat 3 katına çıkabiliyor burda bir dengesizlik var gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.