Şimdi Ara

Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU] (503. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: newfel Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
34.521
Cevap
770
Favori
1.805.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 501502503504505
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LGatakan

    Sporcuysanız : ALINMAZ.
    Akıllı özellikler istiyorsanız : ALINMAZ (ekg yok, gürültü saptama yok, pusula yok, hafızası düşük, nispeten daha yavaş bir cihaz)

    Şekil olsun, adım sayayım diyorsanız : ALINIR.
    neden sporcuysanız alınmaz dediniz ne fark var ki ?

    birde ( ekg 4. seride de yok türkiye de ..)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • galaxyg kullanıcısına yanıt
    Hocam seri 3 ile seri 4-5'in arkadasına bakın. Orada kullanılan sensör tamamen değişmiş ve kullanılan led sayısı 8'den 16'ya çıkarılmış...

    Şimdi kalp sensörü ne işe yarar. Mesela koşuyorsunuz. Kalori hesaplaması istiyorsunuz. Seri 4 ve seri 5 kalori hesaplarken daha doğru hesaplıyor çünkü aldığı veri daha güvenilir ve hızlı.
  • qweto kullanıcısına yanıt
    Hocam kullandığınız cihaz elektronik bir cihaz. Elektronik şans işidir ama ben şunu gördüm. Çizmek için uğraşmanız lazım. Sadece arka camı (kalp sensörünün olduğu yer) antrenmandan sonra siliyorum, hayatıma devam ediyorum. Bu kadar üstüne düşmeyin. sakınan göze çöp batar...

    8 ay Apple Watch 3 kullandım, neredeyse 1 aydır Seri 5 kullanıyorum. Çiziğim olmadı :)
  • -tayfun- - kullanıcısına yanıt
    Size bu konu hakkında pm attım ilgilenirseniz memnun olurum. Şuana kadar Siri wacth Face bana bu olayı sunmadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • isofix46 İ kullanıcısına yanıt
    Hocam kusura bakma yeni gördüm mesajını 3 aydır kullanıyorum saati cok memnunum bana yetiyor normalde devamlı saat takan birisi de degildim ama apple watch 3'u her gun takıyorum :) su an icin acelesi yok 3. seirden memnunum da ilerde modeli de guncellemeyi dusnuyorum
  • efesb kullanıcısına yanıt
    Evet yazdım sizede mesajla buradanda yazayım. Baktım biraz internetten ve doğru, alışkanlıklarımızı öğreniyor ve siri kadranında beliriyor ama spor olayı farklıymış. Telefonda tv uygulamasından spor bölümünü seçerek en altta favori takımları oluşturabiliyoruz. Ben daha önce eklemişim o yüzden görebiliyordum siri kadranında ama eklediğimi unutmuşum :) bunu makine öğrenimi ile siriye sorarak öğrendiğini ve kadrana koyduğunu sanıyordum. US hesabı kullandığım için seçenek bende tv uygulamasında çıkıyor. Sanırım Türk hesabı kullanılınca çıkmıyor.

    Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU]




  • efesb kullanıcısına yanıt
    Hocam maç olayı olmayabilir ama diğerleri var. Mesela Siri kadranında her sabah, ‘iş yerine olan trafik akıcı şu kadar dakikada orada olursunuz’ gibi bilgilendirmeler çıkıyor. Ya da mesela haftanın belirli günleri spora gidiyorum. Aynı saatte antrenman yapıyor oluyorum, işte o saatlerde ekranda ‘antrenman başlat’ diye bir bilgilendirme çıkıyor.. Buna benzer örnekler arttırılabilir.. Yani düzenli olarak bir şeyleri yaparsanız Siri bunları öğreniyor. Ve ben işe giderken iPhone veya Apple Watch üzerinden harita kullanmadığım halde bunu öğrenmesi de baya ilginç...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Darklesss D kullanıcısına yanıt
    Evet günlük rutinlerimizi öğreniyor sahiden çok güzel bir özellik. Gps açık olduğu için arka planda, yolu öğrenip trafik, varma süresi vs sunuyor.
  • -tayfun- - kullanıcısına yanıt
    Sayenizde işlem tamam... mağazayı değiştirince oldu. Uzun zamandır saatimde olmasını istedğim bir özellikti.
    Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU]

    Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efesb -- 28 Aralık 2019; 22:54:34 >




  • efesb kullanıcısına yanıt
  • Arkadaşlar merhaba Apple Watch 3 kullanıyorum. Sıfır aldım alalı 2 gün oldu. Şuan %11 şarjı var. Her şey açık kullanıyorum. Spor yapan biri değilim. Kullanım kısmında, kullanım 10 saat beklemede 1 gün 12 saat yazıyor. Bu değerler normal midir sizce deneyimli arkadaşlar ? İkinci soracağım şey bu watchfaceler için yüklediğimiz jingwatchdeki kadranlar saatin içerisinde kadranlar bölümüne gelmiyor değil mi ? Yani sadece uygulamaya saatten girince görebileceğiz o eklediğimiz kadranları.
    Diğer bir soracağım şey ise sağ taraftaki digital crown bana çok bozulacakmış gibi ve menülerde aşağı doğru kaldırırken fps atlıyor gibi geliyor , siz ne dersiniz bu konuda ? Sorularıma yanıt verebilirseniz sevinirim ; iyi forumlar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba hayırlı olsun.

    1) 1 gün 12 saat gayet güzel bir değer. Yerinizde olsam "kolu kaldırınca siri'yi aç"ı devre dışı bırakırım. Spor yapmıyorsanız GPS'i de devre dışı bırakın. Ayrıca saat ile birlikte uyuyorsanız yatarken "Sinema modu"nu açın. Bu değer sizi 2 güne yaklaştıracaktır. Yanlız kişisel olarak ben %30'un altına inmenizi tavsiye etmiyorum. Uzun süre kullanma niyetiniz varsa %30 - %80 arası değerler sağlıklıdır.

    2) Sorunuzu anlamadım.

    3) Reddit adlı sitede 100.000 kişinin üye olduğu bir Apple Watch Community Sayfası var. Digital Crown ile alakalı bir şikayet bile duymadım. Yanlız şöyle oluyor. Kıllı biriyseniz kılınız o digital crown'ın içine giriyor ve orası hareket etmekte zorlanıyor. Ara sıra (Spor yapmadığınız için ayda bir kere yeterli olacak) saati tamamen kapatıp orayı diş fırçası ile temizleyin. Çok bastırmadan. Ben seri 3 kullanırken yaşamıştım. Zaten apple da öyle öneriyor. Bir de Seri 3'ün "EKRAN AÇILMA" sorunu var. Ekran, malum bir yapıştırıcı ile bağlı kasaya. Çok fazla tuzlu suya yaklaşmayın. Tuzlu su orayı eritiyor. Eğer tuzlu su temasınız olursa orayı tatlı su ile yıkayın.

    https://support.apple.com/tr-tr/HT204522




  • LGatakan kullanıcısına yanıt
    Cevaplarınız benim için oldukça yeterli oldu , teşekkürler.
    2.soruda kastettiğim şey herkesin kadran çeşitliliği için yüklediği JingWatch uygulamasından bahsetmiştim. Saatten appe girince jingwatchdan yüklediğim kadranları saatimde görebiliyorum fakat digital crowna basınca tekrar saatin kendi arayüzünde belirlemiş olduğum saat kadranına atıyor beni. Demek istediğim bu JingWatchdaki kadranları saate direkt olarak saatin kendi uygulamasına gömmenin bir yolu yok mu ? Yoksa JingWatch uygulamasını açtığımız sürece mi oradaki kadranları kullanabilecek ve görebileceğiz ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yolu yok, uygulama olarak kullanılıyor. Bende yüklemiştim bir ara, kadranlar çok güzel ama bildirimleri görememek komplikasyon ekleyememek vs, saat tam anlamıyla kullanılamıyor sadece güzel kadran. O yüzden silmiştim kısa süre deneyip.
  • -tayfun- - kullanıcısına yanıt
    Sizle aynı şekil düşünüyorum. Keşke Apple kendi geliştirse yeni kadranlar eklese sürekli ama yapmaz maalesef. Teşekkürler bilgi için.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bencede, rica ederim.
  • Arkadaşlar merhaba. Bir sorum olacak sizlere, yardımcı olabilirseniz sevinirim. Tekerlekli sandalye kullanıcısıyım. İphone XR ve Samsung Gear S3 Frontier sahibiyim hali hazırda. Son zamanlarda vücudumu forma sokmak adına çalışmalara başladım. Önceden pek kullanmadığım özellik olan S3' ün fitness kısmının sağlıklı bilgiler vermediğini fark etmiş bulunmaktayım. Yaptığım hareketler aynı olmasına karşın örneğin; 5km'lik inişli çıkışlı parkurda aşağı yukarı aynı tempoda, aynı sürede sandalye kullanmama rağmen bir gün 90 kalori yaktığımı söylerken, ertesi gün 270 kalori yaktığımı söylüyor. Keza yaptığım hareketlerde de aynı tutarsızlık söz konusu. Biraz araştırma yaptım ve Apple Watch 5'in Tekerlekli Sandalye Modu olduğunu öğrendim. Aranızda bu modu kullanan var mıdır? Sağlıklı ölçümler yapmakta mıdır? Eğer varsa başka akıllı saatlerin ya da bilekliklerin tekerlekli sandalye kullanıcıları için ölçümleri düzgün yapan modelleri var mıdır paylaşabilirseniz sevinirim. İyi günler dilerim.




  • efesb kullanıcısına yanıt
    Nasıl yaptın hocam, saati aldım ama uşaklardan daha kutusunu bile açamadım birbirimize bakıyoruz öylece 😂

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bugün saati aldım daha açmaya fırsatım olmadı uşaklardan, önereceğin ön ayarlar var mı daha stabil daha keyifli kullanmak için, önce şunları yap diyebileceğin?


    Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Natsukaw.S kullanıcısına yanıt


    Güzel hocam, güle güle kullanın. Hayırlı olsun.

    Bence apple watch'larda stabil çalışmayan tek şey "Kolu kaldırınca siri'yi aç" olayı. Ben hiç sevmedim. İlk iptal ettiğim şey o idi.

    Siz de deneyin, beğenmezseniz iptal edin...

    Sorunuz olursa hep buralardayım.
  • 
Sayfa: önceki 501502503504505
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.